Korting Опубліковано 13 Грудня, 2011 в 14:28 #1 Опубліковано 13 Грудня, 2011 в 14:28 У Росії звільнено гендиректора ЗАТ " Коммерсант-Холдінг" Андрія Галієва й головного редактора журналу "Коммерсант-Власть" Максима Ковальського.Про це повідомляє "Газета.ру"."Причиною відставок, за словами Усманова, стала публікація деяких матеріалів в останніх номерах журналу, які власник, який до того часу жодного разу не втручався в журналістську діяльність своїх видань, розцінив як порушення журналістської етики",- повідомляє видання."Ці матеріали граничать із дрібним хуліганством",— пояснив Усманов, не виключивши можливість звернення до суду за їхню публікацію з позовом до Максима Ковальского.Генеральний директор ВД "Коммерсант" Дем'ян Кудрявцев визнав, що "при випуску 49-го номера журналу "Влада" були порушені внутрішні процедури й правила Видавничого Будинку "Коммерсант". Він повідомив, що написав заяву про відставку.Журналісти ВД "Комерсант" направили колективного листа із протестом проти звільнення Ковальского, повідомляють джерела Української правди.Журналісти вимагають провести зустріч із редакцією й пояснити, хто буде новим редактором, яка буде редакційна політика видавничого будинку.Вони пишуть, що розуміють масштаб загроз, які стоять перед ВД, а тому хочуть спокійно далі працювати.Прийнято рішення не робити лист відкритим, а почекати 2 дні реакції керівництва ВД.Багато авторитетних авторів видання також заявили, що у випадку якщо їхня вимога буде проігнорована, вони підуть з видавничого дому.У той же час Ковальський не шкодує про зміст останнього номера видання, через який його відправили у відставку."Я не беруся обговорювати, заслужено, незаслужено мене відправили у відставку - це позиція керівництва. Але в мене є впевненість, що я робив все правильно, і я не шкодую, що останній номер журналу був саме таким", - сказав Ковальський.Як відомо, в останніх номерах Комерсанта було багато матеріалів, присвячених фальсифікаціям на виборах, а також акціям протесту проти фальсифікацій.Одним з матеріалів був матеріал із назвою "Яблочний Пуй" та різні фотографії.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.