oldwest Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 з якого матеріалу краще брати ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саня Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 З нержавіючої сталі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko3bMa Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 http://kastruli.com.ua/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 з якого матеріалу краще брати ...?З нержавіючої сталі.З нержавійки також різна буває. В нас спочатку був дешевенький набір, в багатьох каструлях дно покоробилось і повідставало, а в деяких і відпало. Правда дружина сама винна в цьому, я їй пояснював не раз, що полум'я від конфорки не повинне виходити за межі дна, а в неї аж ручки попідгоряли, ну і почалися дефоромації.На заміну зіпсованій і самій популярній каструлі, купили одну каструльку Bohmann середньої ціни, не заморочуючись брендом. Каструля виявилася дуже якісною. Придбали цілий набір - все якісне. Тепер даруємо родичам такі ж, бо дружина розхвалила, то замовляють собі на подарунки. Дешевше бергофів та інших дорогих брендів, а якість на рівні. Не називаю місця купівлі, бо їх по всьому Луцьку продають в достатній кількості. Знайти не проблема.Не реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Я купував в розетці каструлі ТМ Vinzer, дружині сподобались. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokian Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Цептер рулить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto007 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 пропоную ось такий набір: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masik Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 пропоную ось такий набір:Цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.