Перейти до змісту

кто почистит ноут и заменит винт в нем?

chukatabra

Рекомендовані повідомлення

Народ.

Где в Луцке нормально (ничего при этом не сломав) почистят ноут и заменят винт на SSD ?

Sony Vaio Z-540N

Спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я раньше миксу ноут давал, а ща бы дозеру дал 917913 его ася

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам чищу, бо нести на сервіс немає ніякого бажання. Нічого не забороняє щось зняти і поставити замість нього глючне.

Чищу варварськи. Беру Привод М4А1 і направляю на вхідну вентиляцію, зазвичай завдяки частим/потужним вдуванням, воно кусками викидає залежаний/спресований пил. Температура система падає на 10градусів :) І так кожних 3-5 місяців :)

А вінт, в більшості випадків, міняється в домашніх умовах за 2 хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сделаю. 160грн тел. 0501864974 сергей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вінт, в більшості випадків, міняється в домашніх умовах за 2 хв.

Да гарантии нет на ноутбук. Не пиши если не осмотрел внимательно о чем я просил. В моей моделе надо почти всего его разобрать что бы винт поменять и нормальные отвертки иметь. В обыкновенном ноутбуке согласен сам не раз менял но в свой лезть неохота.

Сергей хоть ты внимательно смотрел ссылки в интернете на Разбору ноутбука моей модели? На форуме ixbt.com есть профильная тема как раз по ремонту и разборке правильной.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да гарантии нет на ноутбук. Не пиши если не осмотрел внимательно о чем я просил. В моей моделе надо почти всего его разобрать что бы винт поменять и нормальные отвертки иметь.

Ну тим більше якщо немає гарантії, то самому міняти. Відео в Ютубі багато. А довіряти свою техніку комусь я б не став. Лінь штука сильна, але інколи треба щось і самому роботи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да гарантии нет на ноутбук. Не пиши если не осмотрел внимательно о чем я просил. В моей моделе надо почти всего его разобрать что бы винт поменять и нормальные отвертки иметь.

Ну тим більше якщо немає гарантії, то самому міняти. Відео в Ютубі багато. А довіряти свою техніку комусь я б не став. Лінь штука сильна, але інколи треба щось і самому роботи :)

есть ВАЙО которые ох как муторно разбираются, а чтобы добавить памяти - нужно всего разобрать :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть ВАЙО которые ох как муторно разбираются, а чтобы добавить памяти - нужно всего разобрать :(

100%

Вот инструкции к разбору ноутбука http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=17:35372

Работу нужно сделать до выходных.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100%

Вот инструкции к разбору ноутбука http://forum.ixbt.co...cgi?id=17:35372

Работу нужно сделать до выходных.

я не проффисиональный разборщик ВАЙО - менял только себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не забороняє щось зняти і поставити замість нього глючне.

Серійні номера, б-ть, забороняють, якщо ваша паранойя уже вийшла за будь-які розумні мені і ви вважаєте, що вскрізь сидять врагі, які тільки і шукають способу вас надурити.

Ну от знову ж таки: нафіга писати про те, у чому абсолютно не розумієшся? У мене на роботі якраз лежить Toshiba Qosmio, котру власник вирішив почистити сам. Результат — ноут не вмикається.

По ділу: уже згадуваний mix_forever — хороший спеціаліст, якщо хочеться пафосу і нема куди подіти гроші, то є ще фірми, котрі займаються сервісним обслуговуванням ноутбуків зокрема: типу Сталкер, РобимГуд. Хтось та й візьметься.

Себе не пропоную — одразу видно, що клієнт геморойний, навіть якщо все добре пройде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul

Да уж .... нечего добавить. Клиент "геморойный" - это сказал врач проктолог ???

Да просто такие специ чешут языками а потом что то скрутят кривыми руками и что с них потом возмешь .....

Ничего найдем нормального человека с прямыми руками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді чому за 3 місяці він так і не знайшовся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видать всі майстри, котрих віднайшли не пройшли "тест на порядність". ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Yuraul

А ви записуєте серійнік мамки, проца, памяті, вінта і т.п.??

Скажіть скільки людей цим займається?

Пишу бо були вже реальні факти, і це зараз як "Здрасте". Мобілки то лутять нє?

А репутацію тримають зараз одиниці. Так що Ваші закиди, про про параною, залиште за своїми рожевими окулярами.

По темі:

Всі грейди/чистки ноутів робив завжди сам. І нічого все включається і працює.

Взагалі для парку прінтаків і офісної маю 1-го спеца. Вже 5 років працюю, фронт робіт ого-го. І мені нічим йому дорікнути. Познайомився дуже просто, простим відбором: Як тільки слова модних "спеців" "как 2 пальца" закінчувались косяками і типу я дурак, "Спец" тупо мінявся.

А "Гомерів Сімсонів", які можуть зламать незламне, природа досі випускає, і останнім часом в великих кількостях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зроблю....тел 099-63-33-134 Андрій

про ціну домовимся!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів написати багато фігні, але ладно. Будемо вести адекватну дискусію. Оформлю все якомога більш лаконічним списком, щоб до кожного дійшло і можна було погодитись або непогодитись:

1. Є добросовісні люди (ремонтники), є недобросовісні. Перші можуть заробляти достатньо грошей своїми навиками і працювати на свою репутацію, яка принесе їм ще більше грошей. Тому вони не будуть займатись таким, бо в цьому ДЛЯ НИХ АБСОЛЮТНО НЕМАЄ СЕНСУ.

2. Нормальних ремонтників видно неозброєним оком: їх легко знайти, їх багато хто знає, вони можуть дати гарантію, виписати офіційну бумажку, якщо це ПП чи фірма і т. д. Відповідно недобросовісних видно по абсолютно протилежних ознаках. А узагальнювати через якогось чудака в підвалі, який через тиждень зник у невідомому напрямку, просто тупо.

3. Я палкий шанувальник всебічного саморозвитку і вважаю, що це дуже добре, коли людина має час, бажання і натхнення сама у чомусь розібратись. Але, даруйте — СПРАВДІ РОЗІБРАТИСЬ. А не начитатись форумів, надивитись відео і зламати собі дорогу річ необачним рухом.

4. Я категорично не раджу нікому, хто не має відовідного досвіду і не до кінця розуміє, що робить, самотужки розбирати свій ноутбук. Просто як людина людині раджу. Не тому, що я у чомусь там зацікавлений. А тому, що у цій справі для непідготовленої людини валом підводних каменів. Я можу написати такий же список нежданчиків, які очікують на вас всередині ноута, якщо ви їх не розбирали пачками кілька років. Починаючи від несуттєвих зламаних защіпок і закінчуючи вирваними роз’ємами клавіатур і пошкодженими шлейфами плат, які фіг зна скільки коштують, і фіг знає, де знайти. І до речі, його ж потім ще зібрати треба.)

5. Врешті-решт. Є ноутбуки які справді легко розбирати. І справді будь-який більш-менш розумний ентузіаст може розібратись і почистити собі ноут. А є такі тендітні і геморойні штуки, у котрих для чистки системи охолодження треба розібрати ноут до останнього гвинтика. І про останній гвинтик то була зовсім не метафора.

Тому отак безвідповідально і самовпевнено радити людині самій лізти в дорогущий і складний в розборі апарат — апофеоз українського роз(пробачте)дяйства!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ніхто ж не вказує, що тільки так.

Просто лаконічно розказли, що не так страшний чорт як його малюють, і якщо руки прямі все буде гуд.

+ Попередили що майстра треба шукати нормального, бо більшість людей не заморочується і несе в найближчу точку, а потім слізно розповідає на борді як дядя Вася вгробив "дорогу" річ.

Тому я розумію Yuraul, що Вас зацепило, але інформація має бути всебічна. Погодьтесь, вперше найти нормального майстра, дуже важко, та й навіть хороших майстрів підводить техніка, субчики і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...