Перейти до змісту

Продам APC Smart-UPS VS420

Рекомендовані повідомлення

Продам два рабочие ИБП APC Smart-UPS VS 420i ирландская сборка, в комплекте каждого новая батарея и шнур питания, цена каждого 500 грн., при покупке двух сразу солидная скидка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новая цена 400 грн. за комплект.

Продам два рабочие ИБП APC Smart-UPS VS 420i ирландская сборка, в комплекте каждого новая батарея и шнур питания, цена каждого 500 грн., при покупке двух сразу солидная скидка.

post-11408-0-65798900-1323461523_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеться і колеться!

Що мається на увазі: 400 грн. за комплект - за пару тоді я...!

2 MANJAK11

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Думаю -100 грн варте 1 апу за добу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мається на увазі - 400 грн. за один УПС. Майте совість - оптова ціна нових батарей яка стоїть на борту YUASA NP7-12 (USA) більше 200 грн. за одну. А сам апарат чого вартий ? Ціна китайської копії APC Smart-UPS SC 420VA 1142 грн!! По суті моя пропозиція передноворічна, розпродажа по дуже знижених цінах. Сам би користувався, але гроші собі на шампанське та дітям на ікру потрібні. До речі, вчора на 32" LCD телевізор поставив, відключив живлення 220 і .... задовбався чекати поки він відключиться, на батареї працював хвилин 40.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеться і колеться!

Що мається на увазі: 400 грн. за комплект - за пару тоді я...!

2 MANJAK11

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Думаю -100 грн варте 1 апу за добу?

в данному випадку ключовi слова *Не частіше 1 разу на 3 доби.* Звертайтесь до адмiнiстрацii, хай переписують чи уточнюють правила. Я не кажу, що в нас скрiзь порядок з цим, але треба всетаки намагатись дотримуватись правил. Тим бiльше, що я нiкого зразу не баню, а спочатку попереджую. Знову ж тим бiльше, що в мене е своiх три теми з продажу, то чому я собi не дозволяю iх передчасно апати, а комусь маю дозволяти ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новая цена 390 грн. за один УПС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новая цена 380 грн/шт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новая оптовая цена 375 грн/шт., скидки цены больше не будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 350 взяв би один)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б певно другий,

але десь зпонеділка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один упс до понеділка в резерві. За другий - пишить в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цена 375 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отдам за 360 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почти бесплатно - цена 355 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цена 350 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цена 345 грн.

096-567-38-31

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цена 340 грн.

096-567-38-31

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...