Перейти до змісту

Аквапарку в Луцьку поки не буде

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Депутати Луцької міської ради не затвердили містобудівного розташування майбутнього аквапарку. Його планувалося звести на 40-му кварталі міста Луцька на вулиці Конякіна.

Як повідомив власкор ZAXID.NET, депутат від БЮТ Юрій Корольчук підняв питання про те, чи доцільно будувати в обласному центрі Волині аквапарк. "Потрібно будувати ще щось, окрім барів. Тут або верблюд здохне, або пустеля кінчиться…"

"Обговорення будівництва аквапарку ведеться вже давно. Раніше міська рада прийняла рішення про те, що цю ділянку варто виділити лише на аукціоні", - нагадав міський голова Луцька Богдан Шиба.

Зрештою, рішення щодо розташування аквапарку саме на земельній ділянці, що на вулиці Конякіна, так не набрало необхідної кількості голосів.

ИМХО:Хоть я и против аквапарка именно по Конякина,но какое отношение аквапарк имеет к барам?Бред.Как всегда проведут типа тихушный аукцион и построят очередное гетто из 9-ти этажек или парочку заправок.У тех на голоса денег хватит точно.

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Корольчук, людина мудра, і дурниць не каже. Самі подумайте - у нас просто не вийде збудувати "Просто Аквапарк", у нас він обов'язково стане "ще одним місцем де можна випити" і в той же час поспостерігати за дівчатками в купальниках.

Опубліковано

Ага, тоді і парк Л.Українки вирубаємо, там не тільки випити, а й в кущі стрибнути з дівчиною можна...

схоже бютівці просто хочуть заполучити участок в центрі інфраструктур. бабло як завжди перемагає :0024:

ЗІ а в чому негатив аквапарку в луцьку? якщо вже в тернопіль їздять з луцька, то до нас з ягодина/ковеля точно поїдуть.

Опубліковано

Ідея шикарна, ніхто не проти. Хоча може keepo правий..

коли востаннє у Луцьку щось будували для людей?? (Там-Там - не рахується) .. Я кажу про парк, атракціони, місця відпочинку . От скоро по проспекту Молоді (дитячий майданчик) мають відкрити якийсь заклад, подейкують, що це "Тигреня", хто знає, можливо.. але й там будуть продавати горілку на розлив.

Опубліковано
Самі подумайте - у нас просто не вийде збудувати "Просто Аквапарк", у нас він обов'язково стане "ще одним місцем де можна випити" і в той же час поспостерігати за дівчатками в купальниках.

А це вже туфта... Хто був хоч раз в аквапарку - зрозуміє, що це місце не для цього. Там в основному дітлахи, метушня, про якесь усамітнення і думати годі - навіть туалети бувають розведені по різних сторонах М і Ж. Там особо кимось чи чимось милуватися не випадає, хіба що випадково в поле зору трапиться щось достойне - але ми й на вулиці так само робимо... Ті, хто хочуть себе показати або на когось подивитися - тусуються не в аквапарках. Є сауни, є турецький берег, є Домініканська Республіка...

Крім того, в аквапарках в принципі не дозволено пити, оскільки травматизм на атракціонах - річ реальна. Так що алкоголь там навряд чи буде продаватися.

Особисто я був би дуже радий, якби в Луцьку появився аквапарк хоча б тернопільського рівня. Найкращий, в якому я був - це в Алушті (але він відкритий, в Луцьку не підійде). В Кракові теж шикарний, але, на жаль, немає прямих відкритих гірок, лише труби. В Тернопільському є дві високі прямі гірки - якраз те, що я люблю.

Опубліковано
В Тернопільському є дві високі прямі гірки - якраз те, що я люблю.

я себе представляю этот летящий снаряд по желобу :lol:

Алушта - да. аквапарк шикарный...

особенно, когда сидишь на лежаке лицом к морю (берега не видно) и играет Антонов.

ощущение, что ты на теплоходе в море :)

Опубліковано
за дівчатками в купальниках.

или без.....

Да,в болгарских аквапарках на Солнечном берегу это норма,правда пока только без лифчиков.Но как говорится "лиха беда начало". :lol:

А аквапарк нужно делать,но не на Конякина,а за городом.И полузакрытый,как в Немеции.

Опубліковано
 якщо вже в тернопіль їздять з луцька, то до нас з ягодина/ковеля точно поїдуть.

Згідна.

От скоро по проспекту Молоді (дитячий майданчик) мають відкрити якийсь заклад, подейкують, що це "Тигреня", хто знає, можливо.. але й там будуть продавати горілку на розлив.

Якщо про Тигреня, то краще б вони до порядку привели нинішній майданчик. Там просто жахіття, прогнивші доски...Але ж поки грім не вдарить...

Знайомі києвляни хотіли вкласти гроші у якесь будівництво, та ідею з аквапарком не підтримали. Всі хочуть менше вкладень і швидше відбити гроші.

Як на мене, то гарне місце для аквапарку на місці Спартака у парку. І зробити б його напів відкритим, лежати на терасі з виходом на Рованці. Ех класно було б! :)

А щодо дівчат в купальниках і без, то не забувайте, що як піде така тенденція, то побачите без купальників не тільки дівчат.... :lol: Чоловік побував в аквапарку в Німеччині: таких бабусь і дідусів сивеньких надивився... :)

Опубліковано
Чоловік побував в аквапарку в Німеччині: таких бабусь і дідусів сивеньких надивився... :lol:

Гуляла в аквапарке голая старушка.

Абсолютно голая - все в морщинках брюшко.

Сморщеная попка, сморщеные груди.

Глядя на старушку, улыбались люди.

Глядя на старушку, как не улыбнуться.

Голая старушка... Это ж ипануться!

P.S. Вибачте, не втримався!

Опубліковано
0024.gif Чоловік побував в аквапарку в Німеччині: таких бабусь і дідусів сивеньких надивився... _09.gif

После такого зрелища можно стать постоянным клиентом у психотерапевта. :lol:

Опубліковано

Згідна.

А я не дуже. Аквапарк - не магазин продуктів першої необхідності, раз кожен сходив, два, більше може не захотітися. Ви часто, наприклад, в кіно ходите ? А місто в нас далеко не мільйонник. Тобто роки за 2-3 аквапарк може людям огиднути і потихеньку скопититсь.

Опубліковано

але ж в Рівне з Луцька в зоопарк і кінопалац їздять частенько,то й до нас в аквапарк з Рівного думаю їздили б.

Опубліковано
але ж в Рівне з Луцька в зоопарк і кінопалац їздять частенько,то й до нас в аквапарк з Рівного думаю їздили б.

Я думаю що кінопалац і аквапарк-це невідємні атрибути сучасного міста, вони обовязково повинні бути в нас.

Опубліковано

Скільки і як часто їздять ? 20-50 чол. раз в пів-року-рік ? Це погоди не зробить.

Опубліковано
Корольчук, людина мудра, і дурниць не каже.

Якщо це ваша власна думка, то раджу бути уважнішим до своїх думок. Бо це твердження, хм.. як би м'якше сказати... - дуже далеке від реальності :)

Опубліковано
Я думаю що кінопалац і аквапарк-це невідємні атрибути сучасного міста

зацеплю тему кинотеатра: город без единого (Проминь - не в счет) кинотеатра - это дурдом какой-то...

Опубліковано

Згідна.

А я не дуже. Аквапарк - не магазин продуктів першої необхідності, раз кожен сходив, два, більше може не захотітися. Ви часто, наприклад, в кіно ходите ? А місто в нас далеко не мільйонник. Тобто роки за 2-3 аквапарк може людям огиднути і потихеньку скопититсь.

Ну, звісно. Але ти і найшов з чим порівнювати. Краще б з боулінгом порівняв, процвітає.

Та і в кінотеатр ходили б частіше, як би вони були такі як слід. А то і прем"єри не всі завозять в наш гадюшник.

Може за 2-3 роки і приїстись, але якщо робити там якісь тематичні заходи і т.д. то думаю і попит буде.

Невже тобі не хотілося б?

Опубліковано

Цього року був в Судаку, голих баб і бабусь не бачив (ходив по правильних місцях)! Вхід в аквапарк в середньому 130-150грн на людину. Профільтровує за день десь біля 500 людей, ітого виручка денна 65 000 грн, виручка місячна 1 950 000 грн., виручка за сезон 7 800 000грн. (врахував 4 місяці, хоча може бути меньше). Ітого в середньому на місяць 650 000грн. Комунальних витрат не знаю, хіба припускаю, що оскільки сонце в ті 4 місяці жарить неслабо то воду майже гріти не приходиться, тільки насоси, які воду качають, освітлення+ зарплата штату, який по мінімуму десь чоловік 60+податки в казну України :D . Згідний з SunSeth, що мені одного разу на рік цієї радості вистачає і якщо місто не курортне і великою кількістю не радує, то на 500 відвідувачів немає чого розраховувати.

Висновок: аквапарк повинен бути маленький, а ціни на квиток дорогенькі.

Набагато цікавіше аквапарк виглядатиме в Шацьку, цілком реальні бабки зможе принести.

Опубліковано
Профільтровує за день десь біля 500 людей, ітого виручка денна 65 000 грн, виручка місячна 1 950 000 грн., виручка за сезон 7 800 000грн. (врахував 4 місяці, хоча може бути меньше). Ітого в середньому на місяць 650 000грн.

Це якщо все дуже добре, і кожен день є відвідувачі. А кожен день такого не буде.

Комунальних витрат не знаю, хіба припускаю, що оскільки сонце в ті 4 місяці жарить неслабо то воду майже гріти не приходиться, тільки насоси, які воду качають, освітлення+ зарплата штату, який по мінімуму десь чоловік 60+податки в казну України :D

Якраз великі. Вода, фільтри, насоси, електрика, очисні споруди, взимку - опалення. Тому що в Луцьку може функціонувати тільки закритий аквапарк.

Згідний з SunSeth, що мені одного разу на рік цієї радості вистачає і якщо місто не курортне і великою кількістю не радує, то на 500 відвідувачів немає чого розраховувати.

А я був би радий туди щомісяця рази три заходити - як мінімум.

Набагато цікавіше аквапарк виглядатиме в Шацьку, цілком реальні бабки зможе принести.

Ромаха, вибачай, але це - взагалі брєд. Хто туди їздитиме? Поляки? Ну, хай літом, 3-4 місяці на Світязі народ тусується, але це - все. А в Тернополі аквапарк круглий рік відкритий, і люди туди їздять. І до нас би їхали - з Рівного, з Волині, зі Львова. А якби ще краще, ніж в Тернополі забабахати - то і з Житомира-Києва могли б навідуватися.

Опубліковано
А якби ще краще, ніж в Тернополі забабахати - то і з Житомира-Києва могли б навідуватися.

ага. я бы ездил :D

Опубліковано

на рахунок Шацька написав, бо як на мене аквапарк явище сезонне і закритий просто не уявляю, хоча уявляю скільки бабла потягне функціонування всіх його структур зимою.

Однозначно що є гарний момент в тому, що в цілому регіоні немає такого приміщення і заскакувати сюди будуть гості з сусідніх областей. Доречі, чого в Львові, Києві немає таких закладів, це наводить на думку про невисоку рентабильність інвестицій :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...