Перейти до змісту

Якими мабілами користуються наші хфорумчани

Zeuss

Вибирайте моделькі так сказать (в повідомленнях вказуйте моделі)  

253 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 227
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано
Голосуємо.

Я користуюсь nokia 6230 претензій так сказать нету.

nokia 6260

Серія 60 рулить!

Опубліковано

В мене Nokia 1100 - відбійний молоток а не мобіла (падала десятки разів, кидали декілька ітд)

Але нокі це єсть отстой :) Компанія зажралась і водить новинки пізніше конкурентів, ціни за схожі моделі на порядок вище...

Серед всіх мобіл з якими стикався найбільш рулить Samsung. В мого батька (жаль модель не помню) вже три роки (300$тоді коштував) і ні разу не глюкало, зручне кирування, чудовий звук...

Серед еріксонів (з якими я стикався) поширений трохи незручни "спочатку" інтерфейс.

Ну а сіменси всі як один отстой. (4 працівника нашої фірми з 5 які користуются сіменсами хочаб раз приходили до мене з проблемами на рахунок телефону)

Опубліковано
Але нокі це єсть отстой  :) Компанія зажралась і водить новинки пізніше конкурентів, ціни за схожі моделі на порядок вище...

<{POST_SNAPBACK}>

Я не згідний повір мені як дуже тривалому користувачу мобільних телефонів. В мене було багато телефонів серед тих шо затримались більше чим на 3 місяці це були нок 3310і соні джей 5 самсунг е700 нокіа 6230. Так от 3310 нетрогаємо - класика, в соньці після 5 місяців роботи навернувся динамік (ще в далекому 2002 в ній вже була поліфонія), самсунг е700 це топова модель виложив за неї 400 бакарів дизайн супер (справжній бізнес клас без всяких там різнокольорових блималок) почав користуватись шось не те (загружені мелодії не можна ставити на групи не виводиться фотографія того хто звонить і т.д і т.п)

короче як тільки почав глючити зразу злив і зарікся більше не купувати самсунг гарна цяця і все (жіночий вибір).

Тепер щодо новинок і нокіі (не беремо венчурних японських моделей в них не той стандарт і технології беремо Європу)

Перший кольоровий дисплей на серійному апараті - нокіа 6610

Перший блутуз і камера нокіа 7250 (реклама з медведьом біля палатки)

Перша ммс таж нокіа 7250 (мому шефу подарували її) я відправляв пів року ммс-ки без оплати бо юмс тільки тестувало цей сервіс і я був зареєстрований в юмс як тестер.

Перший відеозапис нокіа 35... короче якийсь мандалайський круглий телефон (реклама про трьох придурків які на сновборді з криші хотіли еба..тись)

Єдине шо нокіа непідтримала це стандарт ммф вона випустила зразу мр3 в моделі 6230.

Є питання???

А платиш ти за топову якість, а не за цяцю шо блистить і мигає тобі різними кольрами.

Опубліковано

Все вишезазначене це моє ІМХО. Можливо я не прав, так як розглядаю мобільний як необхідне зло і не полюю за мелодіями картинками і останіми вибриками моди аля "виводиться фотографія того хто звонить" , але висновки зробленні з власного досвіду.

Опубліковано

Да це факт!!!

мобільний це необхідне зло.

але кажуть ним можна лiкувати зуби!!!!Якщо болить зуб треба взяти нокiю вийти з зони покриття i приставити до зуба....вуаля товарiшi!!

Опубліковано
Да це факт!!!

але кажуть ним можна лiкувати зуби!!!!Якщо болить зуб треба взяти нокiю вийти з зони покриття i приставити до зуба....вуаля товарiшi!!

Зараз вийти з зони покриття вже складнувато.

Всім відомо що мобільний знищує нервові клітини значить по ідеїї якщо його тримати біля зуба то він просто вбиває нерв, так що це цілком можливо. Хоча біш схоже на легенду яку придумали ті хто розсуждав так як зазначено вище, бо тримать його пришлосяб довгувато, а людина з мобільником у роті смотрится трохи дивнувато :)

• Адміністратори
Опубліковано
приезжай на ЛПЗ - организуем

P.S. это я о УМС

Ага, что не звоню так "Ваш дзвінок переадресовується.." :)

Опубліковано
Да це факт!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Не знаю як вам, а мені з мобільними технологіями веселіше. Недавно був в Київі там мій КПК декілька раз ловив WI-FI. Знайомі казали шо знають декілька точок з відкритим вуфом і пристойною швидкістю. Слідуючий раз візьму з собою ноутбук качну з нету шось величеьке нахаляву.

:)

Опубліковано

Сілія прав - Нокія надто розкручений бренд, і в з’язку з цим покупець переплачує нехілу купку грошенят. Я за самсунги! Вони цвітасті та поліфонясті на 40 голосів коштують так само як квадратні чорно-білі (екран від телевізорів Горизонт 1981 р.в.) і монотонові Нокії! Кароче АЦТОЙ!

Опубліковано
Йоли пали кого це я на форумі бачу!!! :) Заблудший син вернувся.

<{POST_SNAPBACK}>

не вернувся а нарешті дорвався, та і зараз чомусь через раз пускає, вранці взагалі доконектитись до форуму не можу...

Опубліковано
Йоли пали кого це я на форумі бачу!!! :) Заблудший син вернувся.

<{POST_SNAPBACK}>

не вернувся а нарешті дорвався, та і зараз чомусь через раз пускає, вранці взагалі доконектитись до форуму не можу...

Опубліковано

Згдний з тим, що нокіа рулить але й з тим, що юзер переплачує купу бабла за те що телефон називається нокіа. Особисто в мене мій перший телефон був Нокі 5110 - апарат був конекретний, падав в калюжи, з восьмого поверху на город.. зарад тримав так як треба, нарікань не було. З того часу змінив вже кучу мобіл. Зараз користуюся Джей 5-им, нарікань немає. Як на ту ціну що я його взяв телефон по наворотах фасть фору набагато новішим сіменсам та нокіям. Взагалі перевагу надаю Соні-еріксон, або Нокіа, і поліфонія на сонях-еріках рулить, самунг в отсосі повному.

Опубліковано

Хороша річ дешева не буває!!!!!

І якщо не вивалювати за нокію нормальні гроші то і фірма почне халяву робити !!!

Бо за хрен ніхто робити путньо не буде!!!!!!!!!

Якщо хтось не згоден то хай на себе подивиться!!!

Опубліковано

Ну не знаю. Дето я вичитав що:

Обєм виконуваної роботи пропорціонально зменшуєтся в залежності від висоти займаємої посади.

З чього можна зробити висновок що чимбільше людині починають платити тим менше їй хочется щось робити.

Так і з Нокіа (ВОНИ ЗАЖРАЛИСЬ)

Опубліковано

ХЛОПЦІ ВИ ЩО!!!!!!!!!!!!!!!

Ви не знаєте як формується ринкова ціна......................

якщо взяти ціну апарату за 300% то

у Нокії це 100+200 (собівартість+роздрібна)

у Самсунга 150+150

а якщо перевести на гроші то у співзвучних моделей

у Нокії 500 грн +1000 грн = 1500

у Самсунга 400 грн + 400 грн = 800

і тут значить 100 грн зекономлено на комплектуючих!!! (з розрахунку на 1 телефон) що дозволяє зменшити собівартість досягаючи граничної якості!!!! але збільшити кількість вироблення!! і перекласти контроль якості з підприємства на останнього користувача (гарантія 3 роки) що дозволяє знову зменшити собівартість!!!!

Ось і все малята!!!

PS

Ну а про походження оцих 200%в роздрібній Вам розповідати не треба

Опубліковано

Да... хто як формує ціну. Я тут кручу по 20%(іноді і те не виходить) і думаю що це нормал а вони там 200% нє порядок :)

По друге хай мені комплектуючі на 20% (в твому прикладі) будуть дешевші ніж я заплачу 187,5% ціни самсунга =)

От і отримуємо що самсунг за 1500 буде мати в собі комплектуючих на 750 грв. що в пістора рази краще за туж нокіу яка коштує 1500 і має собівартість в розмірі 500 грв.

Опубліковано

Короче на смак і колір всі фламастери різні.

Ціну формує попит. Якшоб нокію 200+200 (чи 200+300) беруть значить все гут.

Кожен вибирає собі той телефон який йому підходить по функціям дизайну і саме найголовніше ціні. Цей топік не є битвою прихильників нокії і прихильниками інших телефонів.

Хоча одним фактом шо самсунг в самі топові моделі запихає різнокольрові блималкі це колгосп натуральний.

Уявіть собі мена в якого стильний костюм армані, класна краватка, хороший швейцарский годинник, гарний шкіряний портфель і якась х..ня в кармані при вхідному починає мерехтіти синеньким розовеньким салатовеньким.....

Опубліковано
Да... хто як формує ціну. Я тут кручу по 20%(іноді і те не виходить) і думаю що це нормал а вони там 200% нє порядок  :)

По друге хай мені комплектуючі на 20% (в твому прикладі) будуть дешевші ніж я заплачу 187,5% ціни самсунга =)

От і отримуємо що самсунг за 1500 буде мати в собі комплектуючих на 750 грв. що в пістора рази краще за туж нокіу яка коштує 1500 і має собівартість в розмірі 500 грв.

<{POST_SNAPBACK}>

Я ж тобі і хотів доказати що собівартість (а не ціна) комлектуючих від нокіа більша за самсунг при аналогічних моделях!!!!!!!!! а ти все навпаки....

Опубліковано

Черга в гей клуб. у першого гоміка дзвонить телефон, він його дістає - нокіа 3310, дзвонить телефон в другого, дістає, - нокіа 3310, в третього- нокіа 3310, доходить черга до останнього - в нього теж нокіа 3310. Голос за кадром:" Даже в самого останнього підараса є нокіа 3310"

Шютка :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...