Перейти до змісту

Куплю динамик к советским колонкам.

DarkCraft

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Требуется динамик в количестве 1 штуки модель 10ГД-30Е, знаю что есть 10 ватные и 25 ватные, желаьельно 25, знаю у кого то завалялись. =))

post-4677-1240425131.jpgpost-4677-1240425111.jpgpost-4677-1240425035.jpg

Рассмотрю все предложения. =)

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Требуется динамик в количестве 1 штуки модель 10ГД-30Е, знаю что есть 10 ватные и 25 ватные, желаьельно 25, знаю у кого то завалялись. =))

post-4677-1240425131.jpgpost-4677-1240425111.jpgpost-4677-1240425035.jpg

Рассмотрю все предложения. =)

Могу дать телефон мастера, который сможет перемотать старые.

Я так восстановил ВЧ.

(095)5178552 Богдан

• 4 тижня потому...
Опубліковано

DarkCraft, сходи подивись на ринок. Там продає дядько стару техніку. У нього можна підібрати щось подібне.

У нього є великій вибір колонок б/у та ремонтованих. Доречі, можливо у нього зможеш і свої поремонтувати ;)

Схема продавця на ринку - 

Опубліковано
DarkCraft, сходи подивись на ринок. Там продає дядько стару техніку. У нього можна підібрати щось подібне.

У нього є великій вибір колонок б/у та ремонтованих. Доречі, можливо у нього зможеш і свої поремонтувати ;)

сегодня схожу посмотрю, что-то я не припоминаю точки. спасибо за совет.

Опубліковано

сегодня схожу посмотрю, что-то я не припоминаю точки. спасибо за совет.

Не раджу туди ходити!! Там нормально не роблять!! Дай взагалі там сплошні алкаші. Купи краще новий динамік, краще буде.

Доречі в мене була АС "Юпітер" там були похожі НЧ тільки магніти трохи іншої форми.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

не знаю мені ці хлопці давали номер телефону майстра на Мододі піщалки поремонтував відмінно тому що нових таки купити не було де (до системи S70) не випускають

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...