Перейти до змісту

open air

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

супер бомбезна ідея на рахунок проведення оупена на Волині!

Приєднуємось до обговорення!

Є ідея провести на Чебенях

А зачем электричество? Я насколько знаю оупены не всегда вообще-то проводят в населённых пунктах :D Есть такая замечательная штуковина как генератор электричества работающий на бензине :D я не раз уже был на оупенах прям среди леса - дк там же нет электричеста!!! Залил 40 литров на ночь (и то - максимум), и ништяк!!! Воторой вопрос со сценой: НАФИГА? Всёравно будет темно, шумно и классно! Сцена не надо - это не город! Лично по себе могу сказать, что я на сцену вообще не обращаю внимания - главное это музыка и атмосфера!!! Кстати на счёт атмосферы - надо чтобы было ярко :) Милитари зачем? зеленого цвета на природе много :) По любому надо несколько ультрафиолетовых ламп и декорацци из флюоресцентной ткани :)

Вобщем это всё мои личные соображения, но хотел бы услышать ваше мнение по этому поводу...

З.Ы. Я думаю, нужно скинуться материально на этот ивент... Без спонсоров. Всё-таки первый раз, хз как оно там будет... Всё это влетит в баксов 500, но это уже если совсем ни в чём не отказывать :) И думаю, если пипл придёт, то оно всё окупится 100% :) Я готов подкинуть свои личные :) Немного (я студент), но готов :) Я ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ХОЧУ, ЧТОБЫ ЭТО СОБЫТИЕ СЛУЧИЛОСЬ!

Если генератор вытянет 60 киловатт - супер идея.

Сцены не нужно - уже решили. Милитари - это не зеленый цвет.

Это оформление... Будет так, как решим:) Или решу...

Скинуться всем? Это ж по сколько надо?

Организация обойдется больше чем в 600 уе - однозначно.

Там нужно минимум 20 киловатт звука, а это уже кругленькая сумма.

Ищем спонсоров. И высказываем идеи.

Генератор витягне... залежить від потужності генератора... Дійсно, багато оупенів проводяться на генераторах. Питання в тому де дістати такого генера... Я не знаю:D

Сцена. Без неї обійдемось, дешевше буде, але звук однозначно повинен стояти вище натовпу.

20 кіловат. Це скільки? Я маю на увазі в грошах.

Вхід пропоную зробити платним, але не заганяти вартість: 10 грн - хлопчики, 5 грн - дівчатка. Хай небагато, але за шось вже вистачить заплатити!!!

А ще є ідея!

Всім, хто бажає долучитись до проведення - зустрітись на вихідних на місці та прямо на місці вже щось подумати.

Можу до себе в машину взяти 3 чоловік.

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Думаю вход не стоит таким дешёвым делать - чтоб быдло не лезло просто... Да и тем более не окупится оно всё... 20 парням, 15 девушкам... На крайний случай - 15\10. Но Полюбому не меньше... Назначьте плиз место и время встечи для желающих обсудить проведение ивента и внести свои предложения или идеи. Или ещё чё-нть :D

Опубліковано

зустрітись треба точно. давайте визначемось, коли і де. там все і обговоримо, як про вхід і генератори і т.д.....

Опубліковано

Мда..кульно!..це все дуже радує...але організація як завжди потребує ті проклятущи гроші %)..мабуть справді, зустрітись треба та обговорити...

Опубліковано

О, можна..тільки за точну годину тре домовитись...бажано шоб подалі від обіда, ближче до вечора)...мене візьмеш в машину? :)

Опубліковано

По перше забудьте про генератор, ті що продаються на базарі розраховані на 1-2 кВт (коштують 300-400 у.е.), цього не достатнь для звуку та світла, є звичайно і по 10 кВт, але вони коштують від 3000 у.е. В луцьку їх, наскільки мені відомо немає .... Треба шукати якогось шита... Звук та світло можна взятина Глорії (в рожищах світло було від глорії) , в них є кабель живлення на 80 метрів, так що з живленням думаю проблем не буде... Вартість залежить від того скільки кВт звуку та світла треба буде привезти, та на скільки часу затянеться все дійство...

Звук взяти в 3000... Впринципі це можливо.... в нас є декілька комплетків звуку... звичайно Вертек ніхто не дасть... А от з маленького залу або старий комплект можна було б поробувати... Але... Незнаю що на це скаже власник...

Якщо говорити зі сторони реклами, то щось мені так здається що вряд-чи дирекція Люкса захоче просто так поставити ролик, або скажімо не просто-так, а за те що ми повісим їх баннер, або напишем в афішах Люкс як інформаціїного спонсора... Хоча коли діло буде просуватись, я поговорю з директором....

Запитання перше, ви плануєте робити все це платним для народу, чи безкоштовним?

Якщо платним, то як будете контролювати скіліки народу прийшло по квиткам а скільки просто на халяву...

Опубліковано
Пропоную в суботу після обіда... на Чебенях...

То вы запросто можете там с велотусовкой пересечься

http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showtopic=10411&hl=

Ну прямо куда не поедешь - везде Борда :)

Опубліковано

За звук і світло не переживайте.

Головне зараз технічно вияснити чи буде там можливість підключитись до електроенергії - там 1 км до найближчого щитка з 380 вольт і 60кВт...

Домовляйтесь уже попередньо за рекламу.

За спонсорство.

Опубліковано

народ, в кого є вихід на якусь військову частину?

у вояків повинні бути потужні генератори на колесах, вони повинні витягнути 60 квт...Можливо, в когось є звязки щоб домовитись про оренду недорого чи за якийсь магарич:blush:...

Опубліковано
народ, в кого є вихід на якусь військову частину?

у вояків повинні бути потужні генератори на колесах, вони повинні витягнути 60 квт...Можливо, в когось є звязки щоб домовитись про оренду недорого чи за якийсь магарич:)...

Ідея з Чебенями певно відпаде.

Стадіон наш місцевий - ось одне з альтернативних місць проведення.

Треба сьогодні зібратись активістам тут в Рожищі.

Визначайтесь на котру годину.

Опубліковано

1. Мікс - мав поговорити з директором 3000 та з Люксом! Поговорив?

2. Арт - мав поговорити з директором Метро та торговими марками, а також з фондом!

Поговорив?

3. Сева - мав поговорити на рахунок спонсора!

Поговорив?

Велике прохання до всіх активніше зайнятись справою. Хто чим може хай поможе.

Опубліковано
По новой информации.

Оупен-эйр будет в г. Рожище на центральном стадионе.

23 июня в субботу.

Дата ця точно обумовлена?

23 червня, а чи не зарано? встигнем?

Шо там з часом?

З якої та до якої?

В межах міста обмеження в часі не буде?

попередній список dj, що будуть приймати участь в параді:

1. fenom (на цей раз 100% буду грати)

2. neo/mix (хтось один з них мусить залишитись в ХХІ :ok2: )

3. well

4. art

5. dustin

6. victor orange

Кого забув? Хто ще бажає?

пане atoller, ваші думки з цього приводу?

Опубліковано

Ну, меня вроде как забыли вписать.... :(

Только я в этот день в Версале работаю, на работу мне на 20.00-20.30, поэтому в лайнапе ставте меня так, чтоб я еще успел вернуться в Луцк и пойти на работу :)

Кстати, а как будет с транспортом? Нас кто-нить привезет? :)

Опубліковано

Руслан, я буду говорити з диретором люкса, чи хочуть бути інформаційним спонсором..

Але я маю знати за афіши, і інші види реклами де буде написано "Люкс - інф спонсор", для того щоб знати що говорити.

Далі, що треба від 3000? АПАРАТ?

Толік написав що за звук та світло не переживати.... Чи як там... напиши..

Толік, розкажи мені про газету... мене цікавить, де вона розповсюджується, тираж, і чи можлива співпраця по рекламі з радіо Люкс....

Опубліковано

23 червня, місто Рожище...

open air

музика, що поглинає

dj art

dj mix

dj neo

dj Eggo ╝ a.k.a. Па-nazz

dj Scamp

dj well

victor orange

dj fenom

23 червня 2007 року, Рожище

21:00 - 06:00

music non-stop

організатори - проект maximus та оператор мобільного зв'язку Beeline

інформаційна підтримка - газета "Нова газета", радіостанція "Радіо 5"

Усі dj, бажаючі прийняти участь, можуть звертатись в ПМ fenom та atoller, а також писати на мейл: [email protected]

d603a6873054.jpg

Опубліковано

Народ, усі, кому не пох...

Залишилось не так багато часу...

Основні питання по організації вирішені... Залишилось питання лише по грошам... Не вистачає буквально копійок...

В кого є можливість залучити якихось спонсорів.... НЕ залишайтесь байдужими... Допоможуть внески по 500 грн...

Опубліковано

Сорри, что не в тему ;)

fenom, я тут наткнулся в нете на твоего немного видоизменённого аватарчика :)

fenom2.gif

Похож? :sm110:

Опубліковано

Меня как бы тупо проигнорировали? Я 2 раза сказал, что готов играть. Ну, дело хозяйское, я уговаривать никого не буду :sm110:

Опубліковано
Меня как бы тупо проигнорировали? Я 2 раза сказал, что готов играть. Ну, дело хозяйское, я уговаривать никого не буду ;)

23 червня 2007 року, стадіон міста Рожище

21:00 - 06:00

music non-stop

© fenom

Только я в этот день в Версале работаю, на работу мне на 20.00-20.30, поэтому в лайнапе ставте меня так, чтоб я еще успел вернуться в Луцк и пойти на работу

© lumax

ну я так поняв, шо просто ти не встигнеш на роботу... бо ж з 21:00 початок... :sm110:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...