Перейти до змісту

Ridec7

Учасники
  • Постів

    244
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

54 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Доброго дня. Перевірте будь ласка договір # 25024 в годині 16-00 зник і поки не з'являвся.. Доступу до особистого кабінету теж немає. Дякую)
  2. # 25024 договір... Спочатку пропав, потім з'явився, але лише на телефоні дружини(wi-fi) з переляку скинув netsh на компі(кабель) скинув роутер, а потім помітив що на моєму телефоні також немає інету... Теж (wi-fi)... Саме цікаве, що якщо вводити в браузері цифрові ай пішки сайтів а не буквенні, то відкриває))) розберіться будь-ласка) проблема явно у провайдера)
  3. Доброго дня. Перевірте будь ласка договір # 25024 вчора в вечері зник і поки не з'являвся.. Доступу до особистого кабінету теж немає. Дякую)
  4. Щось начитався, аж голова розболілась... то який метод поданя показників лічильників самий оптимальний? так щоб майже сто відсотків прийняли і правильно нарахували?? на сайті vd.lutsk.ua при спробі зареєструватись пише, що мій особовий рахунок не знайдено, був якийсь сайт ukrbilling.com та тепер він не працює... по сайтам взагалі зрозумів, що нараховують хз як, потім донараховують щось, то ще якось.. як все ж подавати? щоб і заборгованості не шили і все під контролем було? таке взагалі реально? просвятіть будь-ласка... а якщо ще й про гарячу воду і електролічильник розкажете, то взагалі буде супер.. але бачу, що не все так просто... Дякую.
  5. Знайшов ключ від квартири в дворі між Кравчука 34 і 6 гуртожитком, питав у дітей, які там гуляли, але ті не знають чиї... Скоріш за все ключ дитячий ( дівчинки ) з фонариком, фото прикріпляю, але віддам лише якщо покажите такий самий інший ключ, щоб бути впевненим, що забирає власник, а не якийсь жулік.. Віддам без винагороди, якщо пообіцяєте не сильно сварити малечу)))) для контакту телефонуйте за номером (099) о84-7з- І5
  6. Cам сиджу на датагруп, бувало, що пропадав і обривало, але так щоб більше суток не було.. не пригадаю. Підтримка звісно не онлайн 24\7. Але знову таки поки не було срАчнейших поводів туди звернутись.. на рахунок згорівшого обладнання... та хз не горіло жодного разу... певно щастить, ніколи не виймав з розеток і т д.. але певно як разок вигорить, то буду під емоціями..) Ціни підняли звісно і це не може подобатись, але не в виправдання телекому, а в загальному.. а де ціни не попіднімались?? Про Європу і сервіс.. там у людей інший менталітет.. і у нашому поколінні від 30 і вище кінця тому тунелю не буде.. ІМХО.. і по барабану київстар то чи датагруп чи може воля.. працюють там люди ті самі.. хтось хороший і відповідальний, а хтось бембо дурнувате.. мабуть у кожного такі знайомі чи друзі є.. от поки вони будуть до тих пір буде і срака.. і ніякий вступ куда б там не було не допоможе... і сервісу і людям...)
  7. В автошколі на конякіна, напроти автостанції - зараз йде навчання, до кінця року закінчать, новий набір певно буде вже після нового року.. на даний момент 2800 + бензин 120грн\за одне водіння. Лектор певно найкращий у місті, а з інструкторами як повезе.
  8. Aвтошкола на Конякіна, тільки почались курси... і вже був перший "виїзд", не буду називати прізвище інструктора, але якщо вперше за кермом, а пояснень практично нуль... так і має бути??? таке враження, що просто прокатався з кимось, але імітував ніби кермую сам... якийсь піпец.. чи може інструкторам треба окремо "підмазувати"? короче я в шоці від такої науки... якщо такими будуть всі виїзди, то можна забути про хоч якийсь досвід... хто там навчався, відгукніться в приватні повідомлення як там добитись уваги від інструктора??? тут пишуть, що хотіли б інструктора без матів... так він хоча б матюкатись буде... а тут інфи мінімум з мінімума... що з німим їхати, вибачайте за сумбур, але обурило таке відношення.. З.І. Щоб якось розбавити... лектор там відмінний! якби ще такого інструктора, то ціни не було б автошколі... а так теорія є. а практики поки побоююсь..
  9. не срочно, але є пару позицій для замовлення на Вороні... якщо зацікавить можемо обговорити в особистих, але на всяк випадок відпишіть тут в темі бо можу не помітити в лічці..
  10. не срочно, але є пару позицій для замовлення на Вороні... якщо зацікавить можемо обговорити в особистих, але на всяк випадок відпишіть тут в темі бо можу не помітити в лічці..
×
×
  • Створити...