Перейти до змісту

SanjaProject

Учасники
  • Постів

    142
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

SanjaProject став переможцем дня 17 жовтня 2014

SanjaProject мав найпопулярніший контент!

Репутація

168 Продвинутий

Відвідувачі профілю

1 994 перегляду профілю
  1. Потребую поради ЗАЗ Сенс 1.3, 2010 рік. Поміняв лівий внутрішній шрус - за півтора тижні він розсипався. Затягнув машину на інше СТО, поміняли на новий, виїхав перевірити - шрус вискакує з коробки. Хлопці перебрали ще раз, кажуть, що зібрано все правильно, але якесь штопорне кільце не фіксує (підозрюю, що на першому СТО теж не зафіксували, через що і розбило). Що робити? Це проблема запчастин, чи проблема коробки, чи може в Сенсі є якийсь конструктивний секрет?
  2. Доброго дня Підкажіть шрот на сенс/ланос, в Луцьку
  3. Дякую всім за інформацію і допомогу. Жовтий з червоним певно мій "папєрєднік" об'єднав. Придивлюсь спочатку, як воно там змотано, мабуть в тому з'єднанні і причина
  4. Магнітола сама по собі працює нормально, питань немає. Але іноді вона якогось милого сама включається. І стається це зазвичай вночі )) То я просто собі подумав, чи не зробити "фінт ушами", і поставити якийсь тумблер на живленні...
  5. Хто тямить, підкажіть, який з цих проводів найімовірніше є живленням магнітоли? В магнітоли глюк - сама по собі може вночі включитись.
  6. Я тормозні барабани як міняв, то з сто подзвонили і сказали, що одна різьба зірвана, типу заводський брак. Може і заводський, а може і вони зірвали, суть не в тому. Купив метчік на розмір більший і сам нарізав. Болт підібрав відповідний із головкою під той же ключ, що і решта болтів на колесі. Нічо страшного нема, все як на уроці трудового навчання в школі )))
  7. До кого звернутись, щоб провести нормальну повну діагностику Сенса - комп'ютерну, двигун, коробку, підвіску? Щоб в одному місці комплексно і кваліфіковано?
  8. Всім привіт Підкажіть, будь ласка, де можна молдінг на крило приклеїти? Здається, що самому всякими Моментами, 505-ми і т.д. - не самий гарний варіант ))))
  9. ЗАЗ Сенс 2010 року, газ/бензин. Заглох на ходу, при наборі швидкості, їхав на газу. Думав, що ремінь ГРМ проскочив, зняв захист, але все ніби ок, стоїть все по мітках. Звернув увагу, що не чути бензонасоса. Поміняв запобіжники - нічого. Затягнув машину до місцевого електрика. Зняли насос, перевірили - робочий. Надивився,що ніби реле не працюючі, заодно побачили, що нема іскри на свічках. На катушку запалювання напруга є, іскри на свічках нема. Поставив діагноз - неробоча катушка. Передали мені з Луцька нову катушку, пару реле. Поміняв - без толку. Бензонасоса не чути, іскри на свічках немає. Друг виручив, приїхав за 160км і притягнув назад Луцька. Тепер шукаю, до кого тягнути далі. Підкажіть толкового електрика, хто зможе знайти і усунути несправність.
  10. Де можна відрегулювати клапана на ЗАЗ Сенс?
  11. Дякую ) На місці зразу перевірив був на бензині, в гаражі іскру - все було ок. На другий день зняв кожуха з ременя - ремінь на місці. Мої знання закінчились і потягнув машину на "Волиньавто" (найближче мені було). Як показала практика, ремінь то був на місці, а зубці в нього постирались і тільки на ньому свистіло. Відкатав він разом з роликом тільки 17тис. І або запчастини виявились г...но, або мене розвели 17тс км назад і нічо не поміняли, і їздив я ще на старому-старому. Цього разу все змінили в моїй присутності, надіюсь попрацює ))
  12. З Новим роком, люди Потрібна допомога. Вчора повертався додому, проїхав 170км все ок, а в Луцьку на Київському майдані тупо на ходу заглогла машина і все. Авто ЗАЗ Сенс, газ/бензин, їхав на той момент на газу. Затягнув в гараж поки. Куди далі тягнути, хто може глянути, щоб до кінця тижня зробити? (в суботу їхати забирати дитину)
  13. Доброго дня ЗАЗ Сенс, 1,3л Підкажіть, будь ласка, моториста. Жре масло, а недавно ще й чек загорівся. Хотів би спочатку продіагностувати, а далі вирішувати, що робити
  14. Де зробити діагностику підвіски, а потім напевно заміну розхідників на заз сенс? На "Волиньавто", поки в черзі стояв, наслухався від автовласників негативу, то вирішив попитати знавців
×
×
  • Створити...