Перейти до змісту

druid

Power users
  • Постів

    1 441
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    3

druid став переможцем дня 12 лютого 2014

druid мав найпопулярніший контент!

Репутація

349 Поважний

Відвідувачі профілю

13 596 переглядів профілю
  1. імхо, тут більше справа не в доцільності, а в реалістичності такої ідеї. Проведіть межу між поляком і українцем в галичині. Чи румуном і українцем в закарпатті. як вже так хочеться тішитись чимсь, тіштеся територіальною приналежністю. Мене розпирає від гордості, що я волиняка. Волинь, як цілісне утворення, більше існувало ніж Україна. вчепились до негрів і євреїів. а чим вдірізняється росіянин від українця в луганську? не уявляю як це можна розділити. Нама історія цьому не сприяє. Я загалом, проти, переважно тому, що знаю, що цим будуть спекулювати. А я не хочу, щоб такими речами спекулювали.
  2. Є ще одна проста закономірність, яку варто враховувати в стосунку до поведінки Гетто: чи більше пише Гетто в деяких темах, тим менше у них пишу я. Це факт. Підозрюю, що це не лише моя ситуація. І справа не в тому, хто з нас кращий для борди і для її мешканців - я чи він, а в тому, що краще хай в темі буде 10 різних думок, аніж 5 різних + 1 геттова, яка заміняє 5 інших, причому тупо і кількісно. Я вважаю, що це не є добре. Не переймаюсь зовсім з цього приводу, чимось навіть завдячую винуватцю, бо тепер значно менше витрачаю на часто непотрібні і безглузді суперечки в інтернеті... а вони в моїх уявленнях про життя ідуть на рівні зі спогляданням телевізора)))
  3. В мене прем'єра в той день. Шо ж мені так бляха-муха не щастить в цьому сезоні. Карма, чи шо?
  4. я не повірив, але знайшов у фільмі багато цікавого для себе. І це ніяким чином не повязано з політикою, чи москвою. статтю прочитав, тому і згадав ситуацію зі своєю статтею.
  5. Це все фігня. Я колись надіслав в науковий журнал фахову статтю на 6 сторінок. Якась кандидат наук прислала мені на ту статтю рецензію на 7 сторінок. Стаття - в пух і прах... на перший погляд. А на другий - це називається "дої...ись до слів". Підтвердженням тому є те, що стаття пішла в інше видання, де редактором був доктор, а не кадидат. Хто не знає, науковці зароблять тим, що спростовують теорії один-одного. Це перше. Друге. Хто хотів бачити у телевізійному фільмі екранізацію чиєїсь дисертації - той лох. Це вже далеко не перша спроба підняти питання "українці-арійці", в тому числі науковцями, не розумію чому напосілись на автора. Будь-яке джерело інформації (в тому числі і цей фільм) - це привід задуматись і зробити певні висновки... але це не стосується тих людей, які осягнули істину і знають все.... а такі люди є і вони серед нас.
  6. Чув версію якогось політолога, що ті самовисуванці, пряма співпраця яких з регіонами загрожує їх репутації - сформують щось типу окремої групи і будуть собі тихенько по потребі голосувати за що треба. Імхо версія реалістична.
  7. блін. я як побачив, що тему апнули, аж серце йокнуло... і тут на тобі, мене ж не буде на цих вихідних (((((( фак
  8. в луцьку продались не стільки люди, скільки політики. Луцьк бютівці здали з потрохами, в Луцьку боротьби не було. До речі, крім Ковлє, за опозицііних кандидатів голосували ще два волинських міста - Володимир і Нововолинськ (не знаю яка там статистика, але обрали того, що треба). Луцьк - це окрема історія, так як і весь волинський бют. А те, що в темних глухих поліських селах люди голосували на другому місці за партію регіонів - це теж має про щось говорити. А розрив на Поліссі максимальний, а не мінімальний. Мінімальний загалом по округу за рахунок Ковеля. На поліссі голосували переважно за Івахіва та Смітюха. По багатьох дільницях Гузь взагалі йшов третім.
  9. Що думає гузь про йулю мені пофіг. вона мені теж неподобається. Він член фронту змін, а не бют. йому не обовязково обожнювати їх лідерку. обєднання партій відбулось виключно з ціллю провести вибори, а не любитись і кохатись до кінця життя. Я не розумію цих звинувачень. А раз вже обєднались - то чому б не використати це для тих же виборів. все правильно зробив. Згоден, що організовано все було далеко не на найвищому рівні із-за обмежених ресурсів. Я один з тих, хто працював на дільниці на громадських засадах. І таких ще було не мало, але на всі дільниці не вистачило. Про продажних членів ОО - це звичайно чутки, ніхто ж не звітувався про заплачені Івахівом гроші))) просто довгий час не вдавалось виходити на звязок із представниками ОО по тих діяльницях, на яких було найбільше питань. І краєм вуха почув, що з оо-шниками у ОВК теж не все було гуд. це так. з висоти пташиного польоту. на істину непретендую.
  10. Зеус. Представники Гузя були далеко не на всіх дільницях в окрузі. Йдеться про те, що фальсифікації могли відбуватись саме там. І те, що затримки з видачею протоколів почались ще з дільниць - теж може бути не просто так. Багато спостерігачів і членів ДВК від ОО працювали на Івахіва, так що гріш ціна багатьом їхнім протоколам з мокрими печатками. Різниця в кілька сот голосів - це не те, що дозволить махнути рукою і сказати: все, я програв. Правильно робить, що бореться. Навіть якщо програв, зайвий раз скурпульозно перевірити документи - це ж не порушення? То які до нього претензії? А те, що голодує - це привернення уваги, піар по-народному. Кожен це робить по-своєму. Бо ж і депутати підтягнулись і юристи. Гузь малацца. З нічого ледь не дрюкнув грошовий мішок. І ковельчани молодці, правильно проголосували.
  11. murabura, якщо ти так впевнений/на, що голосували за Юлю, а не Гузя, як ти поясниш те, що жоден кандидат від неї в інших округах навіть близько не підібрався до перемоги? а це ж та сама Волинь. Хто більше знає про розподіл голосів у 21-му окрузі не дасть збрехати: найбільше за Гузя проголосував Ковель, а це місто, в якому люди більше обізнані, краще розуміють ситуацію, користуються інтернетом і яких не так легко купити дешевим телевізором. Натомість за Івахіва проголосували (вибачте, але це так) темні полішуки, які навіть не розуміють, що пластикові вікна у клубі, який не опалюється і гниє на очах - це не допомога, а насміхання.
  12. від ОО нормальну кампанію зробили тільки два кандидати, які до Батьківщини не мають ніякого відношення. Це Свобода і Фронт змін. Хто, кого і куди мав підбирати ретельніше?
  13. Під час перевиборчої кампанії я трохи змінив позицію і вирішив, що не буду голосувати за Батьківщину і Кравчука. Планую голосувати за Свободу. Вже очевидно, що після виборів світ з голови на ноги не перевернеться, а присутність Свободи в парламенті трохи розбавить запліснявілий коктейль звичних політиків. Буде цікаво, будуть зміни, а зміни - це те, що потрібно. По мажоритарнику роздуми наступні. Завжди був переконаний, що голосувати за завідома непрохідного кандидата - це завідома програш. Зараз я так не думаю. Якщо розраховувати на більш тривалу перспективу, то мій голос забезпечить підтримку кандидата і дасть йому стимул далі працювати над політичною карєрою, відчуваючи підтримку громадян. Через деякий час це обовязково дасть результати... можливо вжде на наступних виборах. Тільки от за кого саме - ще думаю. Можливо - Федосюк. отакі думки)
  14. Треба віддати належне владній команді. Вони свою кампанію на Волині круто організували. А нам треба менше слюні розпускати, а працювати на наступні вибори, відстоювати свої права і змушувати депутатів (не важливо від якої партії) працювати на нас.
×
×
  • Створити...