Перейти до змісту

yarik1

Учасники
  • Постів

    543
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

41 Байдужий

Відвідувачі профілю

5 258 переглядів профілю
  1. Підскажи які можуть бути нюанси, бо всерйоз задумався замінити штатну магнітолу в машині дружини(ауді а4 б7) на андроїд. Можливо в Луцьку знаєш, хто цим займається і зробить, щоб не було нюансів?
  2. Ще 1,5% військового збору заплатите. Пф при міні не буде(якщо буде без доплат точно). Якщо буде з доплатою - консультуйтесь з нотаріусом точно не скажу. І податку на доходи фіз осіб не буде, так як в власності 2 квартири більше 3 років.
  3. раз тема і так скотилася в срач, попробую запитати, може хто знає: хто може прошити PS4 - прошивка 5,55(не 5,05, а саме 5,55). Чи такі шиються і хто чим реально займається чи є контакти.
  4. Готовий купити, по 2, 3 , 5 грн за штуку(на ваш розсуд). Відпишіть, кому цікаво, якщо по дорозі - підїхав би завтра
  5. 5000 гривень готовий купити будь-який колір(для дитини). Для себе не купував би напевно/
  6. Бачу тільки 1. немає там супер рентабельності і це трошки там і взагалі рентабельності не буде(як зараз наприклад). Ручне управління з боку геть далеких з міськради і ще купа всього. А те що продали - красавчікі.
  7. Продати супер рентабельний бізнез (по твоїм словам) за ціною металолома(старі маршрутки) через небажання показувати реальні доходи - це геніальне умозаключеніє.
  8. З власного досвіду, яку оптимальніше взяти, щоб трохи більше 1 місяця прослужила?
  9. ніяким чином не виправдовую оленя, який так став, але якби даний автомобіль стояв більш ніж за 10 метрів до зебри. Тоді все було б нормально для тебе? Правил би він не порушив. Тобі б також прийшлось вирулювати на зустрічну, щоб його обїхати. І при такій геніальній розмітці, як там є зараз, я б дуже хотів подивитися, як ти будеш їхати наліво, не зупинившись на зебрі.
  10. Який курс на сьогодні? Чи в середу ще буде актуально?
×
×
  • Створити...