Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

* * * * * 1 Голосов

ТИМОШЕНКО ЗАСУДЖЕНО НА 7 РОКІВ

Сообщений в теме: 198

#151 MrVes

• Power users
  • 3 949 сообщений
  • 122 Поддержали
247

Отправлено 04 березня 2012 - 14:25

Просмотр сообщенияLovetstiney (04 березня 2012 - 11:21) писал:

Я думаю що жителі міста Луцьк мене підтримають якщо я скажу що коли Янукович став президентом ( я не кажу що зробив він, кажу що зроблено лучанами за час коли він був президентом), зроблено ремонт драмтеатру, поклали плитку в центрі міста, доробили довгоочікуваний міст (залізничний вокзал), роблять ремонт та добудову ж/д вокзалу.
Щиро дяка. А хєрлі жрать бум?
А якщо серйозно, то не про те сопілка співа, ага.

Поддержали: 2 пользователи:

#152 laska

Лукава кішка

• Меценати
  • 5 829 сообщений
  • 2183 Поддержали
515

Отправлено 04 березня 2012 - 15:01

Жесть! А партійний склад міської ради не пробували моніторити?
Zeuss, що чути з фронту? Свято для жінки зроблять таки чи ні?
Красно мовив - людям догодив, а змовчав – собі придбав

Поддержали: 1 пользователь:
nd_

#153 Smith

Keeper

• Power users
  • 4 072 сообщений
  • 2082 Поддержали
327

Отправлено 04 березня 2012 - 15:25

Просмотр сообщенияLovetstiney сказал:

Та й в таких умовах як сидить Тимошенко, в нас в Луцьку в готелях типу Світязь та Лучеськ - номера будуть гірші ніж в неї камера. Я думаю що жителі міста Луцьк мене підтримають якщо я скажу що коли Янукович став президентом ( я не кажу що зробив він, кажу що зроблено лучанами за час коли він був президентом), зроблено ремонт драмтеатру, поклали плитку в центрі міста, доробили довгоочікуваний міст (залізничний вокзал), роблять ремонт та добудову ж/д вокзалу.
:blink: :0017:
Из двух ссорящихся виновен тот, кто умнее.

Поддержали: 5 пользователи:

#154 Nokian

Флудилка-говорилка

• Power users
  • 1 648 сообщений
  • 741 Поддержали
77

Отправлено 04 березня 2012 - 17:19

Юля вийде-Вітя сяде.
Здоровенний мужик ніяк не зрозуміє, що вона швидше помре, ніж попросить помилування.
http://lutech.com.ua/
050 02 66 738

#155 Андрій Віталійович

Walkie-talkie

• Участники
  • 603 сообщений
  • 835 Поддержали
162

Отправлено 04 березня 2012 - 17:33

Просмотр сообщенияNokian сказал:

Юля вийде
Дуже оптимістична заява))

Вера - всего лишь лицензия на отрицание разума

nd_

#156 Zeuss

кАзирний цинік

• Power users
  • 2 494 сообщений
  • 627 Поддержали
209

Отправлено 06 березня 2012 - 20:00

Просмотр сообщенияlaska (04 березня 2012 - 15:01) писал:

Жесть! А партійний склад міської ради не пробували моніторити?
Zeuss, що чути з фронту? Свято для жінки зроблять таки чи ні?

Изображение

Станом на 6 лютого були досягнуті домовленості.. які вона (в звичній для себе манері) спростувала:

Изображение

.. говорили-балакали, а потім.. ну самі знаєте :)

Мучениця під 2012, вибори признають не легітимнимиі попробують зібрати майдан. Ну ніби так як зараз планують..
Фауст: Мне скучно, бес...

#157 Smith

Keeper

• Power users
  • 4 072 сообщений
  • 2082 Поддержали
327

Отправлено 06 березня 2012 - 20:59

Просмотр сообщенияZeuss сказал:

попробують зібрати майдан
Zeuss, хто, ті "махрові" зберуть? Чи знову створять черговий КОД і тіпа будуть "опозиціонуватись"?

#158 Zeuss

кАзирний цинік

• Power users
  • 2 494 сообщений
  • 627 Поддержали
209

Отправлено 06 березня 2012 - 21:06

Smith, платять :)
А на халявне бабло злетяться всі кому не лінь.

#159 Nokian

Флудилка-говорилка

• Power users
  • 1 648 сообщений
  • 741 Поддержали
77

Отправлено 06 березня 2012 - 21:17

В народу виникає непереборне бажання самому заплатити, щоб не бачити Табачніка,Арфуша,Азарова і всю цю голубу каиерилью.
http://lutech.com.ua/
050 02 66 738

#160 Zeuss

кАзирний цинік

• Power users
  • 2 494 сообщений
  • 627 Поддержали
209

Отправлено 06 березня 2012 - 21:32

Просмотр сообщенияNokian (06 березня 2012 - 21:17) писал:

В народу виникає непереборне бажання самому заплатити, щоб не бачити Табачніка,Арфуша,Азарова і всю цю голубу каиерилью.

Dream може надіслати реквізити рахунку.. і він зробить все що в його силах))

#161 Smith

Keeper

• Power users
  • 4 072 сообщений
  • 2082 Поддержали
327

Отправлено 06 березня 2012 - 21:59

Просмотр сообщенияZeuss (06 березня 2012 - 21:06) писал:

Smith, платять :)
А на халявне бабло злетяться всі кому не лінь.
Ну я це бачу так: "махрові" ("Торговка з ринку", Сєня, "Фарцовщик місцями", залишки НУНСу, ТягнихUйдолар) збирають "майдан". Тіпа "дємократія". Кричать щось, галасують: "Бандитам тюрми! Віддай Межигір'я з Аугустою! Міліція з народом! Юлі волю! І Юрі тоже!" і т.д. і т.п. лабуду. За цією кумедією цим "майданом" з вікна АП буде спостерігати Льова зі сценарієм в руках - що б ніхто, ні-ні, не дай Бог, не відхилився від сценарію. В міліцейському кордоні стоять пацани-"срочнікі" з ВВ. "Дядьки по-серйозніше" будуть сидіти в "Богданах" десь біля стадіону ім.Лобановського, в дворах на Хрещатику чи ще десь, дивлячись де буде "майдан" (хоча, не виключаю, що вони зберуть "майдан" на Троєщині, вул.Маяковського, на овочевому ринку Азарова - то буде іронія :-)))). Короче, покричать-покричать і розійдуться: бабки, як ти кажеш Zeuss - поділять, а потім зустрінуться з послами ЄС, США та іншої спільноти і скажуть, що вони нічого не можуть зробити з цим супостатом. І Льва чи призначений ним "речник" теж скаже цим самим послам: "Вони зібрались, ми не заважали, вони висловили свої думки - дємократія, ітіть-їх-переїтіть. Що ж ви ще хочете від нас?"
А що ж "прапор" (ЮВТ)...? А "прапор" так і буде "майоріти" в Качанівці - бо всім вигідно, коли ВОНА там: "махровим" - як "прапор незламної боротьби"; владі - як усунений претендент.
Ось така "картіна маслом".

Поддержали: 6 пользователи:

#162 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 06 березня 2012 - 22:18

імхо - в яблучко.

#163 Smith

Keeper

• Power users
  • 4 072 сообщений
  • 2082 Поддержали
327

Отправлено 06 березня 2012 - 22:30

Просмотр сообщенияnd_ (06 березня 2012 - 22:18) писал:

імхо - в яблучко.
nd_, це я ще Шустер-Live не дивлюсь. :-)

#164 Zeuss

кАзирний цинік

• Power users
  • 2 494 сообщений
  • 627 Поддержали
209

Отправлено 06 березня 2012 - 22:31

Нє ну практика "холостих" майданів вже імєєт мєсто бить :)
Вітю шибко не любають "там", хоча і дама з косою вже порядком всім надоїла..

#165 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 06 березня 2012 - 22:43

Просмотр сообщенияSmith (06 березня 2012 - 22:30) писал:

Просмотр сообщенияnd_ (06 березня 2012 - 22:18) писал:

імхо - в яблучко.
nd_, це я ще Шустер-Live не дивлюсь. :-)

і я не дивлюсь :)

#166 Smith

Keeper

• Power users
  • 4 072 сообщений
  • 2082 Поддержали
327

Отправлено 06 березня 2012 - 22:49

О, nd_, ми знайшли з тобою "точкі сопрікосновєнія". :_07:

#167 Zeuss

кАзирний цинік

• Power users
  • 2 494 сообщений
  • 627 Поддержали
209

Отправлено 06 березня 2012 - 23:37

Ха, а мені от прислали відео де активістка цицьок на шоу Шустера дьоргалась з Колісниченко.
Цирк, йоптить.. а ви не диветесь!

#168 Smith

Keeper

• Power users
  • 4 072 сообщений
  • 2082 Поддержали
327

Отправлено 20 березня 2012 - 13:03

Вирішили вже "добити" ЮВТ:

Цитата

ВР признала газовые контракты Тимошенко госизменой

Верховная Рада Украины (ВР) приняла отчет временной следственной комиссии (ВСК), в котором установлены признаки государственной измены и факты личной заинтересованности Юлии Тимошенко при подписании газовых контрактов с РФ. "За" проголосовали 266 народных депутатов, в том числе один депутат от БЮТБ - Сергей Кошин.
Докладывала отчет ВСК по вопросам расследования обстоятельств подписания газовых соглашений между НАК "Нафтогаз Украины" и ОАО "Газпром" о наличии признаков государственной измены в сфере экономической безопасности Украины, глава комиссии Инна Богословская.
Комиссия установила, что во время переговоров подписания директив на заключение газовых контрактов между "Нафтогазом" и "Газпром" премьер-министр Украины Тимошенко скрыла от общества и власти факты существования долга ее частных компаний перед Министерством обороны Российской Федерации в сумме 405 млн долл. и существования в РФ уголовного дела, в которой доказана вина Тимошенко в неоднократной даче взяток должностным лицам Минобороны РФ.
Кроме того, ВСК установила, что Тимошенко провела тайные переговоры с премьер-министром России, в результате которых единолично согласилась на дискриминационные условия газовых контрактов, а зная, что Кабмин не согласится на подписание таких директив "выдала единолично директивы, хотя такие полномочия принадлежат исключительно Кабинету министров Украины, как коллегиальному органу исполнительной власти", - говорится в постановлении ВСК.
Также комиссия установила, что Тимошенко осуществила противоправное давление на главу правления "Нафтогаза", который отказывался подписывать газовые контракты на дискриминационных условиях, и заставила его подписать такие контракты под угрозой увольнения.
Планируется, что отчет комиссии будет направлен в Администрацию Президента, Кабмин, Генпрокуратуру, СБУ "для соответствующего реагирования". Также отчет будет направлен в Совет Европу, ПАСЕ и генеральному секретарю ООН, ОБСЕ.
Согласно Уголовному кодексу Украины, статья 111 - "государственная измена" - предусматривает наказание в виде лишения свободы от 10 до 15 лет.
Напомним, Печерский районный суд Киева 11 октября 2011 г. приговорил Тимошенко к 7 годам лишения свободы и к возмещению ущерба "Нафтогазу" в размере 189,5 млн грн за превышение полномочий при подписании газовых контрактов с Россией в 2009 г. Сейчас экс-премьер отбывает наказание в Качановской женской исправительной колонии в Харькове.
В феврале с. г. Высший специализированный суд Украины по рассмотрению гражданских и уголовных дел принял к рассмотрению кассацию защиты Тимошенко на приговор в газовом деле. Рассмотрение кассации назначено на 15 мая с. г.

#169 Zeuss

кАзирний цинік

• Power users
  • 2 494 сообщений
  • 627 Поддержали
209

Отправлено 20 березня 2012 - 13:47

Якщо бути точним, то вони прийняли звіт спеціальної комісії, яку самі ж і створили. Щодо ознак (саме таке формулювання) державної зради - далі можуть проводитись слідчі дії і суд.
Можу викласти звіт, якщо кому цікаво.

#170 Liberta

Talking box

• Участники
  • 907 сообщений
  • 611 Поддержали
120

Отправлено 20 березня 2012 - 14:17

Просмотр сообщенияZeuss сказал:

якщо кому цікаво.
виклади, будь-ласка
не кожний день доводиться читати практику по ст.111 КК)

nd_

#171 Zeuss

кАзирний цинік

• Power users
  • 2 494 сообщений
  • 627 Поддержали
209

Отправлено 20 березня 2012 - 14:28

Із ю віш :)

Прикрепленные файлы

• Прикрепленный файл  Zvit_YVT.rtf   700,83К   14 Количество загрузок:

#172 Volyniaka

Мегафлудер

• Power users
  • 2 891 сообщений
  • 1231 Поддержали
212

Отправлено 20 березня 2012 - 15:35

Настоящему индейцу завсегда везде ништяк http://volyn-realty.com.ua

#173 pura

Вуйко з полонини

• Power users
  • 1 407 сообщений
  • 425 Поддержали
46

Отправлено 25 квітня 2012 - 15:50

#174 Zevs_Isver

кенолог

• VIP пользователи
  • 11 516 сообщений
  • 833 Поддержали
270

Отправлено 25 квітня 2012 - 15:53

по ТВ было вчера

с таким качеством даже можно стказать что это я на видео
Zevs Isver

#175 Психолог

Шел мимо

• Участники
  • 44 сообщений
  • 54 Поддержали
6

Отправлено 27 квітня 2012 - 21:28

В украинских СМИ сегодня появились фотографии гематом на теле экс-премьер-министра Юлии Тимошенко, которая в настоящий момент отбывает срок в харьковской колонии.

Снимки дополнены заключением медэкспертов. Сообщается, что материалы были предоставлены уполномоченной по правам человека парламента Украины Ниной Карпачевой.
На фотографиях, сделанных 25 апреля, можно увидеть синяки и кровоподтеки на запястьях, предплечье, локте и на животе Тимошенко. Наличие травм подтверждает и заключение судмедэкспертов, передает ИТАР-ТАСС.
Сегодня Карпачева продемонстрировала эти материалы западным дипломатам. По имеющейся информации, в состоявшейся встрече принял участие глава представительства Евросоюза на Украине Жозе Мануэль Пинту Тейшейра, а также представители 27 посольств стран ЕС. Дипломаты пока никаким образом не прокомментировали увиденное.
20 апреля, после того, как, по словам Тимошенко, к ней во время госпитализации сотрудниками Качановской колонии была применена физическая сила, экс-премьер Украины объявила голодовку.
«Ко мне пришли три человека крепкого телосложения. Они подошли к моей кровати, накинули на меня простыню и стали втроем стягивать меня с кровати. Я как могла начала защищаться и получила кулаком через простыню сильный удар в живот. Мне скрутили руки и ноги и потянули на простыне на улицу. Я думала, что настали последние минуты моей жизни», — описала произошедшее Юлия Тимошенко.
Джерело: http://news.mail.ru/politics/8795247/

#176 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 27 квітня 2012 - 21:30

і чьо, правда хтось вірить?

#177 georg

Да заткните его уже!

• Power users
  • 3 367 сообщений
  • 229 Поддержали
52

Отправлено 27 квітня 2012 - 21:31

Просмотр сообщенияПсихолог (27 квітня 2012 - 21:28) писал:

В украинских СМИ сегодня появились фотографии гематом на теле экс-премьер-министра Юлии Тимошенко, которая в настоящий момент отбывает срок в харьковской колонии.
пытали - бабки выбивали...

#178 Психолог

Шел мимо

• Участники
  • 44 сообщений
  • 54 Поддержали
6

Отправлено 27 квітня 2012 - 22:02

Просмотр сообщенияnd_ (27 квітня 2012 - 21:30) писал:

а чому такий сарказм? думаєте, синяки намальовані? я в це не вірю! от так і зомбували колись глядачів ТВ та Інтернету, коли розповідали, яка погана Юля, котра любить грати з людьми. а своєї голови немає? як би ми більше думали своєю головою, а не головами політиків, то б не мали нині такого президента України. жаль, що люди це не сьогодні розуміють, а зрозуміють через рік-два, коли знову настануть часи 90-х, а вони, повірте, настануть. от тоді всі пригадають, яка була "погана" Юля і як вона малює ніби-то собі синяки. мені її жаль, в першу чергу, як жінку, яка, хоча, не дивлячись на все, мужньо тримається.

#179 georg

Да заткните его уже!

• Power users
  • 3 367 сообщений
  • 229 Поддержали
52

Отправлено 27 квітня 2012 - 22:09

Просмотр сообщенияПсихолог (27 квітня 2012 - 22:02) писал:

а чому такий сарказм? думаєте, синяки намальовані? я в це не вірю! от так і зомбували колись глядачів ТВ та Інтернету, коли розповідали, яка погана Юля, котра любить грати з людьми. а своєї голови немає? як би ми більше думали своєю головою, а не головами політиків, то б не мали нині такого президента України. жаль, що люди це не сьогодні розуміють, а зрозуміють через рік-два, коли знову настануть часи 90-х, а вони, повірте, настануть. от тоді всі пригадають, яка була "погана" Юля і як вона малює ніби-то собі синяки. мені її жаль, в першу чергу, як жінку, яка, хоча, не дивлячись на все, мужньо тримається.
что юля, что янык... обое рябое...

#180 SunSeth

• Power users
  • 5 230 сообщений
  • 710 Поддержали
252

Отправлено 27 квітня 2012 - 22:13

за Юлі шось десь вибухало?

#181 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 27 квітня 2012 - 22:17

Просмотр сообщенияSunSeth (27 квітня 2012 - 22:13) писал:

за Юлі шось десь вибухало?

верніть нам юююлю...

#182 georg

Да заткните его уже!

• Power users
  • 3 367 сообщений
  • 229 Поддержали
52

Отправлено 27 квітня 2012 - 22:18

А нужно было чтобы "выбухало"?

#183 Психолог

Шел мимо

• Участники
  • 44 сообщений
  • 54 Поддержали
6

Отправлено 27 квітня 2012 - 22:18

Просмотр сообщенияgeorg (27 квітня 2012 - 22:09) писал:

Просмотр сообщенияПсихолог (27 квітня 2012 - 22:02) писал:

что юля, что янык... обое рябое...
саме через таких людей, які говорять, що всі погані (а це найлегший вибір), ми і маємо зараз таку владу. я не хочу сказати, що Юля свята (кращих політиків то не має поки що), але при ній ми найкраще жили в роки незалежності. пригадайте, коли ми ще так жили вільно, як не з 2005 року? люди почали робити євроремонти, будуватися, відкривати фірми, без проблем купляти собі харчі та гарний одяг, брати кредити під невеликі відсотки, свобода голосу була та ін. цікавий народ українці, що не говори! добрі справи не памятаються! чи ми просто звикли жити під кимось і вільна країна нам не потрібна? ну тоді Яник для нас саме та людина!

#184 georg

Да заткните его уже!

• Power users
  • 3 367 сообщений
  • 229 Поддержали
52

Отправлено 27 квітня 2012 - 22:23

Что то я не припоминаю этого рая...:)

#185 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 27 квітня 2012 - 22:44

Просмотр сообщенияПсихолог (27 квітня 2012 - 22:18) писал:

саме через таких людей, які говорять, що всі погані (а це найлегший вибір), ми і маємо зараз таку владу. я не хочу сказати, що Юля свята (кращих політиків то не має поки що), але при ній ми найкраще жили в роки незалежності. пригадайте, коли ми ще так жили вільно, як не з 2005 року? люди почали робити євроремонти, будуватися, відкривати фірми, без проблем купляти собі харчі та гарний одяг, брати кредити під невеликі відсотки, свобода голосу була та ін.

а потім у 2008 почали потихеньку за це платити...

#186 Психолог

Шел мимо

• Участники
  • 44 сообщений
  • 54 Поддержали
6

Отправлено 27 квітня 2012 - 23:03

Просмотр сообщенияgeorg (27 квітня 2012 - 22:23) писал:

Что то я не припоминаю этого рая... :)
для нас це точно був рай, а для інших країн це звичайні умови життя :)

#187 Electronshik

Шел мимо

• Участники
  • 47 сообщений
  • 22 Поддержали
3

Отправлено 28 квітня 2012 - 10:18

Подивився це відео з Ющенко, цікаво одне: А де він був, пасічник, коли Жулька робила такий договір на газ? Чи він робив вигляд, що не був президентом?
Зараз пожинаємо те що посіяли тоді.

#188 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 28 квітня 2012 - 12:38

Просмотр сообщенияПсихолог (27 квітня 2012 - 22:18) писал:

брати кредити під невеликі відсотки

а в цьому місці я взагалі заплакав :)

#189 Tolik_lt

Бачиш цей шрам, синок?Це на мене впав банкомат

• Power users
  • 5 940 сообщений
  • 1417 Поддержали
432

Отправлено 28 квітня 2012 - 13:22

ага. хоча б патаму, шо у пенітенціарній системі є певні традиції поводження з в"язнями, трудно з гуманізмом та інтелігентністю працівників. ну і не одному крутому мачо з невеликою зарплатою і не дуже вдалою кар"єрою пріятно би було похвалитись за півком, шо "я етой сукє как врєзал".

Поддержали: 4 пользователи:

#190 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 28 квітня 2012 - 15:32

Просмотр сообщенияTolik_lt (28 квітня 2012 - 13:22) писал:

ага. хоча б патаму, шо у пенітенціарній системі є певні традиції поводження з в"язнями, трудно з гуманізмом та інтелігентністю працівників. ну і не одному крутому мачо з невеликою зарплатою і не дуже вдалою кар"єрою пріятно би було похвалитись за півком, шо "я етой сукє как врєзал".

атписався знатний сідєлєц із опитом общєнія з пенісерціарною системою, ага :)

#191 nickel

Иван Ленин

• Power users
  • 4 478 сообщений
  • 976 Поддержали
123

Отправлено 28 квітня 2012 - 15:47

Просмотр сообщенияnd_ (28 квітня 2012 - 15:32) писал:

пенісерціарною системою
Зачотка очєпятка :D

#192 Tolik_lt

• Power users
  • 5 940 сообщений
  • 1417 Поддержали
432

Отправлено 28 квітня 2012 - 15:51

Андрюша, ви так гаварітє, кабудто занімаєтесь усім, про шо самоувєрєнно любите порассуждать на борді:)

#193 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 28 квітня 2012 - 16:43

Просмотр сообщенияTolik_lt (28 квітня 2012 - 15:51) писал:

Андрюша, ви так гаварітє, кабудто занімаєтесь усім, про шо самоувєрєнно любите порассуждать на борді :)

на самам дєлє я занімаюсь гаразда більшим спєктром вєщєй, ніж самоувєрєнно пишу :)

пи.си. nickel, ну пачєму апєчатка? :D ДВІ! :D

#194 IncvizitoR

Talking box

• Power users
  • 1 205 сообщений
  • 80 Поддержали
29

Отправлено 28 квітня 2012 - 16:57

Экс-сокамерница Тимошенко& сказал:

"Тимошенко постоянно передают все самое свежее и дорогое, много продуктов и блюд с этикетками дорогих кафе и ресторанов. Воду передают питьевую... А какие блюда она хочет, заказывает, такое и приносят", - сказала Абаплова.

Ми тут відітєлі переживаємо за неї хвилюємось, а вона там хавчик з ресторанів їсть да з Власенками виціловлюється. :0156:

Іншими словами в маси запущено черговий фейк...

Питання: на кого розраховано матеріальчик, хто повірить що в цугундерах кормлять ресторанними делікатесами, на спасібожителівдонбаса?
Бросил курить сам - брось курить другому!

#195 Tolik_lt

• Power users
  • 5 940 сообщений
  • 1417 Поддержали
432

Отправлено 28 квітня 2012 - 17:06

а чого не можуть кормити?? охлялою вона не вигляде. така ухожена женщіна. багаті і знамєніті мужчіни про неї дбають, то шо, не можуть їй хавчіка хорошого обезпечить?не баландою ж вона там харчується:)

nd_

#196 nd_

pro

• Power users
  • 4 973 сообщений
  • 1074 Поддержали
255

Отправлено 28 квітня 2012 - 17:10

нє, це просто кровавий рєжім бандюковіча разрєша передачкі усім кромє тімошенко

#197 difoto

Хамидло

• Команда форума
  • 10 264 сообщений
  • 1597 Поддержали
573

Отправлено 29 квітня 2012 - 08:45

IncvizitoR, всьо, фейк пропав, 404.
Я уже и сам не знаю, где я стебусь, а где - нет.

#198 b0rg

главный на районе

• Модераторы
  • 4 524 сообщений
  • 729 Поддержали
167

Отправлено 29 квітня 2012 - 09:33

Азаров звалив провину за вибухи в Дніпропетровську на опозицію

ща Юлько зроблять підпільним ватажком алькаїди в дніпропетровську
і буде третій строк
- Я очень люблю Giant.
- А я его еще больше ку!