Ostap87 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 14:21 #1 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 14:21 Весільні переспівкиГіркая, гіркая, гіркая вода, нехай поцілується пара молода.***Не будемо їсти, не будемо пити. Треба попросити, щоб підсолодити!***Встань, місяцю-муже,Встань, дружино-зірко,Щось усім нам дуже,дуже-дуже гірко!***Лебеді, лебеді, лебеді на воді нехай поцілуються наші молоді.***Ми не будем їсти, Ми не будем пити, Просим молодого Щоб засолодити. ***Не будемо їстиТую гірку юшку,Нехай поцілуєСтарший (перший) дружба дружку.Най ся поцілує дружба і дружка!* * *Ми не будем питиТую гірку юшку,Най си поцілуєДругий дружба дружку.* * *А нашого дружбуТреба в школу дати,Щоб його навчили Дружку цілувати. * * *Сидить дружба за столомКулаком підперсяВін би цілувавТа ще ненажерся.* * *Сидить дружка за столомНогами тупоче,Вона б цілувалаА дружба не хоче.***Ми за дружбом, ми за дружбомДе наш дружба дівся,А наш дружба під столомПирогом вдавився.* * *Ой, їхало весілляПопід нашу грушкуЗачепило за гілякуЗагубило дружку.* * *Сидить дружка за столомНогами тупоче,Вона би ся цілувалаА дружба не хоче.* * *Ми не будем питиТую гірку юшкуНай си поцілуєСтарший дружба ДРУГУ дружкуГіркая, гіркая, гіркая водаНай ся поцілує дружба і дружка.* * *Ми не будем питиТую гірку юшкуНай си поцілуєДругий дружба старшу (першу) дружку.* * *Червоненький бурячокЗеленая гичка,Перший дружба, як бичок,Другий, як теличка.* * *Їжте люди майонез – Це хороша страва,Дружба жружки не цілуєБо не має права.* * *А тій старшій дружціДаруєм сороку,Щоби вийшла заміжДо нового року.* * *А той старший дружба, то така зараза,Він боїться дружки як противогаза.***Старший сват, старший сват на кілочок сперся не цілує свою дружку бо ще не нажерся.***А тій другій дружціДаруєм лілею,Щоби вийшла заміжВідразу за нею.* * *Де той «вуйко-йосип»Що горівку носить,Най він її не тисне,Бо вона йму скисне.* * *Ми не будем питиТую саламахуНехай поцілуєСват свою сваху.Гіркая, гіркая, гіркая водаНай ся поцілує сват і сваха.* * *Ми не будем питиТую саламахуНехай поцілуєДРУГИЙ сват сваху.Гіркая, гіркая, гіркая водаНай ся поцілує сват і сваха.* * *Ми не будем їстиТу обгризлу кістку,Нехай поцілуєСвекруха невістку. * * *Запорожець не машина старший сват не мущина* * *Старша дружка, старша дружкавилізла на хату,Розставила руки й ноги– залізай до мене свату.* * *Старша дружка,Старша дружка така гонорова, є у нашому колгоспіще й така корова.* * *Не будемо пити з тих брудних горнєт,Нехай старша дружка зробить всім ...* * *Їжте люди майонез –Це хороша страва,Дружба дружки не цілуєБо не має права.* * *Якщо дружба «зник» з весільного столу…Де наш дружба дівся,А наш дружба під столомПирогом вдавився.* * *Якщо дружка «щезла», то…Ой, їхало весілляПопід нашу грушкуЗачепило за гілякуЗагубило дружку.* * *Летіла воронаТа й сіла на ганкуДружба дружку не цілує, Бо має коханку.* * *Пішов дружба на базарКупив собі чайникПричепив на поясДумав що начальник !* * *Залетів комар в шалаш Та й куса за вухо, Нехай поцілує Невістка свекруху* * *Весілля весілля вийшло за екватор нехай поцілує когось оператор***Ми не будем питиЗ стакана малого,Нехай поцілуєТеща зятя свого. (теща молодого)* * *Ми не будем питиТую бурачанку,Най си поцілує Староста коханку.Гіркая, гіркая, гіркая водаНай ся поцілує старостп коханку.* * *За нашом стодоломСтоїть трансформатор,Най си дружку поцілуєСтарший оператор.* * *Ми не будем їстиТі обгризлі кості,Най ся поцілуютьМіж собою гості.* * *Не будемо питиТого борщу, борщу,Нехай поцілуєЗять свою тьощу.* * *Не будемо питиВпадем на коліна,Нехай поцілуєІ ще старостіна.* * *Їхала маштнаЗаїхала в грушку,Нехай поцілуєПерший дружба дружку.***Доки та горілка не залила очі нехай поцілує дружба кого хоче.***Що той вуйко з апаратом Осьо тут тупоче, нехай поцілує того кого схоче.***Не будемо пити тую самогонку Нехай оператор поцілує пльонку *** Не будемо пити того капучіно Най ся поцілує той шо крутить кіно***
Andrew_Best Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 15:29 #2 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 15:29 Мені сподобалось на Львівщині, коли ділили коровай, то переспівували менша і старша дружка музик. Ото там пісеньки підняли настрій, може хто шо має таке, виложуйте.
laska Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 15:36 #3 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 15:36 А я гуляла студенткою весілля на Тернопільщині, то місцева молода відразу попередила дружку, що коли тій співатимуть "гірко", краще відразу виконувати, бо куплет за куплетом, а далі від сорому тікатиме
Ostap87 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 17:22 Автор #4 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 17:22 Ой, ніхто так не витає, к та старостіна, Вона лізе до стола, Як купиця сіна.***Ой, ніхто так не витає, Як той пан староста, А він лізе до стола, Як коза безхвоста.***Старший дружба, старший дружба не вміє цілувати (кохати),Нехай купить бочку тюльки тай вчиться смоктати.***йшла корова попід ліса другая лізлатак ся дружка розпівалась аж спідниця злізла***Ішов дружба з весілля Цілий час регоче Бо яєчка в нього низько І трава лоскоче.***Не будемо питиГорілка пече,Нехай поцілуєМолода мене!***Ой ви вуйку,ой ви вуйку шо вам є за дідькошо на вашій голівонці так волосся рідко!***Ти думаєш що ти гарний бо ти є вусатийпопідтрись попід ніс Йоську ти шмаркатий.***Подивіться ви на дружку що у синій блюзцівона так сі гоноруєяк гусак на гусці!***Ой ніхто так не витаєяк сусід витаєрубиль кине 10 візьмещей ся оглядає!***Дружба каже оженітьабо мя видайтеабо мене до колгоспуза бугая дайте!***Гиц - киц поза пєцнаш староста без яєцстаростіна присягає,що староста яйці має***не сваріться люди добріне крийте мя матомцілуватись дуже хочуно прийшла я з татом!***Дружкам щоб відспівували коли їм співають цілуватисьДорогії гості нащо напиватись,Будемо женитись, будем цілуватись!***Дружкам щоб відспівували коли їм співають цілуватисьНехай ся цілує та в білій суконці,Дружба дружку поцілує при ясній зіронці.***старша дружка, старша дружкасміється і скачевчора старшому далаа сьогодні плаче***Зелений дуб, а суха гілляками думали що то сват, а то розкаряка***Ми не будем їсти тую мамадуНехай поцілують дружби тамаду!***Ой не їжте людиЧервону паприку!Нехай поцілують Дружки всю музику!***Сидить дружка за столом та й ся гонорує. Ліз воша по за плечі, а вона не чує.***Ой у лісі-лісі горіло багаттянехай поцілує теща свого зятя!***Старша дружка, старша дружкав короткій спідниці,виглядає з під стола,як жаба з криниці!***Старший дружба, старший дружбавін такий високийне цілує старшу дружку,бо в штанах не спокій!***А та старша дружка,ходе в клас 10,носе ліфчик №2,капці 45***А ми щойно чули ту весільну звістку! Що іде свекруха цілувать невістку!!!На городі ріс бур'ян догори ногами,курва ваша була мать,з вашими піснями.Ой, ніхто так не витає, к та старостіна, Вона лізе до стола, Як купиця сіна.***Ой, ніхто так не витає, Як той пан староста, А він лізе до стола, Як коза безхвоста.***Старший дружба, старший дружба не вміє цілувати (кохати),Нехай купить бочку тюльки тай вчиться смоктати.***йшла корова попід ліса другая лізлатак ся дружка розпівалась аж спідниця злізла***Ішов дружба з весілля Цілий час регоче Бо яєчка в нього низько І трава лоскоче.***Не будемо питиГорілка пече,Нехай поцілуєМолода мене!***Ой ви вуйку,ой ви вуйку шо вам є за дідькошо на вашій голівонці так волосся рідко!***Ти думаєш що ти гарний бо ти є вусатийпопідтрись попід ніс Йоську ти шмаркатий.***Подивіться ви на дружку що у синій блюзцівона так сі гоноруєяк гусак на гусці!***Ой ніхто так не витаєяк сусід витаєрубиль кине 10 візьмещей ся оглядає!***Дружба каже оженітьабо мя видайтеабо мене до колгоспуза бугая дайте!***Гиц - киц поза пєцнаш староста без яєцстаростіна присягає,що староста яйці має***не сваріться люди добріне крийте мя матомцілуватись дуже хочуно прийшла я з татом!***Дружкам щоб відспівували коли їм співають цілуватисьДорогії гості нащо напиватись,Будемо женитись, будем цілуватись!***Дружкам щоб відспівували коли їм співають цілуватисьНехай ся цілує та в білій суконці,Дружба дружку поцілує при ясній зіронці.***старша дружка, старша дружкасміється і скачевчора старшому далаа сьогодні плаче***Зелений дуб, а суха гілляками думали що то сват, а то розкаряка***Ми не будем їсти тую мамадуНехай поцілують дружби тамаду!***Ой не їжте людиЧервону паприку!Нехай поцілують Дружки всю музику!***Сидить дружка за столом та й ся гонорує. Ліз воша по за плечі, а вона не чує.***Ой у лісі-лісі горіло багаттянехай поцілує теща свого зятя!***Старша дружка, старша дружкав короткій спідниці,виглядає з під стола,як жаба з криниці!***Старший дружба, старший дружбавін такий високийне цілує старшу дружку,бо в штанах не спокій!***А та старша дружка,ходе в клас 10,носе ліфчик №2,капці 45***А ми щойно чули ту весільну звістку! Що іде свекруха цілувать невістку!!!На городі ріс бур'ян догори ногами,курва ваша була мать,з вашими піснями.
zzzvalentinxxx Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 18:17 #5 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 18:17 Ого! а де ж ти їх стільки понабирав? .... Не хвалися старша дружка, Що ти така файна! Ти ж є вища за жирафа, Ширша за комбайна!
Ostap87 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:20 Автор #6 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 05:20 Мошкова кобилаПоцілуй мя Мошко в дупу, Буду тя возила***Мала баба когутаБув сліпий на очіЗагнав курку в кукурудзуА сам сі регоче***Ой Оксано, ОксаночкоТи така побожнаА ти дала напередА так не можна***Не дивуйтесь люди добріТо таке є в модіКотра дівка так не зробить Віддатися годі***Чому с тоді не приходивЯк я ти казалаТепер дурню не калатайБо м позамикалаХвалився мій милий Що він в інституті, А він возить мусорПо Львівськім маршруті***Хвалився мій милийЩо він має райткиЯ сі добре придивилаА то з баби майтки***Хвалився мій милийЩо він найгарнішийДосить дітько чорнийА він ще чорніший
izym82 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:28 #7 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:28 Летіла ворона сіла на виходкусьодні наш молодий робить першу ходку!
Ostap87 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:55 Автор #8 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:55 Хвалився мій милий Що має маєтокА він має кітку Й семеро котєтокНе дивуйтесь люди добріЩо я малий вирісТато маму так тиснувЩо я ледве виліз***Йшли корови попід лісА телєтки лізлиТак ті дружки сі сміялиЩо їм майтки злізли***Ой ти дружка, ой ти дружкаТи така нехлюяТи ще руки не помилаА вже хочеш... їсти***Ой не плач молода,Нехай дружка плаче,Вона би ся віддавалаАж їй серце скаче!***Сидить дружка за столомНогами махаєВона би ся віддавалаТа мама мішає***Сидить дружка за столомТай надула пискиЯ їй даю ковбасуА вна хоче кишки
Ostap87 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 05:58 Автор #9 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 05:58 ***Я не хочу ковбаси,Я не хочу кишкиА я хочу горілочкиЗ біленької флєшки***Ой на горі на високійКоваль коні куєПодивіться люди добріЯк дружба пакує***Ой горіла полонина,Горіли ПідгайціСвиня дружбу догонилаВідкусила яйці***Сидить дружба на печіДружка на запічкуДружба дружці показуєСвою запальнічкуНаїлася ковбасиНапися чаюЯкшо когось образилаТо перепрошаю***Ой на горі, на високійСтояла лопатаА то мені заспівалаБіда стрепіхата***Ой на горі на високійСтояла коцюбаА то мені заспівалаТа стара беззуба
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.