Перейти до змісту

vzglyad

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани! Давайте починати щось робити разом!

www.VOROG.net

Наша мета – інформування громади про беззаконня. Наша громадянська позиція - не мовчати, а говорити! Говорити про бюрократію і корупцію, про свавілля і бездіяльность чиновників, службових та інших осіб. Ми ділимось інформацією про тих, кому закон не писаний. Треба знати хто перед тобою, брат чи ворог!

Скажіть насамперед собі, хто для тебе той можновладець, який розкрадає наш бюджет? Лікар,який вимагає гроші з твоєї дружини за пологи, хто тобі брат, чи ворог? Продавець, який свідомо дурить твою матір з її і так мізерною пенсією, хто тобі,брат? Педагог, який ставить оцінки за гроші нашим дітям,хто,брат?Суддя, який приймає свідомо незаконну ухвалу, чи чиновник, який нехтує твоїм законним правом, хто тобі, брат чи ворог?

Ми не бачимо, щоб злочинців карали, хабарників саджали, бюрократів вигоняли. Тому ми прагнемо, щоб про них принаймі знала громада.

Сьогодні не складає труднощів зафіксувати подію, маючи в кишені лише телефон. Знімайте, записуйте, нехай про це дізнається якомога більше громадян. Не можете добитися справедливості в своєму ЖЕКу, поліклініці, школі, ВНЗ і т.п. – фіксуйте! Обманюють як покупця або не дають "дихати" контролюючі органи - не мовчіть!

І може бути саме це допоможе Вам у встановленні істини. Міняємо нашу країну на краще разом! Приєднуйся!

З повагою, Вадим Павленко. vorog.net

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...