katjyhaklova Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:19 #1 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 16:19 Молода сім'я придбає земельну ділянку в межах міста Луцьк, або с. Струмівка, Підгайці.Можна дачну ділянку на масивах Маяк, Струмівка, Діброва. Не дорожче, ніж 1 тис. доларів за сотку.Розглянемо як варіант придбання будинку або 1/2 будинку з тими самими вимогами до розташування. Бажана наявність комунікацій ( газ, світло, вода, каналізація) в будинку, а також житловий стан. Не дорожче, ніж 45 тис. грн.Номер тел. в приваті.
Ruslyk Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:09 #2 Опубліковано 5 Грудня, 2011 в 18:09 Молода сім'я придбає земельну ділянку в межах міста Луцьк, або с. Струмівка, Підгайці.Можна дачну ділянку на масивах Маяк, Струмівка, Діброва. Не дорожче, ніж 1 тис. доларів за сотку.Розглянемо як варіант придбання будинку або 1/2 будинку з тими самими вимогами до розташування. Бажана наявність комунікацій ( газ, світло, вода, каналізація) в будинку, а також житловий стан. Не дорожче, ніж 45 тис. грн.Номер тел. в приваті.можу предложити земельну ділянку в с.Піддубці 14 соток в дуже хорошому місці (9км від м.Луцьк рівненський напрямок) но ціна 1000$/сотка... а це трохи дороще ніж вказаний максиму... якщо цікавить звертайтесь в приват тоді детальніже розкажу і покажу...
Sju Опубліковано 11 Січня, 2012 в 19:38 #3 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 19:38 Молода сім'я придбає земельну ділянку в межах міста Луцьк, або с. Струмівка, Підгайці.Можна дачну ділянку на масивах Маяк, Струмівка, Діброва. Не дорожче, ніж 1 тис. доларів за сотку. Розглянемо як варіант придбання будинку або 1/2 будинку з тими самими вимогами до розташування. Бажана наявність комунікацій ( газ, світло, вода, каналізація) в будинку, а також житловий стан. Не дорожче, ніж 45 тис. грн. Номер тел. в приваті. Продаю приватизований участок 7 сот. в Луцьку по вул.Дубенській, 26 а на дачному кооперативі ,,Маяк,, - за переїздом наліво біля ресторану ,,Ірен,, (колишній ресторан ,,Амексім,,), поруч розташований жилий масив р-ну Дубнівської та автотранспортне підприємство ,,Шлях,,. Є можливість в міській раді змінити цільове призначення під забудову. (ми планували будуватися) На межі є газ, світло і вода, сусіди будуються. Ділянка прямокутної форми, на горбочку. Доїзд асфальтований. До маршрутки пішки йти 7 хв. Ціна 8000 у.о. 095-510-36--24, 095-468-17-04.
katjyhaklova Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 09:54 Автор #4 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 09:54 Вже не актуально. Купили. Закривайте тему.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.