Dream Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:45 #151 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:45 Tolik_lt, тіпа всім ізвєстного персонажа, професія якого в російському варіанті починається на Б і закінчується на Ь?
Ko3bMa Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:49 #152 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:49 може у неї грибок ?)))
solnishko Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:49 #153 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:49 ви як то слішком лічно сприймаєте пані Фреймут. в тєлєвізорі ж даже не сама Оля Фреймут, а пєрсонаж, роль. Неплохо зіграна, якщо так многих заводить.А кого не заведе женщіна в білих пєрчатках, яка мужньо соває комоди, нишпорить у пошуках наматрацників і підозрілих плям, стрибає у відкриті вікна як Сергій бубка, тримаючись за оператора, як за шест..ну і т.д)))Любі мої, всіх міцно цілую, люблю - не ходіть по інших форумах...)))))))))))
Гетто Опубліковано 21 Березня, 2013 в 09:09 #154 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 09:09 тіпа всім ізвєстного персонажа, професія якого в російському варіанті починається на Б і закінчується на Ь? Один я заподозрил чото неладное и двусмысленное?
Ko3bMa Опубліковано 21 Березня, 2013 в 09:41 #155 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 09:41 Один я заподозрил чото неладное и двусмысленное? Так, Гетто, це "библиотекарь"
cemiynick Опубліковано 21 Березня, 2013 в 15:02 #156 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 15:02 и как там Оля вблизи?Відразу видно, справжнього бордівця старої школи )) А то нафлудили тут не по суті ))
SunSeth Опубліковано 21 Березня, 2013 в 20:12 #157 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 20:12 Всі лають Файну Окрайну, я там була,не раз, і там мені дуже подобається, дуже все смачно! Я ще не чула щоб там когось отруїли. Просто ревізору не оплатили ось і все.Як би смачно там не було, невже після побаченого на їхній кухні, особливо тих недоїдків в холодильнику, того бруду по всій кухні, комусь захочеться там поїсти??? Перед очима відразу спливе та "чудова" картина. Навіть якщо Файна Окрайна не проплатила, то всю ту антисанітарію їй явно не підкинули і не домалювали.Сьодні мені аж 2 рази приносили флаєри із запрошенням на комплексні обіди від 18 грн. в "Окрайну". К чєму би ето? Може сходити, поблювати? ))
Safari Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:16 #158 Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:16 а ви саочатку сходіть, попробуйте,а потім вирішите, блювати вам чи ні...чи ви теж відноситесь то дої сірої маси, яка не має своєї вдасної думки, а як папуга повторюєте за іншими?
Tarzanych Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:20 #159 Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:20 а ви саочатку сходіть, попробуйте,а потім вирішите, блювати вам чи ні...чи ви теж відноситесь то дої сірої маси, яка не має своєї вдасної думки, а як папуга повторюєте за іншими?"Підтримав" натиснув випадково.Висновки Ольги Фреймут мені до лампочки.Але ж не вона оце все в холодильник понапихала?Там можна взагалі вимкнути звук, дивитись і чухати потилицю в роздумах про те, як так може працювати заклад харчування.
starOFF Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:27 #160 Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:27 Гетто освободили!!! Если взять 10 заведений питания примерно в 7 не будут до конца соблюдаться сан нормы. Тех кого ревизор "рекомендует" так драили и марафетили за неделю до приезда что можно позавидывать, а если приехать через месяца 2 без придупреждения тогда сразу все станет ясно
Гетто Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:46 #161 Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:46 тіпа всім ізвєстного персонажа, професія якого в російському варіанті починається на Б і закінчується на Ь? Так, Гетто, це "библиотекарь" Вынужден оффтопнуть, глядя на тот ажиотаж, который вызвала эта шутка. Вооще то это загадка : вариантов множество. Один из них звучит так: Что это за одна из древних профессий, которая начинается на букву "Б" и заканчивается на букву "Ь" Про эту шутку я узнал в первый же день заселения в общагу, когда поступил на библиотечный факультет. Так что, ничто не ново под луной
Ko3bMa Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:52 #162 Опубліковано 22 Березня, 2013 в 09:52 Щоб не залишати тебе одного, продовжу. Вынужден оффтопнуть, глядя на тот ажиотаж, который вызвала эта шутка.Вооще то это загадка : вариантов множество. Один из них звучит так: Что это за одна из древних профессий, которая начинается на букву "Б" и заканчивается на букву "Ь" Про эту шутку я узнал в первый же день заселения в общагу, когда поступил на библиотечный факультет. Так что, ничто не ново под луной Ну не всі ж з нас поступали на бібліотечний
solnishko Опубліковано 22 Березня, 2013 в 15:05 #163 Опубліковано 22 Березня, 2013 в 15:05 Что это за одна из древних профессий, которая начинается на букву "Б" и заканчивается на букву "Ь"Та яка ж то професія, Вова? То состояніє души..прізваніє, я би навіть сказала..)))библиотекарь-бунтарь...:-D
Tolik_lt Опубліковано 22 Березня, 2013 в 15:18 #164 Опубліковано 22 Березня, 2013 в 15:18 Живут же люди.. в бе...б...в беблеотеку ходят..(с)
Гетто Опубліковано 22 Березня, 2013 в 15:26 #165 Опубліковано 22 Березня, 2013 в 15:26 И что бы опять меня не обвинили в том, что очередная тема скатилась в "тему им. Гетто", всё таки возвращусь к изначальному названию топика: "Ревізор рекомендує... мля!!!! Ревізор рекомендує ходити в бібліотеки, а не лазити по чужим холодильникам і ліжкам !!!!!
Dream Опубліковано 23 Березня, 2013 в 19:08 #167 Опубліковано 23 Березня, 2013 в 19:08 Напевно за беззмістовне повідомлення. Зав'язуй, бо ще на РО нарвешся.
AK88 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 03:34 #168 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 03:34 Програма цікава... Найбільша її цінність - те, що ми побачили, що твориться у окремих закладах Луцька і поблизу нього. Найбільший недолік - давання/недавання табличок, виходячи із дуже суб'єктивних оцінок пані Фреймут. Будь-яка об'єктивна характеристика повинна мати співставні критерії, однакові до всіх речей, що оцінюються. Умовно: Фреймут Коник полюбляє лазити у темноті, ловлячи тараканів? Будь ласка, полазьте так у всіх "ревізованих" закладах, а не тільки у одному. Не подобається заморожене м'ясо у "Фелічіті"? "Поревізуйте" ще й "Курник", "Карамель", "Роял Дач", "Файну Окрайну", "Срібні Лелеки" та інших учасників. Слизька підлога у "Базиліку"? Подивіться у інших закладах, чи там такі речі присутні. Офіціанти не запам'ятали вибагливого замовлення? Протестуйте аналогічним чином офіціантів у всіх кабаках. Штучні квіти - це погано? Пошукайте їх всюди. Не пускали знімати у "ChickenHUT"? Нехай пані Фреймут аналізує, чи були такі проблеми у інших закладах. Оцінюєте готелі по міні-барах? Порівняйте не тільки "Срібні лелеки", а й "Роял Дач" за цим показником. Список можна продовжувати. І було би справедливо вирішувати - "давати табличку чи ні" лише на основі суми оцінок по цих параметрах. Але маємо те, що маємо. Стервозність поведінки Фреймут і її неадекватно-маніпулятивні оцінки тільки підігрівають суспільний інтерес до цієї програми. А заробіток телебачення прямо залежний від рейтингів. Погодьтеся, якби оцінки "Ревізора" були би більш-менш справедливі, то передача не була би настільки резонансною. І ми би тут не дискутували стільки часу. Кожна більш-менш вдала постановка - чи в театрі, чи в кіно, чи на ТБ базується на конфлікті. Наприклад, у Луцьку всі і так знають, що "Фелічіта" - хороший заклад. Ба, більше, це бренд. Якби табличка залишилась - це би нікого не здивувало, і конфлікту не було би. Кому це цікаво? "Роял Дач" чи "Файна Окрайна" явно не дотягують до рівня відомості і репутації "Фелічіти". Відповідно, побачені там неподобства особливо нікого не здивують. А от не дати табличку такій "глибі" ресторанного господарства, як "Фелічіті" - це явно медіа-бомба і головна фішка випуску... Так що з професійної точки зору Фреймут все зробила вірно. А наявність чи відсутність таблички насправді питання другорядне. Зрештою, не здивуюся, якщо наступного разу платинову табличку від пані Коник отримає заклад на вулиці Львівській, відомий у народі як "Коник"
Tolik_lt Опубліковано 25 Березня, 2013 в 07:03 #169 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 07:03 Андрій, оцінювання за стандартними параметрами усіх закладів важливе для якогось професійного рейтингування: присвоєння зірочок, звань і т.д. Погодьтесь, що "відпрацювання" закладів за певним алгоритмом перетворило б рейтингову програму у скучнєйше видовище Це шоу, ми й чекаємо від неї несподіванок: що вона утне цього разу- полізе під ліжко, зазирне під комірець Пламу, перевірить чи витрав дупу кухар і чи мив після цього руки, застрибне на люстру подивитись як давно стирався з неї пил..і т.д.
Fantom Опубліковано 25 Березня, 2013 в 07:13 #170 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 07:13 Стервозність поведінки Фреймут і її неадекватно-маніпулятивні оцінки тільки підігрівають суспільний інтерес до цієї програми. А заробіток телебачення прямо залежний від рейтингів. Ну а шо ви хотіли ? , тре ж за щось жити знімальній групі і Олі
solnishko Опубліковано 25 Березня, 2013 в 08:08 #171 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 08:08 оцінювання за стандартними параметрами.........Це шоу, ми й чекаємо від неї несподіванокТа не всі ж такі дальновидні і розуміють, що це шоу. Хтось (я більш, ніж впевнена) таки орієнтується на тітаблички. В такому разі, чому на початку передачі немає попередження, типу: всі висновки, зроблені під час ревізії є суб"єктивноюдумкою бєлокурої панянки, а "регалії " у вигляді табличок із закосом під драгмєтали - не більше, ніж муляж.
Tolik_lt Опубліковано 25 Березня, 2013 в 08:21 #172 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 08:21 Таня, рукалітсо, ну ти ж взросла дама
solnishko Опубліковано 25 Березня, 2013 в 08:45 #173 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 08:45 Через її висновки ( суперечливі, які стосувалися нормальних закладів) керівники звільняли людей. І я настільки взросла, шо паніма, як воно, залишитись без роботи.
Tolik_lt Опубліковано 25 Березня, 2013 в 08:48 #174 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 08:48 ну розкажіть кого і за шо уволили
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.