u4kuduk Опубліковано 21 Травня, 2007 в 21:42 #26 Опубліковано 21 Травня, 2007 в 21:42 Еще один интересный момент. В большинстве ресторанов на вас смотрят огромными глазами, если вы пытаетесь отказаться от музыкантов, работающих в данном заведении. Аргумент "простите-но-я-кое-что-понимаю-в-музыке-и-уровень-местных-музыкантов-меня-абсолютно-не-впечатляет", как правило, не действует. Начинают лепетать что-то из разряда "це теж наш працівник....йому треба заробляти...можливо, доведеться платити "неустойку"". Боритесь! Воюйте! Что это за бред?! А если я вообще не хочу живой музыки? Приведу ди-джея, который сыграет мне все, что нужно - и попсу, и медляки, и дэнс? Короче, пора выбивать эту совковость из наших заведений!Ця проблемка спідкала мене в "Старому Полковнику", ніяка неустойка не помагає! Дуже вже адміністратор вихваляє свого музику! Мене взагалі ця ПсевдоЖива музика ХАРИТЬ, але ти мало що вирішуєш, хоч і твоє свято. Мож хтось був там в когось на весіллі чи ювілеї, шо там, як там???
lumax Опубліковано 22 Травня, 2007 в 02:00 Автор #27 Опубліковано 22 Травня, 2007 в 02:00 Ця проблемка спідкала мене в "Старому Полковнику", ніяка неустойка не помагає! Дуже вже адміністратор вихваляє свого музику! Мене взагалі ця ПсевдоЖива музика ХАРИТЬ, але ти мало що вирішуєш, хоч і твоє свято. Мож хтось був там в когось на весіллі чи ювілеї, шо там, як там???Именно там и будет моя свадьба. Думаем решать вопрос с музыкой через владельцев...Fedor, спасибо за столь подробный и систематизированный отклик! Очень важной и неотъемлемой частью свадьбы должно быть СВАДЕБНОЕ ПУТЕШЕСТВИЕ! И совет будущим молодоженам-не стоит на етом экономить деньги! Мы решили ВСЕ свадебные деньги потратить на путешествие Весілля у мене буде 15 липня.Дату забронював вже місяці зо три тому. Зараз визначаємось лише з рестораном Да будет тебе, друг, известно, что 99% луцких ресторанов уже заказаны до конца сентября. Надеюсь, тебе повезет...Де можна замовити лімузин? А я считаю это бессмысленной тратой денег. Час аренды стоит 70-120 долларов, это ни в какие ворота прямо! Lumax, а у тебе коли це свято? 29 июля Кстати, насчет гостиничного номера я абсолютно согласен. Хватило б денег...
Shura Опубліковано 22 Травня, 2007 в 06:28 #28 Опубліковано 22 Травня, 2007 в 06:28 О, ше згадав свої витрати:20. готельний номер для молодят. Як на мене, потрібна штука, шоб в першу ніч ніхто не відволікав Та й сніданок в номер. поверь, не нужен тебе отдельный номер вы устанете как кони и, при занятии горизонтальной позиции уйдете в глубокий отруб :-)
u4kuduk Опубліковано 22 Травня, 2007 в 07:48 #29 Опубліковано 22 Травня, 2007 в 07:48 Именно там и будет моя свадьба. Думаем решать вопрос с музыкой через владельцев... Домовлюся з ним які пісні денайд (Руки догори, 5-разовий прокрут віделі ночь і тд....) Пані адмін запевнила що він грає усі репертуари! Я запитав: "Брегович-ендерлецай потяне?" відповідь :"Атоооо"
keepo Опубліковано 22 Травня, 2007 в 10:05 #30 Опубліковано 22 Травня, 2007 в 10:05 Amid, лімузин бігає, але вроді не луцький, причому дах в нього іншого кольору ніж сама машина...Радив би на заміну лімузина - зіл(легковий). Раніше часто бігілі по місту. Де зараз ділась незнаю. Стояла на стоянці біля сафрона. Машина шикарна - інтер"єр відновлений, ззаду місця на молоду навіть з кільцями і самою пишною юбкою... довго його шукав перед весіллям - так і не знайшов. Можливо хтось з форумчан тобі допоможе.
lumax Опубліковано 22 Травня, 2007 в 17:22 Автор #31 Опубліковано 22 Травня, 2007 в 17:22 Amid, лімузин бігає, але вроді не луцький, причому дах в нього іншого кольору ніж сама машина...Радив би на заміну лімузина - зіл(легковий). Раніше часто бігілі по місту. Де зараз ділась незнаю. Стояла на стоянці біля сафрона. Машина шикарна - інтер"єр відновлений, ззаду місця на молоду навіть з кільцями і самою пишною юбкою... довго його шукав перед весіллям - так і не знайшов. Можливо хтось з форумчан тобі допоможе.А чё - вариант! кто-нить знает?
laurbalaur Опубліковано 23 Травня, 2007 в 08:02 #32 Опубліковано 23 Травня, 2007 в 08:02 Ше є питання. Де можна замовити лімузин? Або мені ще радили лінкольни? Хто має досвід замовлень підкажіть. ІМХО: круто було б,за ці ж гроші найняти кортеж на конях!!!
lumax Опубліковано 23 Травня, 2007 в 12:32 Автор #33 Опубліковано 23 Травня, 2007 в 12:32 И кстати. У кого свадьба летом - шикарно было б найти кабриолет....
Sereguk Опубліковано 23 Травня, 2007 в 12:53 #34 Опубліковано 23 Травня, 2007 в 12:53 В мене в друга Запорожець збащаний під кабра кому цікаво можу номерок дать)))
Amid Опубліковано 24 Травня, 2007 в 19:36 #35 Опубліковано 24 Травня, 2007 в 19:36 Да будет тебе, друг, известно, что 99% луцких ресторанов уже заказаны до конца сентября. Надеюсь, тебе повезет... Знаю, знаю. У нас Околиця вже давно замовлена. Але зараз хочу Срібні лелеки, що на К. Карого. Природи там багато, і асфальту мало, а так як це діло буде 15 липня... А я считаю это бессмысленной тратой денег. Час аренды стоит 70-120 долларов, это ни в какие ворота прямо! Згоден. Але так, як це ж весілля буде, то хоча б на годину. Зїздити пофоткатись і в кафе Amid, лімузин бігає, але вроді не луцький, причому дах в нього іншого кольору ніж сама машина...Радив би на заміну лімузина - зіл(легковий). Раніше часто бігілі по місту. Де зараз ділась незнаю. Стояла на стоянці біля сафрона. Машина шикарна - інтер"єр відновлений, ззаду місця на молоду навіть з кільцями і самою пишною юбкою... довго його шукав перед весіллям - так і не знайшов. Можливо хтось з форумчан тобі допоможе. А справді, варіант. Дякую. Хто шось про це знає - підкажіть. Ше є питання. Де можна замовити лімузин? Або мені ще радили лінкольни? Хто має досвід замовлень підкажіть. ІМХО: круто було б,за ці ж гроші найняти кортеж на конях!!! Теж думав, але вирішив, що не вийде, бо думаю що коней треба підготовлених. На вулицях ж машини будуть. Злякають. Чи помиляюсь? О, ше згадав свої витрати: 20. готельний номер для молодят. Як на мене, потрібна штука, шоб в першу ніч ніхто не відволікав Та й сніданок в номер. поверь, не нужен тебе отдельный номер вы устанете как кони и, при занятии горизонтальной позиции уйдете в глубокий отруб :-) Не знаю, не знаю, тобі видніше . Я мрійник, і надіюсь отримати задоволення від свого весілля По тій же причині воно невеличким буде.
all`ok Опубліковано 24 Травня, 2007 в 19:42 #36 Опубліковано 24 Травня, 2007 в 19:42 Главное не забыть, что это ваш праздник и не метаться целый день как бешеный и думать, что же ты мог еще забыть... а постараться провести его с приятностью для обоих По тій же причині воно невеличким буде. в этом что - то есть. Большие свадьбы это по - моему утомительно. Мне кажеться, должны присутствовать только родные/близкие люди...и никого лишнего. Например у моей сестры было человек 150...для меня это бешенное колличество. Большинство (~70%) было со стороны жениха, то есть она некоторых в первый раз видела... Мне кажеться даже если и хочешь пригласить там знакомых каких-то, так надо это сделать отдельно от самого для свадьбы...
lumax Опубліковано 25 Травня, 2007 в 01:47 Автор #37 Опубліковано 25 Травня, 2007 в 01:47 Ну..у меня будет около 90 человек. Просто у невесты очень большая семья, там только родни её 55 человек, и это без троюродных...
Amid Опубліковано 25 Травня, 2007 в 17:53 #38 Опубліковано 25 Травня, 2007 в 17:53 2Amid Лимузин и линкольн можно взять на прокат в конторе что находится на ул. Дубенская возле заправки Лукойл, там где мойка! На втором етаже! Спросишь-покажут! Жаль забыл название! Дякую, після вихідних сходжу. Нуу, а в мене буде 20 Ще цікаво. Хтось хотів обручки з білого золота або вже має, чи це тільки в нас таке буде. А то стикнувся при купівлі з такою проблемою, що обручок з білого золота в ювелірних магазинах не було взагалі. Правда відкрився Діамант на Л. Українки і ми там замовили. Ура
Alto®WoLF Опубліковано 25 Травня, 2007 в 18:16 #39 Опубліковано 25 Травня, 2007 в 18:16 Да да да ... одной фразой можно описать женячку "ГОЛОВА В ЦВЕТАХ А ЖОПА В МЫЛЕ"
Amid Опубліковано 25 Травня, 2007 в 21:12 #40 Опубліковано 25 Травня, 2007 в 21:12 Да да да ... одной фразой можно описать женячку "ГОЛОВА В ЦВЕТАХ А ЖОПА В МЫЛЕ"Не зацінив, чи точніше, не зрозумів.
lumax Опубліковано 26 Травня, 2007 в 02:56 Автор #41 Опубліковано 26 Травня, 2007 в 02:56 Хтось хотів обручки з білого золота або вже має, чи це тільки в нас таке будеМы скорее всего будем брать комбинированные (желтое-белое), потому как чисто белое вряд ли потянем. А вообще, мне знакомая киевлянка божилась, что в столице белое золото можно намноооооого дешевле приобрести.
sasha Опубліковано 29 Травня, 2007 в 22:14 #42 Опубліковано 29 Травня, 2007 в 22:14 Пункт "10 Букет для невесты" - в универмаге на первом этаже возле ступенек. Возьмеш там букет - неделю стоять будет 12. Документы (не забыть подать заявление) Документы - это не статья расходов. А если уж включать в список не только расходы, а и все самое важное - то первый и второй пункт должны быть "Невеста" и "Желание жениться", а уж какой из этих двух пунктов первый а какой второй - это уже индивидуально О, ше згадав свої витрати: 20. готельний номер для молодят. Як на мене, потрібна штука, шоб в першу ніч ніхто не відволікав Та й сніданок в номер. поверь, не нужен тебе отдельный номер вы устанете как кони и, при занятии горизонтальной позиции уйдете в глубокий отруб :-) Не верь! Отдельный номер не помешает. Отдельный номер не нужен только в случае если напьешься на собственной свадьбе...
sasha Опубліковано 29 Травня, 2007 в 22:51 #43 Опубліковано 29 Травня, 2007 в 22:51 Мы решили ВСЕ свадебные деньги потратить на путешествие На Сейшельские острова собираешься поехать? Про путешествие нужно заранее решать. Заказывать билеты, визу делать туристическую и т.д. Мы скорее всего будем брать комбинированные (желтое-белое), потому как чисто белое вряд ли потянем. А вообще, мне знакомая киевлянка божилась, что в столице белое золото можно намноооооого дешевле приобрести. Учитывай что возможно придеться когдато менять размер кольца. Толщина пальцев не постоянная. Луше брать такое кольцо которое потом можно в случае надобности без проблем уменьшить или растянуть...
lumax Опубліковано 30 Травня, 2007 в 02:54 Автор #44 Опубліковано 30 Травня, 2007 в 02:54 На Сейшельские острова собираешься поехать? Про путешествие нужно заранее решать. Заказывать билеты, визу делать туристическую и т.д. Не, поедем в Египет, но не в эти попсовые Хургаду или Шарм-Эль-Шейх, а скорее всего в Табу.Учитывай что возможно придеться когдато менять размер кольца. Толщина пальцев не постоянная. Луше брать такое кольцо которое потом можно в случае надобности без проблем уменьшить или растянуть... Практически любое кольцо можно скатать-раскатать
keepo Опубліковано 30 Травня, 2007 в 06:03 #45 Опубліковано 30 Травня, 2007 в 06:03 Учитывай что возможно придеться когдато менять размер кольца. Толщина пальцев не постоянная. Луше брать такое кольцо которое потом можно в случае надобности без проблем уменьшить или растянуть... Практически любое кольцо можно скатать-раскатать Збірні біле/жовте і сплавні біле/жовте не розкатуються, це я тобі кажу як власник такого кільця Так що я собі зразу брав з розрахунком, що колись поміняю. Да і ще одне, з практики - дружині краще брати трохи більше, ніж зараз треба (після родів палець збішиться, буде якраз добре), я свою вмовив, коли брали - тепер вдячна... да ще одне, дивись, щоб біле золото було повністю, а не тільки напилення (зітреця), хоча це по ціні видно. На рахунок цін на золото: Незнаю як ціни, але вибір білого золота в Києві в рази більший ніж, наприклад, в Львові, де я собі купував, не кажучи вже про Луцьк, де воно тільки під замовлення
Gedevan Опубліковано 30 Травня, 2007 в 08:34 #46 Опубліковано 30 Травня, 2007 в 08:34 Не нашел подобной темы в поиске, потому решил стартануть - темка-то актуальная! Тем более, в конце июля мне предстоит жениться. Вот я и подумал: "А вдруг Всемогущий Олл сможет помочь толковым советом, а где и делом?". А потом этот топ может стать полезным справочником для тех, кого поджидает подобная участь ---Skip---- 16. Услуги ЗАГСа 17. Каравай Дальше меня стопорит... Что я забыл? Последний пункт звучит больше как вопрос: ххх. Оно мне надо?
lumax Опубліковано 30 Травня, 2007 в 13:37 Автор #47 Опубліковано 30 Травня, 2007 в 13:37 Вы не в курсе, у нас где-нибудь можно взять на прокат смокинг?
lumax Опубліковано 31 Травня, 2007 в 07:54 Автор #48 Опубліковано 31 Травня, 2007 в 07:54 Збірні біле/жовте і сплавні біле/жовте не розкатуються, це я тобі кажу як власник такого кільцяСтранно, вообще любое ювелирное изделие поддается деформации, разве нет?
Scabiosa Опубліковано 4 Червня, 2007 в 13:36 #49 Опубліковано 4 Червня, 2007 в 13:36 Странно, вообще любое ювелирное изделие поддается деформации, разве нет?Якщо складна форма або візерунок, то може втратись при розтягуванні(стисненні). Пофарбуйте шмат гуми в два кольори нехай правильною шахівницею а потім розтягніть в одному напрямі. Квадрати заміняться на прямокутники. А обручка білого і звичайного золота МОЖЕ бути складнішою і не мати можливості розтягнутись/стиснутись без втрати естетичної цінності. Або не кожен ювелір візьметься...
lumax Опубліковано 11 Червня, 2007 в 09:26 Автор #50 Опубліковано 11 Червня, 2007 в 09:26 Продолжаю предсвадебные репортажи. На прошлой неделе заказал видеосьемку (200 у.е. вместе с монтажем) и наконец нашли понравившиеся невесте бокалы молодоженов (140 грн.)Были в Ровно, ходили по свадебным салонам и магазинам. Ассортимент поинтересней чем у нас - однозначно. Пока все.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.