Перейти до змісту

Свадьба по-Луцки

lumax

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
можу дати номер аськи хлопця, який з дитинства займається танцями і вже не раз допомагав молодятам в постановці

була б дуже вдячна :rolleyes:

Опубліковано
а хтось користувався послугою постановка весільного танцю молодят? Скільки це коштує? і чи варто взагалі цією послугою користуватись? можливо якось хореографа порекомендуєте?

Мы с женой пользовались такой услугой. Остались более чем довольны. Постановку нам делал небезизвестный Саша Кашевский. Помню, мы ОЧЕНЬ долго выбирали подходящую песню. Вам дать его контакт?

Опубліковано
а хтось користувався послугою постановка весільного танцю молодят? Скільки це коштує? і чи варто взагалі цією послугою користуватись? можливо якось хореографа порекомендуєте?

Мы с женой пользовались такой услугой. Остались более чем довольны. Постановку нам делал небезизвестный Саша Кашевский. Помню, мы ОЧЕНЬ долго выбирали подходящую песню. Вам дать его контакт?

наперед вдячна... +1 від мене.

Опубліковано
Підкажіть, де можна замовити "весільні етикетки" (фото, написи) на шампанське і т.д.?

Фірма "Зоря", пр.Волі,2 пн-пт -9-13 та 14-17 :rolleyes:

• 8 місяців потому...
Опубліковано

0954991619 - Іван

Замовляв собі на весілля, дуже сподобалось. Незнаю чи телефон ще актуальний перевір.

Опубліковано

Я лично не сторонник больших свадьб. Я считаю свадьба- это в первую очередь праздник для себя, а не для того чтоб накормить и напоить троюродного брата внучатого племянника по линии деда, что в войну сиротой остался..... :D

Опубліковано

Потрібний музичний супровід на весілля, можливо хтось зможе порекомендувати музикантів?

був на весіллі, де грали "Чорні черешні". одним словом - СУПЕР! ідеальний варіант для свята, на якому переважна більшість гостей молодь. хоча варіант і не з дешевих я так розумію

Опубліковано

Потрібний музичний супровід на весілля, можливо хтось зможе порекомендувати музикантів?

Можу порекомендувати Миколу. Грав на моєму весіллі, працює з дівчиною із філармонії. Дуже сподобалось. 0631212174

Опубліковано

romarker, раджу музик з "Мальвіни" (бачив як ведуть весілля пару тижнів тому): самі ведуть весілля, самі організовують конкурси, самі купляють подарунки на конкурси, "сєрдючок" не грають. Мені дуже сподобалось.

ПС. Якщо слух мені не підводить, то сьогодні в "Магнолії" (та, що на 40-му біля Салюта) вони весілля грають.

Опубліковано

Підкажіть де краще в Луцьку купувати обручки? ціна/якість? (Цікавить львівський та київський ювелірні заводи)

Опубліковано

Купували в перлині 3 роки тому, вроді не погана якість. Ціни порівнювали на той час там було найоптимальніше.

Опубліковано

Загляньте в Золотой вєк, що на Лесі Українки, напроти бувшого Універсал-банку. По цінах золото, імхо, найдешевше в місті, але, здається, воно там і не львівське, і не київське.

Опубліковано

та був там, золото таки доволі дешеве, все запорізького заводу (принципі нормальний виробник), але кільця шириною 3 мм. мають масу 1,5 - 1,8 грама. Хотілося щоб кільце мало хоча б грама 3 - 3,5. Такі бачив тільки (київські та львівські) в цумі та рубіні, але немає розмірів.... В перлині ціна 300 грн./грам в порівнянні з "золовим веком" (240грн./грам) дорого.....

Опубліковано

3 роки назад купували в Караті біля Варшавки, тоді було львівське золото з нормальною вагою за помірну ціну (в Перлині було набагато дорожче).

Опубліковано

В караті навпроти перлини ціни ніби нормальні, маса теж більш менш (2,54 - 2,8 грам), насторожує лише те, що про кільця з біркою "дукат..." м. Луцьк кажуть - виробник Львівський ювелірний....

Опубліковано
мають масу 1,5 - 1,8 грама. Хотілося щоб кільце мало хоча б грама 3 - 3,5.

А яка власне різниця? Грам туди - грам сюди... Не стреться ж, як менше "рижика" буде. :)

*буду дома - гляну на свої бірочки що там.

Опубліковано

А я буду купувати не в магазині, а в однієї жіночки на хаті.

Золото Львівського заводу. Ціна - 240 грн/гр.

Був, дивився, міряв. Все ок. :)

Опубліковано

А я буду купувати не в магазині, а в однієї жіночки на хаті.

Золото Львівського заводу. Ціна - 240 грн/гр.

Був, дивився, міряв. Все ок. :)

дай контакти "жіночки на хаті" може там щось підберу...

Опубліковано

знайомий працює оцінщиком ювелірних виробів.

сказав що 95% золота що тут продається підробки непонятного походження (проба не відповідає клейму, клеймо "ліве", всередину золотої каблучки залите свинцеве кільце для ваги і т д)

Опубліковано
мають масу 1,5 - 1,8 грама. Хотілося щоб кільце мало хоча б грама 3 - 3,5.

А яка власне різниця? Грам туди - грам сюди... Не стреться ж, як менше "рижика" буде. :)

*буду дома - гляну на свої бірочки що там.

та воно то не стреться, але і виглядає якось так... і таке відчуття що десь притиснеш сильніше то погнеться :)

не хочеться через кілька років носити кільце що буде нагадувати по формі яйце...

Опубліковано

знайомий працює оцінщиком ювелірних виробів.

сказав що 95% золота що тут продається підробки непонятного походження (проба не відповідає клейму, клеймо "ліве", всередину золотої каблучки залите свинцеве кільце для ваги і т д)

а що пропонує знайомий? Їхати на завод, скажімо у Львів?

Опубліковано

Знайомий нічого не пропонує. :)

імхо щоб не нарватися на підробку, варто або шукати знайомих у тих магазинах (вони то знають звідки те золото приходить), або шукати когось, хто шарить в ювелірній справі, щоб міг допомогти вибрати якісний товар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...