Перейти до змісту

Допоможіть налаштувати мережу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю TP-Link WR941ND, який підєднаний до простенького Zyxel P660ru і по ЛАНу до домашнього компа. Маршрутизатор налаштований і роздає інтернет ОГО на дом. комп по ЛАНу і на ноут по WiFi. Проблема: комп не бачить ноута і навпаки, не пінгується, хоча підмережа ІР і робоча група однакова. Допоможіть з налаштуваннями роутера, щоб все заграло. На компі і ноуті стоїть однакова Win7 x64. Наперед дякую.

Опубліковано

Маю TP-Link WR941ND, який підєднаний до простенького Zyxel P660ru і по ЛАНу до домашнього компа. Маршрутизатор налаштований і роздає інтернет ОГО на дом. комп по ЛАНу і на ноут по WiFi. Проблема: комп не бачить ноута і навпаки, не пінгується, хоча підмережа ІР і робоча група однакова. Допоможіть з налаштуваннями роутера, щоб все заграло. На компі і ноуті стоїть однакова Win7 x64. Наперед дякую.

на мою думку проблема в компі або ноуті і аж ніяк не в роутері. я не екстрасенс, треба дивитися на місці.напиши в якому районі це все добро, може вийде під"їхати, подивитися.

Опубліковано

Мені у схожій ситуації допоміг вибір опції "Використовувати облікові записи користувачів та паролі для підключення до інших компютерів" у категорії "Підключення Домашньої групи" в "Додаткових параметрах спільного доступу", що знаходяться у "Центрі мережевих підключень і спільного доступу". Спробуй ...

Опубліковано

Перевір чи знята галочка з режиму роботи роутера як точки доступу (AP mode)

Enable ARP Isolation - галочка знята

Знаходиться це все по вул.Володимирській. Думаю що проблема саме в налаштуваннях роутера, бо компи взагалі один одного не бачать, фєрвола нема. Проблем з мережею через ЛАН

немає.

Опубліковано

Питання.... ІР-дреси компи автоматом получають???? Перешити пробував роутер??? ця модель любить часом поглюкати... але це рідкість......

Опубліковано

Питання.... ІР-дреси компи автоматом получають???? Перешити пробував роутер??? ця модель любить часом поглюкати... але це рідкість......

ІР компи получають автоматом від роутера. Перешивати поки що не збираюсь - т.я. так і не зрозумів - в цій моделі можливо зєднати комп(LAN) і ноут(WiFi) в мережу чи ні?

Опубліковано

Шукати в доці чи настройках "bridge між Wi-Fi та Ethernet"

"bridge між Wi-Fi та Ethernet" - цього немає в налаштуваннях. В документах нічого не сказано про це.

• Адміністратори
Опубліковано

Перечитав доку.

Wi-Fi інтерфейс та лан порти і так по дефолту забріджовані.

DHCP сервер використовують один.

Глянути якій айпі отримують машини, попробувати пінганути.

ping 192.168.1.201

Якщо відповідь отримує, зайти на цей айпі "пуск выполнить" \\192.168.1.201

Якщо так зайде, крутити настройки сімки що до видимості її в мережі

Опубліковано

ping не проходить!

Брандмауер вимкнений?

Панель управления\Все элементы панели управления\Брандмауэр Windows\Настроить параметры

Опубліковано

Поколупався в налаштуваннях - тепер компьютери один одного бачать, але з компа на ноут зайти можу, а навпаки - нє(пише "немає доступу"). Папки розшарені, безпарольний доступ встановлений. В чому граблі? На обох Win7x64

Опубліковано

Гості включені?

Панель управления\Сеть и Интернет\Центр управления сетями и общим доступом\Дополнительные параметры общего доступа - Сетевое обнаружение - включено?

Опубліковано

Гості включені? - якщо Гості включити то при загрузці мені треба буде кожен раз вибирати користувача?

Панель управления\Сеть и Интернет\Центр управления сетями и общим доступом\Дополнительные параметры общего доступа - Сетевое обнаружение - включено? - включено

Опубліковано

Питання вирішилось дуже просто , дякуючи Tum@n! Треба було при розшаренні папки на вкладці "безопасность" додати користувача "Все" з повним доступом і все заграло. Респект! Закривайте тему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...