Перейти до змісту

Продам Бакуган Bakugan

ali123

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бакуган - нова гра для дітей за мотивами одноіменного аніме.

Нові, виробник - Китай.

Ціна бакугана + карта:14 грн\шт.

post-7240-0-72695700-1322223065_thumb.jp

post-7240-0-60611700-1322223077_thumb.jp

Опубліковано

Демонстрация? Доставка? :)

В Луцьку без проблем.

Доставка по Україні за рахунок покупця.

Опубліковано

беріть дитину за руку, і гайда на зустріч з Алі :)

То, напевно, буде дорого)))

Під час зустрічі дитя захоче не лише ті, яких раніше не хотіло, а й навіть ті, про які раніше не чуло)))))

Опубліковано

знаю по назві, а як виглядають - ні

Google не допомагає в ідентифікації?

Та шось не дуже там різны серії і ще куча чого - чорт голову зломе. І дитину не вийде взяти, бо то від Миколая має бути

Опубліковано

Та шось не дуже там різны серії і ще куча чого - чорт голову зломе. І дитину не вийде взяти, бо то від Миколая має бути

Скажіть назву, сам пошукаю

Опубліковано

Ітак потрібно:

1.Драго (Драгоноид) (англ. Dragonoid, Drago)

2.Тигрэрра (англ. Tigrerra)

3.Гидраноид (англ. Hydranoid)

4.Сирена

Решту шось не можу ідентифікувати (лист до Миколая нерозбірливий :0165:)

Опубліковано

Скан листа (частини зі списком) в студію!

Інакше дитина подумає, що Миколай якийсь неуважний (або й скупий) в цьому році)))

Опубліковано

ну то парні і дівчатка не скупіться, є набори на 14 і 18 штук, візьміть, а там діти хай розбираються. я такі бачив на сороковому в магазині казали, якщо набором, то по 15 віддадуть, а так 17 грн. адреса, - напроти заправки ОККО, біля ДАІ є Магазин Сузіря і Привадбанк. з протележної сторони є ці чудики бакуганчик. Мої старшій їх теж зотілося, але як добралася менша:)...

Опубліковано

Скан листа (частини зі списком) в студію!

Інакше дитина подумає, що Миколай якийсь неуважний (або й скупий) в цьому році)))

Та я можу його прочитати, але не можу знайти як вони нормально називаються. Там в нього є "аквас прес", "скорпіон", "змія", "сокіл", "різник". Ху із ху?

Опубліковано

В наявності є Rattleoid, Apollonir, Clayf, Cycloid, Dragonoid, Exedra, Gargonoid, Garpus, Juggernoid, Tentaclear, Wavern, Fencer, Myriad Hades, Nemus, Spindle, Stug, Wilda, Dharak, Lockanoid, Raptorix, Apexeon. Є ще інші, імена поки не знайшов.

Опубліковано

В наявності є Rattleoid, Apollonir, Clayf, Cycloid, Dragonoid, Exedra, Gargonoid, Garpus, Juggernoid, Tentaclear, Wavern, Fencer, Myriad Hades, Nemus, Spindle, Stug, Wilda, Dharak, Lockanoid, Raptorix, Apexeon. Є ще інші, імена поки не знайшов.

Ну давайте ще решту - попробую розібратись

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...