Перейти до змісту

РОЗПРОДАЖ готових металопластикових вікон

Revsil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Висота 1700 на 2900 довжини, конструкція можу бути люба аби дешевше, профіль некондиція і т.п. Вікно треба в виробничому цехові замінити так що то не то що потім сусідів водити на показуху...

• Відповідей 150
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

-віконечко одне має бути чи декілька??? (якщо більше 3шт.,то буде дешевше)

- з нашою установкою?

Опубліковано

може бути одне сплошне або частинами, аби дешевше........ ваша доставка само собою...

профіль 4 камерний (3 камерка (економваріанту) не витягує по розміру на суцільну конструкцію)

якщо віконечко глухе, то ціна - 1240грн (1190грн "3")

якщо віконечко відкривне (по середині) - 1530грн (1480грн "3")

---доставка куди саме??

Опубліковано

може бути одне сплошне або частинами, аби дешевше........ ваша доставка само собою...

профіль 4 камерний (3 камерка (економваріанту) не витягує по розміру на суцільну конструкцію)

---доставка куди саме??

а скільки у вас монтаж стоїти буде? і якщо замовляю, то на коли зможите зробити?

Опубліковано

---доставка куди саме??

а скільки у вас монтаж стоїти буде? і якщо замовляю, то на коли зможите зробити?

монтаж коштує 10% від вартості. Терміни воготовлення 10-14роб. днів.

Опубліковано

ну. будим рахувати що домовились, наберіть мене обсудимо деталі...

Добре, киньте мені свої контакти.

Опубліковано

Замовляв в даної компанії вікно, гарна ціна, якість. Приїхали поміряли, проплатив аванс і за 5 днів поставили, монтаж якісний, кріплять та пінять на совість, приємні та інтелігентні люди. Рекомендую!!!

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

добрий день, хочу ще одне вікно замовити, наберіть мені будь-ласка ( 050555237девять )

зараз наберемо ;-))

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

930 900 грн 2100 х 940 - ділиться на три частини, права крайня частина відчиняється та відкидується.

610 600 грн 1260 х 940 - ділиться пополам, ліва частина ще на пополам і зверху зліва частинка відчиняється та відкидується.

Опубліковано

930 900 грн 2100 х 940 - ділиться на три частини, права крайня частина відчиняється та відкидується. ПРОДАНО !!!

600 550 грн 1260 х 940 - ділиться пополам, ліва частина ще на пополам і зверху зліва частинка відчиняється та відкидується.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

600 550 грн 1260 х 940 - ділиться пополам, ліва частина ще на пополам і зверху зліва частинка відчиняється та відкидується.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

1260 - висота, 940 ширина?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...