Перейти до змісту

Рихтовка,Покраска...

R9 Fenomen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нужен хороший мастер по рихтовке и покраске... кто знает таких? прошу самоучек гаражных не предлогать, дорого после их переделывать!...

Опубліковано

На території Волинь-Лади, на Трункіна.Орендує бокс.Колишній маляр з Волинь-Авто.Більше 14 років досвід роботи.

Я в цьому ж розділі створював відповідну тему з фотографіями.Пошукайте.

Опубліковано

Так не Авео наче, - Такума ;) Шевролешка просто.

Хто знає - де недорого підфартувати машинку? /там двері чи крило, капот, може рихтовка-шпакльовка по мелочах/

В мене простенький жигулик, не треба модних прибамбасів да наворочених акрилів,

хочу, щоб нормально виглядав.

Опубліковано

Так,Такума.Моя.А на фотках ще Авео сірого кольору була.

А на рахунок жмигулика Вашого,то в Луцьку важко знайти малярів,які б бралися за вітчизняний автопром.Їм іномарки подавай.Потрібно шукати в прилеглих селах.Знаю в Струмівці є.За заправкою ВОГ поворот направо.Там якась тракторна база,чи щось типу того.

В Кульчині є.На жаль телефона немаю.В Небіжці малюють авто.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

раптом ще комусь знадобиться. Майстерня з покраски вітчизняних машин є в с. Воротнів. Тел.0999086252. Повна покраска жигуля 3500-4000грн з матеріалами

• 1 рік потому...
Опубліковано
...прошу самоучек гаражных не предлогать, дорого после их переделывать!...

Я якраз перерихтовувався після самоучок.

Значить самоучка: вул. Коньякіна, десь за ОККО, ось тут. Звати Женя. Рихтували мені кузов після ДТП. Сплюснули правий підсилювач, замість того щоб вирівняти геометрію машини просверлили нові дірки і на них повісили крила. Капот вже нормально не лягав. А ще забули назад поставити захист двигуна, який в мене був, не підключили піпкалку, вентилятор радіатора, поворотніки не підключили. І це мені робили по знайомству. Вкрай ними не задоволений! Не робіть машину на Конякіна у Жені!

Натомість після них мені вирівняли ланжерони і все якісно зробили на ПітСтопі. Ціна трохи більша, але якість!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...