Lisovic Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 10:29 #2 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 10:29 Водопровідний підійде?
HWman Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 11:12 #3 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 11:12 Згідно розділу я так поняв Вам для фотіка треба фільтр...
bet Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 16:59 Автор #4 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 16:59 Пробачаюсь за недостатню кількість інформації. Фільтр треба для об єктива Nikon AF-S 50mm f/1.8 G. Купую з метою захисту скла. тобто чим простіше тим краще.
Lisovic Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 18:31 #5 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 18:31 Захисні фільтрі теж різні бувають, я б радив би спочатку трохи почитати про них, а потім вже купувати, можливо вбережетесь від пустої трати грошей.Простіший фільтр не завжди означає кращий, та і враховуючи що треба він для фікса.Судячи з огляду передня лінза в цьому об'єктиві глибоко посаджена, поцарапати її буде досить складно, якщо поводитись з технікою обережно, та і якщо це не основний об'єктив, то я б ІМХО в загалі не купляв захисного фільтра.
bet Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 18:50 Автор #6 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 18:50 Захисні фільтрі теж різні бувають, я б радив би спочатку трохи почитати про них, а потім вже купувати, можливо вбережетесь від пустої трати грошей.Простіший фільтр не завжди означає кращий, та і враховуючи що треба він для фікса.Судячи з огляду передня лінза в цьому об'єктиві глибоко посаджена, поцарапати її буде досить складно, якщо поводитись з технікою обережно, та і якщо це не основний об'єктив, то я б ІМХО в загалі не купляв захисного фільтра.Цікаво, а чому ви вирішили що я про них не читав. Мені потрібен ЗАХИСНИЙ фільтр. Вони найпростіші і найдешевші. Може бути безколірний або ультрафіолетовий. В цьому об єктиві лінза дійсно посажена глибоко, але перестрахуватися не завадить. Об єктив цей поки що єдиний так що використовується досить активно.
Lisovic Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 18:57 #7 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 18:57 Якби Ви уважно про них читали, то мали б звернути увагу на такий елемент фільтру як просвітлення, в самих дешевих захисних його взагалі немає. Та і якість скла в дешевих фільтрах бажає кращого. І тому може вийти так що купивши такий фільтр Ви загубите картинку об'єктива.п.с. по темі: такі фільтри мають бути в магазині фан-фото на варшавському ринку і в кодаку що біля собору.
klikl Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 10:58 #8 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 10:58 Захисні фільтрі теж різні бувають, я б радив би спочатку трохи почитати про них, а потім вже купувати, можливо вбережетесь від пустої трати грошей.Простіший фільтр не завжди означає кращий, та і враховуючи що треба він для фікса.Судячи з огляду передня лінза в цьому об'єктиві глибоко посаджена, поцарапати її буде досить складно, якщо поводитись з технікою обережно, та і якщо це не основний об'єктив, то я б ІМХО в загалі не купляв захисного фільтра.uv фільтри ще захищають матрицю від ультрафіолету,і справді це скло 58 мм, зайдіть в фан фото, не такі вони вже й дорогі, що б на них економити
Lisovic Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 11:51 #9 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 11:51 uv фільтри ще захищають матрицю від ультрафіолету,На рахунок цього думки і інтернеті сильно розходяться. В наших широтах того ультрафіолету не на стільки багато щоб від нього захищатись.
bet Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 11:57 Автор #10 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 11:57 Якби Ви уважно про них читали, то мали б звернути увагу на такий елемент фільтру як просвітлення, в самих дешевих захисних його взагалі немає. Та і якість скла в дешевих фільтрах бажає кращого. І тому може вийти так що купивши такий фільтр Ви загубите картинку об'єктива.п.с. по темі: такі фільтри мають бути в магазині фан-фото на варшавському ринку і в кодаку що біля собору.Скажіть будь-ласка, де я писав що хочу найдешевший. Мова була про тип фільтру як виключно захисний. Де фан-фото і кодак я знаю, а зараз мене цікавить людина в якої такий фільтр можливо лежить без діла і є сенс його мені продати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.