Перейти до змісту

Німці залишаються нашими ворогами.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

http://www.pravda.com.ua/articles/2011/11/18/6764364/

Або піднімемося, або залишатимемося untermenshen.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь доля правди в цій статті Бондаренка є. Але складається враження, що вже шукають приводи, чому і хто не дав підписати угоди з ЄС. Я про ті угоди, які мають бути підписані в грудні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однобоко висвітлено, навіть Тичину за вуха притягли!!

Чому ж тоді Україна так прагне у ЄС, якщо така погана Німеччина(до речі, засновник ЄС, і ДО РЕЧІ ГОЛОВНИЙ СПОНСОР ЄС!!), і німці живуть гірше за нас?? Усе правильно, все з точністю до навпаки. Німці захищають своїх робітників, а дешева робоча сила, після того як приєднали Польщу, страшенно знецінила німця як робітника. Для чого платити німцю 13євро за год, якщо можна турку запл. 6??

Порахуєм, СКІЛЬКИ втратять європейці, якщо українців у Італії, за самими скромними підрахунками... Ну, та ви і так знаєте!! І не треба перекладати на плечі ні в чому не винних людей НАШІ проблеми. Кого вибрали - від того і потерпаємо.

Я прекрасно розумію, який запроданець Ющенко(хоч і відстояв Помаранчеву революцію від "А" до "Я" у Києві). Але...скажу вам я так - такого бл..дства, як зараз - при Ющенку не було, хоч що кажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та той ЄС скоро здохне з Грецією, і ще б нас втягнув глибше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто написав?

Кость Бондаренко, спеціально для УП

.Це той,що з Тегіпком?

Якщо так і є,то я задоволений,що читав "мимальотам".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та той ЄС скоро здохне з Грецією, і ще б нас втягнув глибше.

ПОКИ ЩО ті вороги ДАЛИ НАЙБІЛЬШЕ ГРОШЕЙ, щоб Греція ХОЧ ТРОХИ вийшла з кризи через прагнення отримувати так само, як отримують німці....не роблячи у цьому напрямку нічого!!

Можливо, ти пропонуєш рванути у братні обійми Росії?? Так ти там, вибач, нахр..н не потрібен - тільки Територія. І раби. Тупе бидло, яке навіть не може УСВІДОМИТИ. що ж таке Росія.

Поодиночці - росіяни досить непогані люди. Але якщо збирається їх більше ніж 4-о - це стадо оскаженілих слонів. Повір на слово, знаю що кажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я про Росію нічого не казав :) Я не політик чи економік, просто додержуюсь тієї думки, що "спасение утопающих - дело рук самых утопающих". Україні якщо чесно ніхто не потрібен, це просто відмазка, щоб нічого не робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Німці нікому нічого даром не дають.За всі ці кредити греки розрахуються в кінці кінців своєю нерухомістю.До того ж німцям як великим виробникам потрібні ринки збуту, саме з цією метою і організовувався ЄС.

Нелюбов німців до українців на підсвідомому рівні, як людей організованих до людей безшабашних, непередбачуваних.

Навіть західні та східні німці різняться по ступіні організованості.

Нам треба мати дуже тверду та наполегливу позицію, щоб витримати свою лінію на євроінтеграцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а Німеччина. Країна, яка методично й упевнено гасить будь-які ейфоричні настрої українських політиків – яка би політична сила не перебувала при владі в Україні

Якщо б я жив за кордоном i знав хочаб десяту частину того беспределу, що коiтся в нашiй краiнi то я б теж гасив настроi украiнських полiтикiв. Це те ж саме, що до Порше свiдомо причеп вiд Камаза причипляти, тим бiльше що у них i так там вже капремонт двигуна робити треба, а тут ще цiлий причеп лайна причепитись хоче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не розумію чому всі кудись прагнуть інтегруватись? і чим пошвидше.

Ті громадяни які хочуть бути євроінтегрованими, скоріше за все просто хочуть жити як в Європі, ну а ті що тягнуться до Росії - навіть важко уявити чого вони хочуть, мабуть і самі не знають.

Нікому ми не потрібні, окрім самих себе. Росія дійсно бачить в Україні тільки свою територію і рабів, поляки тягнуть нас до Європи щоб цілком легально тоді заселити/окупувати західні території України, про які вони стільки століть мріяли. Для решти європейських країн Україна - предмет спекуляцій у відносинах з Росією.

Треба просто самим створити собі достойний рівень життя і жити для себе, і не треба буде нікуди інтегруватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шпалєра "в тємку"

216466-1920x1080.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен Порш зац1кавлений, щоб на дороз1 зустр1чн1 Камази були в справному стан1.Ми на одн1й планет1 .на одному материку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Miro

Вчера, 23:01: Поодиночці - росіяни досить непогані люди. Але якщо збирається їх більше ніж 4-о - це стадо оскаженілих слонів. Повір на слово, знаю що кажу.

я про СПРАВЖНІХ Росіян, тих, хто народився у Імперії. Росіяни, що народилися на Захдній Україні(про Схід окрема тема), як не дивно, пом"якшені у свої поглядах. Тільки коли йде пропорція 60/40 і більше - тоді(напевно КРОВ зве, якої вони не напилися у 20-50рр.) починають розмови, що українців ніколи не було, що татари перетрахали наших матерів...Ну, загалом, зрозуміло..Тільки про СЕБЕ не згадують.

Я не хочу і не розпалюю міжнаціональну ворожнечу, панове. Тіільки гірко, що навіть Солженіцин (якого я дуже поважаю,і який пройшов усі круги пекла), вважає, що українців нема. а є малороси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перейматись тим що про тебе думають інші - мало не остання річ яка потрібна у цьому житті. Треба гнути свою лінію і ні на кого не зважати і нікого не слухати, і рухатись вперед. Ти знаєш хто ти є, і це головне. А те що хтось собі щось там надумав - то пусте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття повна маячня, як і сама постать підлабузника Бондаренка. Дивно, що таку дурню друкує правда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доля правди в статті є, не так Німеччина не хоче щоб Україна інтегрувала в ЄС, як вони хочуть догодити Росії. Ці дві потужні держави впродовж всього свого існування були, є і залишаться союзниками. Для того щоб досягнути чогось в житті потрібно навчитись поважати і любити самих себе, тоді і інші почнуть тебе поважати та любити, бо коли коли ти сам себе не поважаєш то що ти хоч від інших? Держава як і людини, як себе ставить так і з нею рахуються. В нинішній ситуації наші Євроінтеграційні плани виглядають дуже мрачно, та й більшість в ЄС хоче тільки тому щоб можна було легально дати на тапки в любу державу члена, в якій живеться краще.

Чому б не бути самому по собі? заключити договора про вільну торгівлю, ввести безвізовий режим і жити собі без всяких там ЄС, Митних, та ін. всякої інтеграційної структури. Для того щоб підняти економіку потрібно не так багато, хватить скасувати всі обшори, і одразу ДБ стани з дефіцитного профіцитним, і кредитів стільки не потрібно буде залучати на розвиток і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь на статтю К.Бондаренка: Як козаки Ангелу Меркель невісткою робили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...