Sashapetrash Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 14:48 #1 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 14:48 Потрібно виготовити шестерню з пластмасси раніше можна було знайти такі деталі на базарі, а на сьгоднішній день навіть замовити не можна! Можливо хтось займається таким, чи знає хто має такий станок!Кажуть, що в районі ж/д вокзалу є часна особа яка має такий станок і може "клонувати" запчастини, можливо хтось займався таким питанням, підкажіть будь-ласка адресу або № телефону,наперед вдячний!
igorrrko Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 15:11 #2 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 15:11 Ремпобуттехніка на Рівненській.Зразу на ліво при вході і в самий кінець.останні двері.Микола,токар.Мені точив шестерню.Правда більшиих розмірів і складнішу.Телефон не знайду.
Sashapetrash Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 15:33 Автор #3 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 15:33 Ремпобуттехніка на Рівненській.Зразу на ліво при вході і в самий кінець.останні двері.Микола,токар.Мені точив шестерню.Правда більшиих розмірів і складнішу.Телефон не знайду.Ігор привіт, дякую попробую в них спитати
igorrrko Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 20:29 #4 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 20:29 Саня привіт.Дуже постараюся знайти номер телефону,але... Зрештою твою деталь потрібно нести туди і на місці все обжовувати.ЗЮ. Розцінки трохи космічні,як на мене.
Sashapetrash Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 21:04 Автор #5 Опубліковано 18 Листопада, 2011 в 21:04 Саня привіт.Дуже постараюся знайти номер телефону,але... Зрештою твою деталь потрібно нести туди і на місці все обжовувати.ЗЮ. Розцінки трохи космічні,як на мене.Той може шкурка вичинки нестоїть! але мені один знайомий сказав що десь на ж/д вокзалі є чоловік, який має станок та займається свого роду 3д - виготовленням запчастин з пластику (може вроді як клонувати запчастину), ось до нього мені б номерок!
Techniker Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 06:11 #6 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 06:11 Потрібно виготовити шестерню з пластмассираніше можна було знайти такі деталі на базарі, а на сьгоднішній день навіть замовити не можна!Можливо хтось займається таким, чи знає хто має такий станок!Кажуть, що в районі ж/д вокзалу є часна особа яка має такий станок і може "клонувати" запчастини, можливо хтось займався таким питанням, підкажіть будь-ласка адресу або № телефону,наперед вдячний!З чого це шестерня?? Якого діаметра?? Маю повний ящик може шось і підібрали б.
Sashapetrash Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 22:00 Автор #7 Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 22:00 Потрібно виготовити шестерню з пластмассираніше можна було знайти такі деталі на базарі, а на сьгоднішній день навіть замовити не можна!Можливо хтось займається таким, чи знає хто має такий станок!Кажуть, що в районі ж/д вокзалу є часна особа яка має такий станок і може "клонувати" запчастини, можливо хтось займався таким питанням, підкажіть будь-ласка адресу або № телефону,наперед вдячний!З чого це шестерня?? Якого діаметра?? Маю повний ящик може шось і підібрали б.Шестерня з магнітоли Hyundai H-CMD4006, стоїть в механіці на відкидання передньої панелі при вставлянні або вийманні диску, зовнішній діаметр 8мм., діаметр отвору 3мм., кількість зубців -12
4iter Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 08:15 #8 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 08:15 теж цікавить наявність такої людини з станком. Треба виготовити шестерю конічної форми, від кухонного комбайну.
AlexeyValerevich Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 08:48 #9 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 08:48 теж цікавить наявність такої людини з станком. Треба виготовити шестерю конічної форми, від кухонного комбайну.зайди на сайт радиоуправляемых игрушек, только моделей серьезных, там вполне сможешь найти замену даже в латуне.
QWESTiON Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 09:20 #10 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 09:20 теж цікавить наявність такої людини з станком. Треба виготовити шестерю конічної форми, від кухонного комбайну.від кухонного комбайну ніхто тобі довговічної шестерні не виготовить.сам мав таку проблему, замовляв напряму у виробника (зі Львова).вони мені пояснювали, щоби просто підібрати потрібний матеріал пластику, який би рвався від перевантажень і не пошкоджував інші шестерні в системі - то дуже складно.зробиш з металу (латуні, з якогось іншого) - з'їсться інша механіка.
Sashapetrash Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 12:10 Автор #11 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 12:10 теж цікавить наявність такої людини з станком. Треба виготовити шестерю конічної форми, від кухонного комбайну.зайди на сайт радиоуправляемых игрушек, только моделей серьезных, там вполне сможешь найти замену даже в латуне.Дай будь-ласка ссилку, якщо звичайно йдеться про якись конкретний сайт
Sashapetrash Опубліковано 10 Грудня, 2011 в 06:05 Автор #12 Опубліковано 10 Грудня, 2011 в 06:05 Все ще потрібно!!!
Sashapetrash Опубліковано 2 Січня, 2012 в 19:53 Автор #13 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 19:53 Актуально!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.