Перейти до змісту

Шукаю послугу виготовлення запчастини з пластику

Sashapetrash

Рекомендовані повідомлення

Потрібно виготовити шестерню з пластмасси

раніше можна було знайти такі деталі на базарі, а на сьгоднішній день навіть замовити не можна!

Можливо хтось займається таким, чи знає хто має такий станок!Кажуть, що в районі ж/д вокзалу є часна особа яка має такий станок і може "клонувати" запчастини, можливо хтось займався таким питанням, підкажіть будь-ласка адресу або № телефону,наперед вдячний!

post-8662-0-22618200-1321627122_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремпобуттехніка на Рівненській.Зразу на ліво при вході і в самий кінець.останні двері.Микола,токар.Мені точив шестерню.Правда більшиих розмірів і складнішу.Телефон не знайду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремпобуттехніка на Рівненській.Зразу на ліво при вході і в самий кінець.останні двері.Микола,токар.Мені точив шестерню.Правда більшиих розмірів і складнішу.Телефон не знайду.

Ігор привіт, дякую попробую в них спитати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня привіт.Дуже постараюся знайти номер телефону,але... Зрештою твою деталь потрібно нести туди і на місці все обжовувати.

ЗЮ. Розцінки трохи космічні,як на мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня привіт.Дуже постараюся знайти номер телефону,але... Зрештою твою деталь потрібно нести туди і на місці все обжовувати.

ЗЮ. Розцінки трохи космічні,як на мене.

Той може шкурка вичинки нестоїть! але мені один знайомий сказав що десь на ж/д вокзалі є чоловік, який має станок та займається свого роду 3д - виготовленням запчастин з пластику (може вроді як клонувати запчастину), ось до нього мені б номерок!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раніше можна було знайти такі деталі на базарі, а на сьгоднішній день навіть замовити не можна!

Можливо хтось займається таким, чи знає хто має такий станок!Кажуть, що в районі ж/д вокзалу є часна особа яка має такий станок і може "клонувати" запчастини, можливо хтось займався таким питанням, підкажіть будь-ласка адресу або № телефону,наперед вдячний!

З чого це шестерня?? Якого діаметра?? Маю повний ящик може шось і підібрали б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З чого це шестерня?? Якого діаметра?? Маю повний ящик може шось і підібрали б.

Шестерня з магнітоли Hyundai H-CMD4006, стоїть в механіці на відкидання передньої панелі при вставлянні або вийманні диску, зовнішній діаметр 8мм., діаметр отвору 3мм., кількість зубців -12

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікавить наявність такої людини з станком. Треба виготовити шестерю конічної форми, від кухонного комбайну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікавить наявність такої людини з станком. Треба виготовити шестерю конічної форми, від кухонного комбайну.

зайди на сайт радиоуправляемых игрушек, только моделей серьезных, там вполне сможешь найти замену даже в латуне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від кухонного комбайну ніхто тобі довговічної шестерні не виготовить.

сам мав таку проблему, замовляв напряму у виробника (зі Львова).

вони мені пояснювали, щоби просто підібрати потрібний матеріал пластику, який би рвався від перевантажень і не пошкоджував інші шестерні в системі - то дуже складно.

зробиш з металу (латуні, з якогось іншого) - з'їсться інша механіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зайди на сайт радиоуправляемых игрушек, только моделей серьезных, там вполне сможешь найти замену даже в латуне.

Дай будь-ласка ссилку, якщо звичайно йдеться про якись конкретний сайт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Все ще потрібно!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Актуально!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...