Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І так, перейшов я, нарешті, на довгоочікувану платформу. Радості - немає меж! :)

Порадившись і начитавшись відгуків взяв собі материнку Asus P8Z68-V LX на чіпсеті iZ68. Та процесор i5 2500K на 1155 сокеті.

Оперативки, поки що, лише 4 Гб. Далі будемо бачити. Сьогодні ввечері проведу тести і поділюся результатами і враження, бо вчора вже не мав часу.

Опубліковано

І так, перейшов я, нарешті, на довгоочікувану платформу. Радості - немає меж! :)

Порадившись і начитавшись відгуків взяв собі материнку Asus P8Z68-V LX на чіпсеті iZ68. Та процесор i5 2500K на 1155 сокеті.

Оперативки, поки що, лише 4 Гб. Далі будемо бачити. Сьогодні ввечері проведу тести і поділюся результатами і враження, бо вчора вже не мав часу.

десь до 4,5 на рідному кулері повинен розігнатися.

Опубліковано

i7 не брав, бо не втискався в бюджет. А по тестам - цього достатньо. І він потужний конкурент багатьом і7-мим моделям.

Опубліковано
так як тема все одно "піпіськометр" )))
результат мого ноута (Dell 3450 (DV3450I25204500S), Core i5-2520M (2 cores, HT), 8Gb RAM, RADEON 6630M)

post-3965-0-82224100-1321488106_thumb.jp

якщо проц в тесті Andrew_Best вже розігнаний, то сумарний результат майже такий самий.

від більш ніж достатньої продуктивності сучасних ноутів вже не вважаю за потрібне купувати (якщо не для надважких задач) стаціонарний комп.

Опубліковано

Проц був без розгону 3,3ГГц.

крім того, в мене якраз оновлення ставилися, то проц періодично грузився 20-55%.

Ще цікава особливість (чи то так має бути) показує (в розгоні) 4,2ГГц, і "падає" до 1,6... потім знову 4,2 WTF?

Опубліковано

Ще цікава особливість (чи то так має бути) показує (в розгоні) 4,2ГГц, і "падає" до 1,6... потім знову 4,2 WTF?

а он ен постоянноработает на полную мощность,

в идле частота падает до 1.6, чтобы экономить :)

АсусАи Суите II не ставил?

Опубліковано

Ну, але гляньте на покази тесту не загалом а на строчку PC Mark - в Жені 4700 , в мене 6070. А взуває мене по графіці -а це й не дивно бо в мене інтегроване відео ) Взуває по ОЗУ, незнаю, в мене працює на 1333 шині, а в Жені на якій? Хоча по памяті там маленька розбіжність. Розганяти не розганяв, таким не користуюсь

Опубліковано

Ну, але гляньте на покази тесту не загалом а на строчку PC Mark - в Жені 4700 , в мене 6070. А взуває мене по графіці -а це й не дивно бо в мене інтегроване відео ) Взуває по ОЗУ, незнаю, в мене працює на 1333 шині, а в Жені на якій? Хоча по памяті там маленька розбіжність. Розганяти не розганяв, таким не користуюсь

ну, я списую це на те, що якраз процесор при роботі програми не був в idle. а працював на 25-50%.

спробую ще раз.

Опубліковано

Перш за все - ВІТАЮ З ДОВГООЧІКУВАНИМ АПГРЕЙДОМ!!! ;)

Цікаво було подивитись результати тестів. В самого вже два роки i5-750 LGA1156 (ще з перших в сімействі), 4Гб оперативки, материнська плата Asus P7P55D LE та відео ATI RADEON SERIES HD5770 (1GB GDDR5).

Звісно тести - це все відносно. Головне - комфортної і приємної роботи та відпочинку!

Думаю, що так і буде. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...