Перейти до змісту

Проблема з камерами

Рекомендовані повідомлення

Я їжджу на старому ХВЗ-шному Спутнику і маю наступну проблему. За сезон цього року (а в мене він почався навіть не з самого початку, а десь із липня) мені довелося поміняти вже 4 камери + 2, які стоять зараз, знову треба міняти. Виходить 6. Колеса рідні, одна покришка нова, інша стара, але періодично ламаються камери на обох колесах. Суть поломки полягає в тому, що вони постійно спускають - треба накачувати перед кожною поїздкою. Але через кілька поїздок з'являється (або росте, збільшується) маленька, зовсім маленька дірочка, яка все більше і більше випускає повітря. Доходить до того, що накачати вже не можна взагалі. Інколи дірочка така, що через неї вітер свище. Таке враження, що я постійно їх пробиваю, або вони лопають... Але! Ми з братом постійно їздимо двоє однаковими шляхами, і в нього ніколи немає таких проблем. В нього неХВЗ. Це вважайте, що є 2 експериментальні велосипеди, які проходять однаковий майже шлях, але тільки в одного проблеми. В мене є ще думка, що можливо то через старі покришки, які пропускають через свої мікрощілини маленькі осколочки скла і подібного небезпечного дріб'язку. Є ще думка, що дешеві камери. Беру зазвичай на варшавці у відомої тітоньки (пише, що чеські), але брав також у Велозоні (пише, що китайські). Однакова проблема. Нова камера без докачок витримує кілька поїздок (до 100+- км). Ну, я вже і не знаю...

Чи можуть мікродірочки бути причиною того, що перед кожною поїздкою я мушу качати і що стає причиною тих дірок? Адже 5 разів саме вони і були причиною поломки, тільки 1 раз мені реально заліз джалізовий прутик в колесо. Хто що думає з цього питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если уверены, что дело не в износе покрышек, проверте обода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мала ідентичну проблему... Намотайте на обод шар ізоленти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але через кілька поїздок з'являється (або росте, збільшується) маленька, зовсім маленька дірочка, яка все більше і більше випускає повітря.

де знаходиться дірочка, зі сторони обода чи покришки?

уважно перегляньте чи немає гострих предметів у внутрішній частині покришки та обода, які могли б пошкодити камеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Альбо шпиця протирає потихеньку (навіть через захисну стрічку) і таке буває, альбо маєш "гостя" що заховався в протекторі і виступає мало-мало всередину і робить потихеньку свою справу. Камери то весь час в одному місці протираються , чи в різних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не робив статистики, в якому саме місці дірочки є, але на ободі стрічка на внутрішній стороні обода є. треба буде детальніше глянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ободі стрічка на внутрішній стороні обода є

і у мене була. Але тим не менше за 2 місяці 5 камер поміняла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...