Перейти до змісту

Проблема з камерами

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я їжджу на старому ХВЗ-шному Спутнику і маю наступну проблему. За сезон цього року (а в мене він почався навіть не з самого початку, а десь із липня) мені довелося поміняти вже 4 камери + 2, які стоять зараз, знову треба міняти. Виходить 6. Колеса рідні, одна покришка нова, інша стара, але періодично ламаються камери на обох колесах. Суть поломки полягає в тому, що вони постійно спускають - треба накачувати перед кожною поїздкою. Але через кілька поїздок з'являється (або росте, збільшується) маленька, зовсім маленька дірочка, яка все більше і більше випускає повітря. Доходить до того, що накачати вже не можна взагалі. Інколи дірочка така, що через неї вітер свище. Таке враження, що я постійно їх пробиваю, або вони лопають... Але! Ми з братом постійно їздимо двоє однаковими шляхами, і в нього ніколи немає таких проблем. В нього неХВЗ. Це вважайте, що є 2 експериментальні велосипеди, які проходять однаковий майже шлях, але тільки в одного проблеми. В мене є ще думка, що можливо то через старі покришки, які пропускають через свої мікрощілини маленькі осколочки скла і подібного небезпечного дріб'язку. Є ще думка, що дешеві камери. Беру зазвичай на варшавці у відомої тітоньки (пише, що чеські), але брав також у Велозоні (пише, що китайські). Однакова проблема. Нова камера без докачок витримує кілька поїздок (до 100+- км). Ну, я вже і не знаю...

Чи можуть мікродірочки бути причиною того, що перед кожною поїздкою я мушу качати і що стає причиною тих дірок? Адже 5 разів саме вони і були причиною поломки, тільки 1 раз мені реально заліз джалізовий прутик в колесо. Хто що думає з цього питання?

Опубліковано
Але через кілька поїздок з'являється (або росте, збільшується) маленька, зовсім маленька дірочка, яка все більше і більше випускає повітря.

де знаходиться дірочка, зі сторони обода чи покришки?

уважно перегляньте чи немає гострих предметів у внутрішній частині покришки та обода, які могли б пошкодити камеру.

Опубліковано

Альбо шпиця протирає потихеньку (навіть через захисну стрічку) і таке буває, альбо маєш "гостя" що заховався в протекторі і виступає мало-мало всередину і робить потихеньку свою справу. Камери то весь час в одному місці протираються , чи в різних?

Опубліковано

не робив статистики, в якому саме місці дірочки є, але на ободі стрічка на внутрішній стороні обода є. треба буде детальніше глянути.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...