Перейти до змісту

Продам телефон Nokia 6300

scamp

Рекомендовані повідомлення

Продам мобільний телефон Nokia 6300

Корпус нержавійка світла, стан 5\5, одна маленька потертість довжиною 2-3 мм., скло не подряпане зовсім.

Використовувався мало, тому динаміки всі не тріщать та не сівші.

Фоткати немає смислу, так як стан нового, та й немає чим)))

Батарея тримає 2-3 дні.

Комплект - зарядка оригінальна, картка памяті 1 Гб, коробка з паперами якщо знайду)

Ціна 500 грн + обгрунтований торг, можливий обмін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

480 + торг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам мобільний телефон Nokia 6300

.... можливий обмін.

відповів у приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уточню варіанти обміну. Обмін можливий на комплект мать+проц + при можливості память.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

450 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

440 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если за 350 отдадите , куплю для второй карты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на манібеку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано, закрийте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купил! Договорились про менибек. За день второй телефон показал себя с худшей стороны, выключался часто сам по себе. Я сразу начал звонить scamp но связи небыло. Написал в приват сообщение , и объяснил что к чему. scamp Отписал, сказал я был за городом во вторник вас наберу. Уже пятница, никто не звонил на письма не отвечает , и телефон молчит. Обратите внимание !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купил! Договорились про менибек. За день второй телефон показал себя с худшей стороны, выключался часто сам по себе. Я сразу начал звонить scamp но связи небыло. Написал в приват сообщение , и объяснил что к чему. scamp Отписал, сказал я был за городом во вторник вас наберу. Уже пятница, никто не звонил на письма не отвечает , и телефон молчит. Обратите внимание !

Если телефон вырубается часто , при разговоре минуты через 3 - то в телефоне возможно повреждён сертификат SD - т.е. его нужно ремонтировать. Со 100% увереностью можно будет сказать после тестирования с помощью спец. оборудования.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У автора нема повідомлень, тільки одна подяка, зареєстрований не давно - це все не насторожує??

(имей у телефона нормальний?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...