Перейти до змісту

Допоможіть підібрати Android-смартфон

Рекомендовані повідомлення

Ніяких НТС або ЛиЖів. Тільки Самсунг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь

Ніяких НТС або ЛиЖів. Тільки Самсунг.

Це ти аби повідомлень набрати.??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо бюджет обмежений, але хочеться телефон на андроїді, я б порекомедував

Gigabyte GSmart G1345 Sunfish (2SIM)

Процессор Qualcomm MSM7227-T, 800 МГц

http://hotline.ua/mobile-mobilnye-telefony-i-smartfony/gigabyte-gsmart-g1345-sunfish-black/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо бюджет обмежений, але хочеться телефон на андроїді, я б порекомедував

Gigabyte GSmart G1345 Sunfish (2SIM)

Процессор Qualcomm MSM7227-T, 800 МГц

http://hotline.ua/mo...-sunfish-black/

Не знаю я б не рекомендував би такий, так фірма досить не погана, но багато іменно про цю модель і чув і читав негативного, як на цю сумму то вже краще купити Б/У HTC Desire а8181 він повністю виправдає ваші потреби....

Або щось підібрати із самсунгів нове, типу GIO... Хоча той что був власником хоч раз HTC типу моделі а8181 той навряд так просто перейде на самсунг, хоча це моя сугубо суб'єктивна думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча той что був власником хоч раз HTC типу моделі а8181 той навряд так просто перейде на самсунг

Як власник такого апарата скажу, що з задоволенням би перейшов на SGSII або Galaxy Note

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Почитай про етот smartfona.net/review/150-obzor-telefona-sony-ericsson-live-with-walkman-wt19i.html

до етого хотел HTC но етот для меня получше! я не рекламирую я такой имею!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Або ось цей Sony Ericsson Xperia Active ST17i Black-Orange

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую звернути увагу на нових китайців: ZP100, THL W1 на MT6575, 1ГГц.

Android 4, скайп "з коробки", пристойні екрани, GPS, 2 сім (одну на Лайф-інтернет ;)), жирнючі батареї, до того-ж дві, прийнятна якість (якщо апарат для внутрішнього ринку Китаю), камери з автофокусом, різнокольорові світлодіодики на індикатор неприйнятих (дрібниця, а приємно :), все для людей, а не ради жлобства довбаних маркетологів ).

Як трохи впадуть в ціні думаю собі брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маючи досвід користування 3 китайскими планшетами на андроїді, ніколи більше не куплю "якісних китайців", собі замовив Sony Sola.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую звернути увагу на нових китайців: ZP100, THL W1 на MT6575, 1ГГц. Android 4, скайп "з коробки", пристойні екрани, GPS, 2 сім (одну на Лайф-інтернет ), жирнючі батареї, до того-ж дві, прийнятна якість (якщо апарат для внутрішнього ринку Китаю), камери з автофокусом, різнокольорові світлодіодики на індикатор неприйнятих (дрібниця, а приємно , все для людей, а не ради жлобства довбаних маркетологів ). Як трохи впадуть в ціні думаю собі брати.

Самонавіювання - дуже сильна штука.

Аргументи в користь нонейма - висмоктані з пальця.

Нехай кладуть хоч 5 батарей і 10колірні діоди ставлять - всеодно це постійний компроміс між - дешево і але, але, але......

Через місяців 2-3 ці моделі пропадуть з ринку, їх місце займуть чергові супер-неповторні-клони, напевно вже не HTC Evo 3D і Sensation, а передерті з сучасної серії One, а тоді спробуй знайти тріснутий тач\екран\затертий корпус до цих ТіЄйчЕл та Зопо, звісно якщо вони не загнуться до того часу зовсім :)

Резюмую - гроші на вітер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

$450 за Оперативная память: 512 МБ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі маю X6, але планую перейти на Галактику)

Кинув око на S III але ціна кусюча....))

Тому поки що зупинив свій вибір на S II. Хтось користувався з бордівчан? І це правда що в технічному плані (залізо) вони ідентичні з S III? Просто в S III більше всяких примочок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

$450 за Оперативная память: 512 МБ ?

Позвонити, пошта, скайп, ну і деколи навігація, мені хватить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі маю X6, але планую перейти на Галактику)

Кинув око на S III але ціна кусюча....))

Тому поки що зупинив свій вибір на S II. Хтось користувався з бордівчан? І це правда що в технічному плані (залізо) вони ідентичні з S III? Просто в S III більше всяких примочок?

Користуюсь SII.

Бери - не пошкодуєш.

Зараз за $450 легке б.в. можна знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...