Перейти до змісту

Обговорення дитячих лікарів

tarasmv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скажіть, хтось може сказати, що він цілком задоволений своїм педіатром?

А якщо задоволений - то напишіть ким саме, щоб знати до кого звернутися.

Нам з педіатром не дуже повезло, багато лікарів з дитячої поліклініки чи навіть обласної лікарні гиденько ухмиляються, коли взнають хто в нас лікар. Ця людина дуже недбало прослуховує легені, виписує непотрібні (і часом відверто не підходящі) ліки, бувало що й ставить не вірний діагноз, і взагалі досить неуважно ставиться до пацієнтів.

Опубліковано

Я задоволена. Наш педіатр Федчук Валентина Миколаївна, дільничний лікар і зав. педіатричним відділенням в поліклініці на Чорновола.

Уже близько 10 років веде моїх дітей. Діагностує чітко, ніколи зайвого не призначить. Сама не раз бачила як інші лікарі ходять до неї консультуватися.

Та і сама коли має сумнів, то не відсилає, а бере за руку і заводить до вузькопрофільного спеціаліста, де з ним разом обговорює діагноз.

Опубліковано

Федчук Валентина Миколаївна-моя сусідка, дуже хороша людина і дуже професійний лікар.

а взагалі-тему створив пліткар, не подобається педіатр-ідіть до іншого. в нас вистачає лікарень і лікарів.

Опубліковано

Федчук Валентина Миколаївна-моя сусідка, дуже хороша людина і дуже професійний лікар.

а взагалі-тему створив пліткар, не подобається педіатр-ідіть до іншого. в нас вистачає лікарень і лікарів.

А може батько який хвилюється за свою дитину. А інший педіатр буде приходити тільки за гроші.

Опубліковано

Ну відносно пліткаря Ви загнули, тим більше що я не казав як звати нашого педіатра. А стосовно того щоб іти до іншого то за гроші викликати можна, але це разовий виклик, а потрібно щоб ліка дійсно вів дітей. Щодо того щоб замінити лікаря теж боюся можуть бути проблеми, - типу "Ах вам лікар не подобається, ну добре хай-но, хай-но..."

А відносно Федчук - дійсно гарний спеціаліст коли в дітей була висока температура ми її викликали - задоволені, але як би в неї так би мовити "прописатися".

Опубліковано

Я вас розумію, була в аналогічній ситуації ще до Федчук і серйозно подумувала про зміну педіатра, та, на щастя, відбувся перерозподіл дільниць і ми потрапили на її дільницю, де й познайомились.

Тут два варіанти: або оплачувати іншого педіатра, котрий буде офіційно вносити записи до картки, або таки звертатись до адміністрації про заміну вам дільничного.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...