Перейти до змісту

Ремонт нетбука Asus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна порада:

Де можна відремонтувати Даний девайс ?

Проблема:

при відключенні (вімкнутого нетбука) від мережі живлення на екрані зявляються артефакти (як при не робочій відеокаті)

Опубліковано

Потрібна порада:

Де можна відремонтувати Даний девайс ?

Проблема:

при відключенні (вімкнутого нетбука) від мережі живлення на екрані зявляються артефакти (як при не робочій відеокаті)

Сервисные центры по асусу

Медиа

ул. Карбышева, 1

+38(0332)77-07-52

+38(0332)24-84-09

Робим Гуд

пр. Воли, 43

+38(0332)77-01-58

+38(0332)71-57-99

Пн.-Пт.: 09:00-18:30

Перерыв: 13:00-14:00

Сб.: 10:00-15:00

Сталкер ИТК

ул. Стуса, 11

ул. Ровенская, 89

+38(0332)77-10-00

+38(0332)77-10-01

+38(0332)77-10-02

Опубліковано

Маю подібну проблему - не "заводиться" acer aspire one 150. 99% винні BGA-чіпи.

Дзвонив по-тим майстерням, пропонують вирішення проблеми за суму, співставну з вартістю нової мат. плати. Мож хто візьметься дешевше?

Опубліковано

Хлопці, якщо хочете поремонтувати ноути по нормальній ціні дзвоніть по київським майстерням. Там ціни набагато нижчі. Я через одного знайомого ремонтував дві відеокарти (радеони 5770 і 5850). Ремонт кожної обійшовся в 250 грн (150 грн за чіп і 100 грн за роботу - заміна чіпа) + 3 місяці гарантія. Місцеві чудо-ремонтники "заспівали" за ремонт мінімум 800 грн.

Опубліковано

Хлопці, якщо хочете поремонтувати ноути по нормальній ціні дзвоніть по київським майстерням. Там ціни набагато нижчі. Я через одного знайомого ремонтував дві відеокарти (радеони 5770 і 5850). Ремонт кожної обійшовся в 250 грн (150 грн за чіп і 100 грн за роботу - заміна чіпа) + 3 місяці гарантія. Місцеві чудо-ремонтники "заспівали" за ремонт мінімум 800 грн.

Ага ! Прогріли просто! От тобі і заміна!

Ти подиви скільки ті чіпи нові коштують, + нелегка робота їх встановлення + трафарети треба, сам робив собі ноута бо міст накрився то бачив все на власні очі і ту роботу. І це аж ніяк не може коштувати 250грн.

Опубліковано

В робим гуд теж "ремонтували" відяху в ноуті за 250 грн. теж дали 3 місяці гарантії.

ну вже раз переробляли і ноут знову потух. Ще раз на прогрів (а вони явно гріли), неохота віддавати

хто знає контакти київських чи львівських нормальних майстерень?

Опубліковано

Ага ! Прогріли просто! От тобі і заміна!

Ти подиви скільки ті чіпи нові коштують, + нелегка робота їх встановлення + трафарети треба, сам робив собі ноута бо міст накрився то бачив все на власні очі і ту роботу. І це аж ніяк не може коштувати 250грн.

Чіпи мінялись, бо я бачив які стояли до ремонта і які після. А на рахунок важкої роботи можете мені не розповідати, бо я сам в домашніх умовах на старих платах (сокети 478 і 754) перекидаю мости, причому без трафаретів і без реболу. Затрачений час - не більше 30 хв. На нових платах не виходить, бо там безсвинцевий припой і без ІЧ станції нічого не вийде.

І на рахунок цін в наших майстернях. Таке враження, що купивши ІЧ станцію, вони хочуть максимально швидко повернути затрачені гроші. Звідси і такі дикі ціни. Крім того, так як у нас в Луцьку таких станцій мало, тому ціна навряд чи буде зменшуватись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...