Перейти до змісту

ПРОДАМ ПРОЦЕСОР

Рекомендовані повідомлення

продається процесор Intel Celeron G440, новий, у користуванні був лише тиждень.

http://hard.rozetka.com.ua/intel_celeron_g440_bx80623g440/p173347/

ціна 300грн, можливий аргументований торг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний ТС, ви звертали увагу на продуктивність Intel Celeron G440 у порівнянні з представниками цього ж цінового сегменту які пропонує AMD?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зайди на Ф центр и посмотри тест этого проца в качестве альтернативы Атому и Е 350, а потом выкинь свой Семпрон на помойку. Отличный проц для бесшумного и экономичного медиацентра.Прост некоторые товарищи не соображают зачем он нужен и что он может."

"для компактного медиацентра для воспроизведения full HD видео хватит с головой."

кожен проц, так само і як будь-яка деталь ПК, використовується за певним призначенням і більше підходить для якихось конкретних задач

я особисто за ним працював, тому знаю, на що він здатний і можу сказати точно - якби був вибір, чи працювати на ньому, чи на з схожими, можливо навіть з трошки вищими характеристиками проці АМД, то я брав би цей.

а ціна обгрунтована - він фактично новий, працював лише тиждень, тим паче, якщо ви не помітили то я написав "присутній аргументований торг"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу сказати точно - якби був вибір, чи працювати на ньому, чи на з схожими, можливо навіть з трошки вищими характеристиками проці АМД, то я брав би цей.

Не зовсім зрозуміла логіка такої думки, якщо процесор, наприклад, від АМД кращий і дешевший то чому не вибрати його.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі аргументи я навів вище, будь ласка, не флудіть в темі!

280грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо боксований, куплю за 230 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проц, хороша заглушка для сокета, якщо згодом планується апгрейд.

Але заглушка за такі гроші?

Та для безшумного малонагруженого пк, цілком зійде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене так і було)

новий він 330 коштує)

250грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Litovets - будете флудити в темі - відправлю в БАН-ю. Це особиста справа автора за скільки продавати. Якщо Вас це не цікавить - проходите мимо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Litovets - будете флудити в темі - відправлю в БАН-ю. Це особиста справа автора за скільки продавати. Якщо Вас це не цікавить - проходите мимо!

Я нічого не маю проти ціни яку встановив ТС, навідь навпаки, цілком підтримую думку що встановлювати ціну - це право продавця. Я не мав в планах оспорювати ціну, а якби мав то зробив би це в ПМ.

З.І. Сорі за флуд.

З.З.І. Прошу не розцінювати цей пост як флуд, це своєрідне пояснення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

процесор продано

закрийте, будь ласка, тему)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...