Перейти до змісту

Хто такий "Мобілич"?

Рекомендовані повідомлення

Хтось щось чув про цей тариф?

Мені Мобілич асоціюється з Ґадьою Петрович...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это аналог Екотела у УМС

p.s. как мне кажется на Украине все "бредны" и "решение" придумывает одна компания и продаёт всем одно и тоже только менят цвета....

p.p.s. а цель у них всех одна - натянуть пользователя не "рекламу" и с улыбкой на лице содрать побольше бабок

p.p.p.s. физически сеть одна - а тарифицируется как "чужая" - вот и косим бабульки с бабулек

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смотреть тарифы и так далее на него на киев старе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я коли побачів цього борда з мобілечем він кажись в центрі, тоя довго ржав... :) жесть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую.

http://mobilych.com.ua - це воно. Херня повна (імхо).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо вы хатите - ето ж реклама с четко выраженной целевой аудиторией - те кому за 40 и более - конечно для вас маладых и красивых ето крайне тупо звучит и выглядит ... а предкам как раз наоборот...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, хватает просмотра только стартовой страницы, с ее: "Одержання додаткової консультації після з'єднання з оператором - 0,25 грн"

и

"Для зв'язку із оператором слід почекати на лінії 1-1,5 хвилини. Пам'ятайте, Ви можете здійснити не більше 10 викликів експерта протягом доби, після 5 викликів - Ви отримаєте попередження, після 10 викликів - Вас від'єднають від користування зв'язком «Мобілич» на 24 години."

сервис "выше крыши"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

З 15 квітня 2009 року абоненти послуги «Мобілич» автоматично переводяться на передплачену форму зв’язку «Київстар», а також забезпечуються новими вигідними умовами обслуговування!

Абоненти «Мобілич» отримують нові прості та вигідні умови обслуговування:

* вони продовжуватимуть обслуговуватися як абоненти передплаченого зв’язку «Київстар» із збереженням своїх тарифних планів;

* абоненти зможуть обрати будь-який тарифний план передплаченої форми обслуговування мережі «Київстар» та перейти на нього;

* абоненти зможуть скористатися послугою «Міграція на контракт» та «Міграція на DJUICE» з обранням вигідного та простого тарифного плану;

* вони матимуть можливість звертатися до інформаційно-довідкової служби за номерами: 466, 477, 80444662466, 80674662466;

* у абонентів з’являється можливість зареєструватися та користуватися простою та зручною системою самообслуговування «Мій Київстар»;

* з 90 до 365 днів збільшується термін дії номеру «Мобілич» з моменту здійснення останнього дзвінка, зменшується тариф відновлення SIM-картки з 45 грн. до 20 грн. з урахуванням ПДВ та без урахування збору до ПФ.

Нові умови обслуговування нададуть абонентам ще більше можливостей спілкування!

P.S. "Мобілич" став третьою жертвою серед українських суббрендів мобільного зв'язку, після ліквідації UNI (2 лютого), приєднання Екотел до МТС (з 15 лютого) і відсьогодні (15 квітня) Мобілич. Тедненція до монополізації просліджується не тільки серед GSM, а й CDMA - Peoplenet приєднав Newtone, CDMA Ukraine - Velton (в 2008)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора купив собі с.п. "Могілич". Непогано: ТП "Всі мережі" автоматично встановлено. Вартість с.п. 10 грн - 10 і на рахунку. Якщо Мобілич з 15 це внутрішня мережа КС ... це взагалі СУПЕР!!! КС по 45 коп без ПЗС!

В іншому випадку перейду на ТП"Класичний". І тут я в виграші! Вартість с.п. КС 25 грн., а на рахунку (здається) 10.

Відсьогодні: сервіс номер 222 (Мобілича) вже не дійсний, замість нього 466, 477. Зареєструвався в системі "Мій Київстар". Мій номер є внутрішньомережевим Київстар!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...