Перейти до змісту

"Милий, ти у мене третій, перший був вітчим, з другим тільки пєттінг"


Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Натрапив на такий запис у блозі на Коррі.

Минуле є у кожної людини, воно поділяється на загальне, приватне та інтимне, і в залежності від специфіки, у ньому брали участь ті чи інші люди, які стали главою або ж невеличким абзацом на сторінках книги нашого життя.

І ми не поспішаємо розповідати першій зустрічній людині про своє минуле. Ми навіть не поспішаємо відкривати його друзям, навіть нашим коханим не розповідаємо, особливо про особисте. Принаймні доти, доки він чи вона не запитують у нас про ту кількість партнерів, яка була до нього. Ініціатором таких запитань найчастіше є дівчата, хоча навіщо їм ця інформація, вони й самі не розуміють. Одні кажуть, що кількість свідчить про серйозність чи розпущеність чоловіка, комусь цікаво порівняти свою і його кількості, хтось запитуючи, насправді не хоче знати правди, а хоче почути, що вона єдина у світі. Якщо хлопець відразу не відповідає, то запитання буде повторено трішки пізніше і повторюватиметься доти, доки не буде отримано переконливої відповіді. А потім? Потім будуть сумніви, переживання, ревнощі. Інколи, мені здається, що люди, які випитують про інтимне минуле свого партнера – мазохісти. Бо якщо ти знаєш, що тобі потім болітиме, то нащо питаєш? Значить, хочеш, щоб боліло. Хочеш – отримаєш!

У кожного з нас є три виходи із цієї ситуації:

- не розповідати нічого зі свого минулого,

- розповсти усю правду,

- тією чи іншою мірою відфільтрувати інформацію, щоб зменшити можливість негативних переживань коханої людини.

Розповідати чи не розповідати?

Не розповідайте ніколи і нічого з вашого минулого, бо потім матимете дискомфорт. Скажіть, що він чи вона єдині у вашому житті, скажіть, що все те було так давно, що вже й не пригадаєте, одне слово, красиво уникніть конкретної відповіді.

Але якщо вже вирішили розповісти щось, то дочитайте до кінця поради.

І хоч кожен з нас сам вирішує, що йому робити, але завжди думайте про наслідки.

Яку кількість називати?

Дівчатам варто сказати, що він у вас третій або ж четвертий, але психологи радять таки говорити, що третій.

Хлопцям найідеальніше відповісти, що вона у вас четверта чи пята.

Насправді ж статевих партнерів може бути набагато більше, але парадокс саме цих цифр ось в чому – чим молодша дівчина, тим менше партнерів у неї має бути, принаймні так закономірно вважають чоловіки, і не додумайтеся бовкнути у момент відвертості, що їх було більше, бо чоловік відразу зачислить вас у категорію легкодоступних, якщо ж ви в ліжку не лежите колодою, а більш-менш вправно орудуєте, то чоловік не повірить, що він другий, отже, третім чи четвертим бути йому найоптимальніше.

Чоловіки ж хай пам’ятають, що жінка ніколи їм не назве справжню кількість своїх колишніх коханців, тому, щоб не видатися їй бабієм чи ходячим довідником венеричних хвороб, скажіть, що вона у вас четверта. Жінку це заспокоїть.

Правило для обох – почувши кількість колишніх коханців свого партнера, називайте своїх на одного більше (чоловіки), на одного менше (жінки). Пам’ятайте, що ваша скрупульозність у підрахунках зіграє з вами поганий жарт, бо таку правду мало хто хоче знати.

Звісно, з віком ставлення людей до питання інтимного минулого їхнього партнера змінюється, багато хто дивиться на це просто - було, то й було. Але це зовсім не свідчення того, що коханому чи коханій буде приємно, коли ви вивертатимете кошик своєї старої брудної білизни.

Самі психологи радять використовувати тут правило "золотої середини" - не обманювати, але й не говорити усієї правди. А вибір уже за вами.

(Із циклу роздумів на задану тему)

p.s. Так уже трапилося, що по роботі мені доводиться працювати над різними темами і над цією та їй подібними також, тому усім вдячна за висловлені думки.

корр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дід з бабою по 80 літ сидять вечеряють. Раптом дід як дасть бабі по лобі ложкою

- Ти чого,- баба питає???

- Як згадаю, що тебе не дівкою взяв, аж серце кров`ю обливається!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловік дружині:

- Кохана, а скільки в тебе було чоловіків?

- Пятеро!

Чоловік радіючи:

- То я значить 5-й?

- Ні, ти третій!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Скільки дівчат у тебе було до мене?

Обов'язково запам'ятайте це число, тому що через кілька років вона повторить це питання, а число вже змінилося і пам'ять у вас не така вже і хороша ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Скільки дівчат у тебе було до мене?

Обов'язково запам'ятайте це число, тому що через кілька років вона повторить це питання, а число вже змінилося і пам'ять у вас не така вже і хороша ...

перед смертю чоловік запитує дружину:

- Сонечко, я вже помирає, скажи чесно, ти мені зраджувала?

Дружина задумливо:

- Ага, а раптом не помреш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...