Перейти до змісту

Мій маленький ровер.


Boromir

Рекомендовані повідомлення

Я розумію, що багато хто з вас засмучений втратою друга і може мій радісний топік тут наразі недоречний, але я так би мовити обіцяв написати про свою першу покатушку.

Я вже давненько збирався "ЦЕ зробити", купити справжнього "горного" велосипеда, але то місця в квартирі немає (скажу наперед його і зараз немає :rolleyes: ) то грошей, а то натхнення, щось вишукувати мені підходяще. Але вже от як 8 місяців майже повністю закинувши займатися спортом і зрозумівши, що попередній вид мені вже не дуже підходить, бо шкода здоровя, забагато травм. Уточню що це футзал і останьою краплею було розсічення губи майже від краю до краю. :angry2: Я згадав про своє стареньке захоплення і відважився на маленький "подвиг".

Не знаю, чи то так вийшло, чи якісь вищі сили підсказали, але мені чисто випадково до рук потрапила маленька книжечка-буклет фірми KELLYS. Скажу чесно, читати її я не збирався, а купувати по ній тим быльше, я її використовую як підставку для кружки з чаєм :rolleyes:. Але коли розпочав пошук велосипеда свій вибір чомусь (може і через цю книжечку) зупинив на Kellys Scarpe. Доповився з продавцем і сьогодні по обіді велосипед стояв у мене на роботі.

На рахунок обкатки, щойно приїхав з моєї першої покатушки 15 км. Їздив додому в село за бульбою, поєднав приємне з корисним. екіпірувався, як на північний полюс. Тепла кофтина, куртка не вітровка, теплі рукавиці, камуфляжні штани :rolleyes: зі звичного для Вас (велотусовки) мабуть тільки баф натянутий на ніс. Я думаю Вам булоби соромно зі мною їхати разом :). От наразі і думаю закупитися велоречами легкими, теплими та зручними.

Про велосипед, дуже сподобався. Мені то немає особливо з чим порівнювати, старенький БЕСТ (маде ін Польша) зроблений із чугунія. Спершу правда було важко звикнути до переключання передач, аж чотирьма ричажками. Але вже на 15 км почав звикати, по ямах особливо старався не їхати, але такої тряски, як на Бесті то немає. Різниця відчутна.

Чекаю з нетерпінням вихідних і хорошої погоди, аби виїхати десь на природу до лісу і там нормально його потестувати.

з.і. Велике человеческоє Дякую, Shkoder. За допомогу і поради. Буду у Вашій стороні з мене пиво, а з Вас ще пару ціних порад.

з.і.і. Фото зроблено не мною, але велосипед мій.

post-7744-0-41812800-1319491105_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...