Перейти до змісту

Лучанка - срібний призер чемпіонату Європи на треку


LENS

Рекомендовані повідомлення

"Срібло" в командній спринтерській гонці - такий улов після першого дня континентальної трекової першості в українок!

Любов Шуліка (Луганськ) та Олена Цьось (Луцьк) вийшли в фінал з другим результатом.

У вирішальній дуелі з англічанками наші дівчата не змогли стрибнути вище голови, але своє "срібло", безсумнівно, заслужили!

6267108611_76e0b7b237_b.jpg

В іншому, перший день чемпіонату Європи на велотреку в голландському Апельдорні виявився багатий на події.

Вечірня сесія, під час якої відбулися фінали в шести дисциплінах, почалася з технічних неполадок. Організатори відмовилися від застосування стартової машини на фіналах, оскільки двічі під час старту "золотого" заїзду у жінок в командній гонці переслідування машина по сигналу вперто відмовлялася відпускати німецьку спортсменку.

А хвилинами раніше сталася НП в української команди. У заїзді за третє місце в командній гонці переслідування наша спортсменка Єлизавета Бочкарьова, здаючи зміну, впала на високій швидкості. Спортсменка пролетіла кілька метрів і впала на полотно треку, до неї тут же кинулися товариші по команді, тренери, лікарі. Єлизавета залишила арену на ношах ... "Бронза", таким чином, дісталася нашим суперницям по малому фіналу - білоруським спортсменкам.

Першими володарями європейського "золота" стали британці - чоловіки і жінки, які виграли свої командні гонки переслідування. Жінки у фіналі більш ніж упевнено випередили німкень, у той час як чоловіки в дуелі з датчанами показали блискучі секунди - 4:00.008! Зазначимо "бронзу" команди Росії. Якби росіяни показали такий же час в кваліфікації (4:04.508), то виступили б у "золотому" фіналі, а не в "бронзовому". Україна завершила кваліфікацію на шостому місці.

Потім британки виграли фінал у командному спринті: потужний розгін Джесіки Варніш і впевнений фініш легендарної Вікторії Пендлтон не залишили шансів на перемогу Шуліці та Цьось. Але в України, як було сказано вище, є перша медаль - "срібло". На третьому місці - німкені, здолали росіянок.

6267108849_4c8896c758_b.jpg

Без англійців і без представників пост-радянського простору обійшлися фінали в командному спринті у чоловіків. Перемогли німецькі спринтери (на фото нижче, зверніть увагу на ноги золотої німецької трійці!), Друге місце у французів, третє - у поляків.

610x.jpg

Неприємності Україні продовжилися в жіночій гонці 25 км за очками. Анна Нагірна була позбавлена ​​очок за один з проміжних фінішів, який вона виграла, як порахували судді, з порушенням правил. Перемогу в цьому виді святкувала росіянка Євгенія Романюта, "срібло" дісталося Катаржині Павлівськії, третю сходинку п'єдесталу посіла чешка Ярміла Мачакова.

І остання гонка вечора не обійшлася без нальоту драми. Поляк Рафаль Ратайчік впав на самому початку гонки за очками у чоловіків (40 км). Але мужньо продовжив змагання - і виграв! Коло пошани Ратайчік робив з польським прапором у руках, з втомленою посмішкою на обличчі і з синцями на стегні і плечі під роздертими комбінезоном ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"зверніть увагу на ноги золотої німецької трійці!"

Ого так то професійні бодіблдери!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...