Перейти до змісту

Як змінити код продукту в Nokia N8

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хто підкаже пробував програмкою ANT_Simple_Tool і нифіга вибиває "is not a valid integer value" може хтось шо підкаже бо читав в неті багато хто з таким стикався саме з Н8

Опубліковано

Якщо мається на увазі Nokia N8 - то ніяк, не міняється в цьому поколінні телефонів продукт код.

Так що обережно з обновленням версії.

Опубліковано

та врятлі в новій версії буде укр чи рус мова можливо хто підкаже як би можнабулоб туди вшити нашу мову

Опубліковано

якщо оригінал то буде, в мене була російська після оновлення там дало вибір мов було напевно 100, в тому числі Українська. Я в вересні обновлював.

Опубліковано

В справжніх нокіях мовні пакети включають не більше 6-8 мов під конкретні регіони.Остання прошивка з укр. мовою на N8 022.014.

Сьогодні найкраз буду шити таку.

Опубліковано

nokian правий там неможе бути так багато мов.. але хз особисто я такого небачив

то ще які варіанти в кого є по русифікації телефона?

Опубліковано

nokian правий там неможе бути так багато мов.. але хз особисто я такого небачив

то ще які варіанти в кого є по русифікації телефона?

Есть класный вариант, приходишь ко мне я за 60 секунд вшиваю в твой телефон самую новую прошивку (разумеется с русс. и укр.), ты платишь деньги и все остаются довольны :) Подробности в личку..

Опубліковано

Рекомендую топстарту варіант чорного монаха. Самому можна просто вложити телефон (маю гіркий досвід). Вартість послуги- просто копійки, порівняно з вартістю імовірного ремонту у випадку передчасної смерті дорогущого апарата.

Опубліковано

всім дякую особливо SJSerg30 телефон прошитий

тему можна закривати кого цікамить як можна прошити тел без лишніх витрат тиц

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...