Перейти до змісту

Nokia 1100 встановила світовий рекорд


Рекомендовані повідомлення

Агентство Reuters заявило, что телефон Nokia 1100 стал наиболее продаваемым портативным устройством пользовательской электроники в истории: с момента выпуска этой модели в 2003 году было продано более 200 миллионов штук. Телефон Nokia 1100 позиционировался производителем, как решение для развивающихся рынков, предлагаемое по доступной цене. По всей видимости, его выпуск пришелся как раз на время максимального пользовательского спроса на аппараты такого класса в странах, где рынок мобильных телефонов находился на стадии становления.

Nokia1100.jpg

Nokia 1100 занял первую позицию по уровню продаж, обойдя консоль Playstation 2, продажи которой составили 115 миллионов, iPod с показателем в 100 миллионов и даже предыдущего лидера - Nokia 3310/3330, с уровнем продаж в 126 миллионов. При этом, для сравнения, телефонов Motorola RAZR было продано только 50 миллионов, а LG Chocolate - 10 миллионов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще забули добавити, що це самий безглючний телефон в світі smile.gif

Неправда :smile3:

Много раз приносили програмно убитых

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, в свій час був дуже популярним... вот тільки вже знятий з виробництва і ніде не продається :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

Просто зміна знятих з виробництва моделей і все. Не більше не менше. Побачим як себе зарекомендує. 1100 фіг він дожене по продажу, це точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1110/1110i/1112 - майже однакові телефони. Останні два взагалі відрізняються лише кольором підсвітки дисплею. Найбільш мені подобається 1112. Зелена підсвітка якось не дуже :-(. Навіщо ці моделі знімати з виробництва й на щось міняти? В тому ж 1200 мені не подобається шлейф, який на дисплей іде :-( А от динамік там дійсно трохи кращий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені не подобається меню, індикатори сигналу та батареї і вигляд режиму очікування в нових ч/б Нокіях. Купив синові Nokia 1110 -- в порівнянні з моїм першим GSM-телефоном Nokia 3210 -- мені не подобається. І навігаційна клавіша в чотири напрямки там не потрібна, достатньо було вверх/вниз. Раніше було краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...