Перейти до змісту

Плохой ремонт машин, отзывы про СТО

rusel33

Рекомендовані повідомлення

Как начинающий водитель имел опыт обращения на СТО и, к моему сожалению, отрицательный. Предлагаю в этой теме оставлять отзывы про СТО:

- где делали (ремонт, замена, настройка, адрес СТО)

- какую машину

- цена, в какую "попали"

- описание проблемы.

P.S. Про хорошие и так все ясно, страна должна знать своих "героев"...

Моя история:

- СТО в Г.Полонка, напротив съезда в с.Оздов.,замена рулевой колонки, рулевых тяг, регулировка затяжки подшипников передних колес, развал-схождение.

- ВАЗ 2101

- 700 грн.

Приехал, посмотрели, договорился(с одним, имени не помню), на следующий день забираю(уже другой механик): передние колеса "гуляют" - подшипники не затянули. Сказал-затянул при мне. Забрал машину, по неопытности, на установку руля не обратил сразу внимание, его не ровно поставили(примерно на 45-50град.) и не отключался переключатель поворота, когда руль обратно выворачиваешь (сломалась в "гитаре" деталька пластиковая). Развал-схождение разумеется через неделю поехал сделал в "Сафроне", но поздно,- резину "поело". Как же можно было сделать качественно развал-схождение, если подшипники колес не отрегулированы??? Как можно было установить руль в рулевую колонку неправильно, там пазы есть. Забивали его что ли?

В общем никому не рекомендую туда обращать, НИКОГДА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Мені сподобалась робота на СТО яка знаходиться на початку вулиці Мамсурова (розмальований графіті забор) Майже рік промучився з стуком в передньому лівому колесі. На Мітсубіші перебирали все три раза повністю через 2-3 місяці знову така сама проблемавилазила. вже казали міняти стойку (наїздив на той час 45000 км), а пара стойок з заміною 5000 грн. послав на Х** :) За рік часу хто тільки не дивися. Петро на Мамсурова три години зі мною покатався, 5 раз були на ямі. Сказав, що це банальний пісок забивається десь там, що на мойках проси хай краще миють і все. За роботу взяв 35 грн. Золотий чоловік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Дукат-Ойл, як тільки купив Пасата В3, хтів замінити сальники гідравлічної рульової рейки.

Ну по-перше, сказали - робим, хоча вони саму рейку тільки знімають, а на ремонт відвозять в інший сервіс.

По-друге, дуже дорого обійшлась, десь до 2000 реставрація рейки, але до їхнього ремонту в мене гідрач був легенький. Після ремонту, я кажу, хлопці, що занах, чому так руль туго ходить, на що Андрій (там типу головний менеджер) сказав, ну то тіпа там притреться все, через тисячу км розходиться. Отак і їжджу поки з слабеньким гідрачом поки, але зявилась ще одна проблема, як тільки температура повітря менше +5, на холодну гідрач взагалі відмовляється працювати, аж поки не проїдеш трохи і не покрутиш декілька обертів кермо, потім "пробиває", що відчутно і працює, знову до охолодження авто.

Через півроку після реставрації, в мене рейка потікла. Поїхав, кажу... Вони кажуть - ну то не ми робили, а кудись там возили, ми знімем, відвезем, а ті що рестраврували, то хай виправляють свою помилку. Замінили сальники безкоштовно, та знову ж дукайт ойл взяв 500 грн за зняття, установку рейки, хоча якого х.. я мав це платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Дукат-Ойл, як тільки купив Пасата В3, хтів замінити сальники гідравлічної рульової рейки.

Ну по-перше, сказали - робим, хоча вони саму рейку тільки знімають, а на ремонт відвозять в інший сервіс.

По-друге, дуже дорого обійшлась, десь до 2000 реставрація рейки, але до їхнього ремонту в мене гідрач був легенький. Після ремонту, я кажу, хлопці, що занах, чому так руль туго ходить, на що Андрій (там типу головний менеджер) сказав, ну то тіпа там притреться все, через тисячу км розходиться. Отак і їжджу поки з слабеньким гідрачом поки, але зявилась ще одна проблема, як тільки температура повітря менше +5, на холодну гідрач взагалі відмовляється працювати, аж поки не проїдеш трохи і не покрутиш декілька обертів кермо, потім "пробиває", що відчутно і працює, знову до охолодження авто.

Через півроку після реставрації, в мене рейка потікла. Поїхав, кажу... Вони кажуть - ну то не ми робили, а кудись там возили, ми знімем, відвезем, а ті що рестраврували, то хай виправляють свою помилку. Замінили сальники безкоштовно, та знову ж дукайт ойл взяв 500 грн за зняття, установку рейки, хоча якого х.. я мав це платити.

та за такі гроші пошли їх куди побальше в нас люди в домашніх умовах краще роблять сам роблю тамуй знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міняв там масло. Один раз і останній. Заміна масла встала за 500 грн. А так міняю до 250 грн. тойотовське для японських авто.

Як на мене страшна контора. Точно туда більше не поїду, ще книжичку дали, на заміну масла. Раптом мотор накриється, а вони скажуть а Ви мали замінити масло ще 10 км назад, чому не поміняли, самі виноваті що не проконтролювали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...