Jump to content

Плохой ремонт машин, отзывы про СТО

rusel33

Recommended Posts

Posted

Как начинающий водитель имел опыт обращения на СТО и, к моему сожалению, отрицательный. Предлагаю в этой теме оставлять отзывы про СТО:

- где делали (ремонт, замена, настройка, адрес СТО)

- какую машину

- цена, в какую "попали"

- описание проблемы.

P.S. Про хорошие и так все ясно, страна должна знать своих "героев"...

Моя история:

- СТО в Г.Полонка, напротив съезда в с.Оздов.,замена рулевой колонки, рулевых тяг, регулировка затяжки подшипников передних колес, развал-схождение.

- ВАЗ 2101

- 700 грн.

Приехал, посмотрели, договорился(с одним, имени не помню), на следующий день забираю(уже другой механик): передние колеса "гуляют" - подшипники не затянули. Сказал-затянул при мне. Забрал машину, по неопытности, на установку руля не обратил сразу внимание, его не ровно поставили(примерно на 45-50град.) и не отключался переключатель поворота, когда руль обратно выворачиваешь (сломалась в "гитаре" деталька пластиковая). Развал-схождение разумеется через неделю поехал сделал в "Сафроне", но поздно,- резину "поело". Как же можно было сделать качественно развал-схождение, если подшипники колес не отрегулированы??? Как можно было установить руль в рулевую колонку неправильно, там пазы есть. Забивали его что ли?

В общем никому не рекомендую туда обращать, НИКОГДА.

• 2 weeks later...
Posted

Мені сподобалась робота на СТО яка знаходиться на початку вулиці Мамсурова (розмальований графіті забор) Майже рік промучився з стуком в передньому лівому колесі. На Мітсубіші перебирали все три раза повністю через 2-3 місяці знову така сама проблемавилазила. вже казали міняти стойку (наїздив на той час 45000 км), а пара стойок з заміною 5000 грн. послав на Х** :) За рік часу хто тільки не дивися. Петро на Мамсурова три години зі мною покатався, 5 раз були на ямі. Сказав, що це банальний пісок забивається десь там, що на мойках проси хай краще миють і все. За роботу взяв 35 грн. Золотий чоловік

Posted

На Дукат-Ойл, як тільки купив Пасата В3, хтів замінити сальники гідравлічної рульової рейки.

Ну по-перше, сказали - робим, хоча вони саму рейку тільки знімають, а на ремонт відвозять в інший сервіс.

По-друге, дуже дорого обійшлась, десь до 2000 реставрація рейки, але до їхнього ремонту в мене гідрач був легенький. Після ремонту, я кажу, хлопці, що занах, чому так руль туго ходить, на що Андрій (там типу головний менеджер) сказав, ну то тіпа там притреться все, через тисячу км розходиться. Отак і їжджу поки з слабеньким гідрачом поки, але зявилась ще одна проблема, як тільки температура повітря менше +5, на холодну гідрач взагалі відмовляється працювати, аж поки не проїдеш трохи і не покрутиш декілька обертів кермо, потім "пробиває", що відчутно і працює, знову до охолодження авто.

Через півроку після реставрації, в мене рейка потікла. Поїхав, кажу... Вони кажуть - ну то не ми робили, а кудись там возили, ми знімем, відвезем, а ті що рестраврували, то хай виправляють свою помилку. Замінили сальники безкоштовно, та знову ж дукайт ойл взяв 500 грн за зняття, установку рейки, хоча якого х.. я мав це платити.

Posted

На Дукат-Ойл, як тільки купив Пасата В3, хтів замінити сальники гідравлічної рульової рейки.

Ну по-перше, сказали - робим, хоча вони саму рейку тільки знімають, а на ремонт відвозять в інший сервіс.

По-друге, дуже дорого обійшлась, десь до 2000 реставрація рейки, але до їхнього ремонту в мене гідрач був легенький. Після ремонту, я кажу, хлопці, що занах, чому так руль туго ходить, на що Андрій (там типу головний менеджер) сказав, ну то тіпа там притреться все, через тисячу км розходиться. Отак і їжджу поки з слабеньким гідрачом поки, але зявилась ще одна проблема, як тільки температура повітря менше +5, на холодну гідрач взагалі відмовляється працювати, аж поки не проїдеш трохи і не покрутиш декілька обертів кермо, потім "пробиває", що відчутно і працює, знову до охолодження авто.

Через півроку після реставрації, в мене рейка потікла. Поїхав, кажу... Вони кажуть - ну то не ми робили, а кудись там возили, ми знімем, відвезем, а ті що рестраврували, то хай виправляють свою помилку. Замінили сальники безкоштовно, та знову ж дукайт ойл взяв 500 грн за зняття, установку рейки, хоча якого х.. я мав це платити.

та за такі гроші пошли їх куди побальше в нас люди в домашніх умовах краще роблять сам роблю тамуй знаю

Posted

Міняв там масло. Один раз і останній. Заміна масла встала за 500 грн. А так міняю до 250 грн. тойотовське для японських авто.

Як на мене страшна контора. Точно туда більше не поїду, ще книжичку дали, на заміну масла. Раптом мотор накриється, а вони скажуть а Ви мали замінити масло ще 10 км назад, чому не поміняли, самі виноваті що не проконтролювали.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...