Перейти до змісту

Вибрати зимову резину

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Ніколи не думав що знадобится мені таке, так як дуже не люблю їздити за кермом,але всяке буває :)

і вот тепер мені потрібно вибрати зимову резину зараз (потім і літню, але то потім)

Враховуючи вищенаведене, ніколи не цікавився ієрархією авто запчастин і абсолютно не орієнтуюся в марках резини. (більше розбираюся в резині для вело :))

Чи достатньо вибрати просто зимову резину без оглядки на виробника чи все таки це важливо?

Автомобіль - Кіа, їздити тільки по місту, ніяких шипів.Бюджет - 3000-3500 грн.приблизно.

Запропонували Polaris Barum 3 по 580 грн. за одну. Нормальний вибір чи варто щось інше шукати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ціну впливає і розмір шини, я б радив брати щось з брендів Barum, Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Goodyear, Michelin, Nokian, Toyo, Yokohama, будь-яка модель шин цих марок буде хороша і достатня по якості, в описах шин звертай увагу на конкретне призначення моделі (для снігу чи льоду і т.п.), і вибирай по ціні яка тобі більше сподобається

а головне не забувати акуратно їздити зимою)

вдалого вибору!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ також при покупці звертати увагу на дату випуску. У гуми є також свій срок якісного використання.

На рахунок Барума, особисто я вибрав би щось краще. Nokian, Goodyear, Michelin, Continental - топові бренди, якість відповідна. Було б добре вказати розмір який необхідно, для реальної оцінки вартості яку вам назвали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для міста можна брати умовно м"ягку шину,чим більше ламелей-тим краще.Який розмір шин?Можливо,по бюджету вкладешся в щось із технологією мікрошипів,це буде найкращий варіант.А Барум-звичайна бюджетна шина,яких на ринку валом,нічим не гірша і не краща,і обговорювати її немає ніякого смислу,якщо ми не маємо результатів тестів,порівняльних характеристик відносно інших шин і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть якість у Nokian помітно впала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З всього набору гуми раджу звернути увагу на скандинавського виробника

Особисто радив би Nokian Hakkapeliitta 4 (ціна\якість).

4c3afd8a127.jpg

Шипи ставити не обов"язково.

На АТЛ завжди є вибір ТИЦЬ

Якщо на ринку не знайдете, то дам картку знижки на 10 %.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до речі, зараз Нокіан вироблають і в Росії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво чим агрументований такий слушок?

Скоріше навпаки, в Росії працює новий завод, повністю автоматизований - якість там тіп-топ

ТС - звернися до ЙОЖИКа

хороший спец і продавець по цій "гумовій справі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я на шипах відїхздив 8 років і змінив два комплекта. купував лише Нокіан. Остання була хакапеліта 4. Я не помітив ніяких негативів в експлуатації гми з шипами. На мою думку краще най буде більше шуму чим менше зчеплення з дорожнім покриттям. І сьогоднішні технології шипованої гуми дозволяють їй впевнено почувати себе і на чистому асфальті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fulda Kristall Montero 3

В цену вложитесь, и качество отличное ... у самого уже третий сезон... купить тоже её не проблема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую що прояснили.

Розмір 175/70 R14

З ваших порад зробив два висновки :

1) добавити критерії вибору - дату випуску; щоб була м'якша, з більшою кількістю ламелів, технологія мікрошипів.

2) звернутися до продавців (вже знаючи що потрібно), наприклад до рекомендованих вами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

225/50R17 94H Dunlop Winter Sport M3 - дуже погане враження на мене справила ця шина, ціна велика якість Г, таке відчуття что вона для снігу тільки а не для льоду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На якому автомобілі ця гума стояла? Який штатний розмір гуми, рекомендований заводом-виробником?

P.S. Ширина зовсім не для зими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую що прояснили.

Розмір 175/70 R14

З ваших порад зробив два висновки :

1) добавити критерії вибору - дату випуску; щоб була м'якша, з більшою кількістю ламелів, технологія мікрошипів.

2) звернутися до продавців (вже знаючи що потрібно), наприклад до рекомендованих вами.

я б радив те на чому сам їздив

Continental Conti Viking Contact 3

photo.jpg

якщо влізиш по фінансах можеш ще приглянутись на

Continental Conti Viking Contact 5

continental_viking_contact-5.jpg

Continental ExtremeWinterContac

continental_extreme_winter_contact.jpg

але останньої здається в такому маленькому радіусі не випускають

Гума просто відпад. Була до того і Нокіан чистий Фін і Гіславед чистий швед, але такої "всеядності", як Контінентал вони не мали...Це були суто зимові колеса...а тут отримуєш насолоду не залежно від того, що твориться на дорозі. Чи то асфальт чи то дощ,чи то сніг чи то лід,чи то сугроби в пояс чи то слякоть...для мене то є поки еталон зимової гуми для нашого клімату...Просто не кожен може відвалити не маленьку суму за аткі колесика. В мене теж Кіа, тільки Маджентіс. Колесика R16-ціна такої гуми в районі 150$ за колесо. Багато хто казав нашо вони тобі треба, визьми собі щось типу Barum,Fulda і т.д. Але жодного разу я не пожалкував про відвалені гроші за ці колеса.

п.с. на цих колесах від`їздив вже 3 зими і ця буде четверта. Загальний пробіг близько 50 тис.км., а вони в чудовому стані...от це теж радує. Але вибір всерівно за Вами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... з 2009 року на Bridgestone Blizzak WS 60 ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian Hakkapeliitta 7

З.І. Саме головне не гума на колесах, а голова на плечах так як закони фізики навіть на самій топовій гумі не відміняються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Саме головне не гума на колесах, а голова на плечах так як закони фізики навіть на самій топовій гумі не відміняються.

Підтримую на всі 100% :)

п.с. А на рахунок якості шин Нокіан - за останні 3 роки, їх якість значно піднялася! :)

п.п.с. Також не забувайте про коерйського виробника Kumho, який в останні роки випускає дуже вдалі моделі, які по якості нічим не поступається відомим світовим брендам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок зимових шин від МАТАДОР? Кажуть, що якість на сьогодні покращала і на кілька сезонів цілком можна брати як бюджетний варіант... чи це тільки кажуть?

Хоча сам їжжу на Барумах (дістались від попереднього власника, і, чесно кажучи, не дуже подобаються).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Amtel Nordmaster

за 3 сезони лише позитивні враження, експлуатація переважно в місті, але й за містом жодного разу не було проблем, вигрібався з всяких сугробів і на льоду себе веде досить непогано, до того ж ціна порівняно демократична.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Amtel Nord MAster дуже достойна гума за свої кошти, однозначн окраще ніж Матадор :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на Матадорі відїздив 3 сезони і ще точно гуми на 1 хватить. Гума нормальна, ніяких недоліків під час експлуатації не помітив. Якщо врахувати ціну, то думаю достойний вибір за свої гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто підкаже адреси шротів б\у шин (13-ка на 99). Ну, так щоб резина була покраща і подешевша :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто підкаже адреси шротів б\у шин (13-ка на 99). Ну, так щоб резина була покраща і подешевша :)

ой дружище, ти би знав який Дефицит зараз, 13 ка, так, що хватай любу яка буде, якщо знайдеш))) знаю двоїх людей, які вже заманалися її шукати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є нова 175/70R13 82T Dębica Frigo 2 підгрупа GOODYEAR (кому потрібно ціну скину в приват) ціна лояльна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є нова 175/70R13 82T Dębica Frigo 2 підгрупа GOODYEAR (кому потрібно ціну скину в приват) ціна лояльна

Напиши мені, ціну і номер тел. передам другу... може зацікавить, якщо він ще не знайшов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...