kudrom Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 21:07 #1 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 21:07 Ну ось, дочекались! 29-й "канонічний" альбом легендарного "Аквариума" вийшов в світ. Називається він "Архангельск", складається виключно з нових пісень, на відміну від попереднього, "Пушкинская, 10". Альбом записаний інтернаціональним складом - крім вже відомого флейтиста Брайєна Фіннегана приєднався ударник Liam Bradley. Хто "в тємє", слухаємо, пишемо враження, хто не сприймає таке - прохання не флеймити, ігноруйте Архангельск (2011) Все песни - БГ, кроме "Пролет аэростатов над полем клевера" - Игорь Тимофеев Борис Гребенщиков Борис Рубекин Игорь Тимофеев Олег Шар Андрей Суротдинов + Александр Титов Brian Finnegan Liam Bradley Additional musicians: Phil Cunningham - accordion (9) Sean Og Graham - button accordion (4) Mikey Rowe - Hammond, mellotron, space keyboard, piano (6) Karen Street - accordion (9) Meabh O'Hare - fiddle (2) Becky Taylor - Northumbrian pipes (2) Brona Graham - banjo Neill McColl - banjo Eoghan O'Brien - harp Sandy Lawson - didjeridoo Barry Kerr - Uillean pipes Tiarnan O'Duinnchinn - pipes The Kickhorns (5) (7) Kenneth Schaffer - Morse code Sound recordist - Jerry Boys Запись музыкальных звуков - Борис Рубекин Мастеринг - А. Субботин (с) БГ 2011 Дизайн - БГ/Владимир Забавский Фото - Павел Антонов и БГ Трекліст Назад в Архангельск Красная река Пролет аэростатов над полем клевера Марш Священных Коров Капитан Беллерофонт Тайный Узбек Огонь Вавилона Небо цвета дождя На ход ноги Як вже стало традицією, альбом можна скачати з дозволу правовласника, тобто БГ на "Кругах", заплативши будь-яку суму (або взагалі нічого не заплативши). http://aquarium.kroogi.com/ru/download/1725023-Akvarium-Arhangelsk-2011.html Для лінивих я залив на фтп: качаємо тут
speaker Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 22:36 #2 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 22:36 Тільки що прослухав. Мудрий, виважений Акваріум як завжди налаштовує душу на добрий і спокійний лад. Вірші БГ - просто шикарні, часто допомагають розібратися в собі. Цей альбом -не виключення. Що тут ще скажеш..
Dream Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 04:56 #3 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 04:56 Ну всьо, кажеш?.. "Архангельск" вже 2 тижні як не виключається. І чомусь мені згадується "Сестра Хаос"...
Shkoder Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 09:31 #4 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 09:31 замечательный альбом! из позднего творчества, по уровню погружения, сравнить можно разве что с "Zoom Zoom Zoom"
Dream Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 09:37 #5 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 09:37 Як на мене, Зумзумзум до Архангельська не дотягує.
kudrom Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:00 Автор #6 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 11:00 Ну якщо по "уровню погружения", тоді вже краще концертний "День радости" - для мене це кайф в чистому вигляді А взагалі рівень "Аквариума" - це щось таке, що вже на порядок переросло весь інший "русский рок"...
Shkoder Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 14:22 #7 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 14:22 А взагалі рівень "Аквариума" - це щось таке, що вже на порядок переросло весь інший "русский рок"... 100%. это некая философия в формате рока, регги и блюза.. особенно "послетибетское" творчество БГ /me пошел слушать "Снежного льва"
kudrom Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 14:44 Автор #8 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 14:44 Мені дуже сподобалося включення Брайєна Фіннегана в групу, він влився так органічно, що я навіть вже не уявляю сучасний альбом "Акваріума" без його прекрасної флейти. Спецом скачав собі ще і його сольний альбомчик - гарно слухається фоном, але після кількох інструментальних композицій вже хочеться вступу вокалу БГ Причому хлопець то не рядовий, грав в групі "Flook" - ""BBC Folk Awards 2006 в номінації «Краща група». І коли до групи приєднуються такі хлопці як Лиам Брэдли, який грав в Ван Моррісона, ще в одній з пісень Майкі Хоу, який був клавішником Oasis, стає зрозуміло, що це вже не суто "русский рок", а інтернаціональна музика, яка навіть без текстів звучить дуже якісно. А тексти БГ - це завжди цікаво, вражає його рівень ерудованості, часом аж цікаво погуглити деякі фрази П.С. "Снежный лев" - це один з тих альбомів, в якому подобаються всі пісні і які всі подобаються, хоча і всі різні
Dream Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 09:36 #9 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 09:36 Ложка дьогтя: Гребенщиков сказал «мяу» на фраза.юа
sasha1132 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 10:14 #10 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 10:14 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3744801 http://rutor.org/torrent/141511/akvarium-arhangelsk-2011-mp3http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3748804ссилки для нормальних людей
kudrom Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 11:09 Автор #11 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 11:09 Ложка дьогтя: Гребенщиков сказал «мяу» на фраза.юа В першому пості я написав: "хто не сприймає таке - прохання не флеймити, ігноруйте", те саме міг би сказати "аналітику" з "Фрази". Видно що чувак взагалі "нє в тємє", судячи з його реплік, він би про всі альбоми БГ написав так само В усіх альбомах завжди були якісь фрази, які ніхто не вдуплив, а БГ не хотів розшифровувати, "Архангельск" тут не виняток. Я думаю, аффтор рішив зарісоватися фразами типу "Архангельск – жопа беспросветная и мрачная", щоб люди почали гуглити, що ж то за лічность така скандальна, Денис Бессараб, що він посягнув на самого Гуру Але впевнений, що і прихильникам "Аквариума" і тим більше самому БГ глибоко пофіг такі от аналітики. Включу-ка я ще разочок "Архангельск", послухаю гарну музичку, яка мені подобається, очищуся від словесного поносу аналітєгів
Dream Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 16:44 #12 Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 16:44 «Аквариум» как способ выжить в России на афіша.ру
sasha1132 Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 17:11 #13 Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 17:11 якось монотонно, до 7-го треку почав позіхати...може не то а може слабенький!?...
Dream Опубліковано 24 Жовтня, 2011 в 08:24 #14 Опубліковано 24 Жовтня, 2011 в 08:24 Видеоклип группы Аквариум - Марш Священных Коров, Архангельск (2011) Художник - Елена Авинова /www.e-avinova.ru/ Анимация - Михаил Ведерников Продюсер - Виталий Шагалов Группа "Аквариум" презентовала официальный видеоклип на песню "Марш священных коров". Анимированный ролик хронометражем более четырех минут сделали в Кирове. Снять видео предложил сам Борис Гребенщиков. В июле кировчане откликнулись на предложение. Художник "Театра на Спасской" Елена Авинова придумала веселых коров с гитарами и в модных майках. Анимацию воссоздал Михаил Ведерников, который также занимался компоузингом на съемках документального фильма "Прогулки по Вятке с Никитой Белых". - Речь идет о подарке с нашей стороны, как поклонников Бориса Борисовича. Это большая честь для нас, - подчеркнул продюссер Виталий Шагалов. Гребенщиков уже видел клип и написал авторам лаконичный отзыв: "Замечательно". В сети Интернет презентация состоялась сегодня (16.10.2011). справочник
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.