Перейти до змісту

У Луцьку відбудеться кулінарний фестиваль


rogus

Рекомендовані повідомлення

«Заяви про себе і свою професію». Таку назву має VI міський фестиваль, який відбудеться у Луцьку за підтримки міського голови Миколи Романюка в рамках свята «Бурштинова осінь». Про це пише сайт Луцькради.

Офіційне відкриття фестивалю – 6 жовтня 2011 року о 15.00 год. на території біля кафе «Бурштин» (вул. Винниченка, 67), майстер-класи - з 14.00 год. Організатор - Волинський обласний осередок Асоціації кулінарів України.

Міський фестиваль «Заяви про себе і свою професію» сприяє підвищенню освітньо-професійного рівня закладів профтехосвіти, представників галузі ресторанного бізнесу та сфери надання послуг, обміну досвідом, майстерністю, набуттю нових навиків і цінностей професії.

Він включає в себе: знайомства з провідними спеціалістами галузі та гостями свята; виставку-продаж кулінарних страв учнів профтехколеджів та закладів ресторанного господарства; майстер-класи від відомих шеф-кухарів України; конкурс серед учнів профтехзакладів «Осіння композиція» (техніка приготування страви з овочів); проведення аукціону оригінальних страв; демонстрацію моделей, зачісок; фотовиставку; виставку-продаж української вишиванки та робіт студентів; виставку-продаж композицій квітів; музично-розважальну програму.

У святі візьмуть участь: Президент Асоціації кулінарів України, професор КНТНУ Михайло Пересічний (м. Київ) та переможці VI Міжнародного фестивалю кулінарів світу на острові Кіпр «Смак життя» (2011 рік), шеф-кухар - переможець шоу-програми «Пекельна кухня» в Україні, лучанин Юрій Кондратюк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будній день... одразу після обіду...

хулє, пригощати ж мабуть будуть. якби так у вихідний, то було б так, як у одній відомій п`єсі одного класика про багато масла...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і без вихідного людей тьма.

Подивилась трішки майстер-класу. Шеф-повар так завзято коментував, різало слово, котре повторювалось безкінечно - "кошерно".

Особливо сподобалась фраза: "Мы готовили кошерную курицу под присмотром евреев".

На поїдання халяви не лишилась, побоялась :D

Хоча цукерочки виглядали дуже апетитно.

post-2742-0-08044400-1317908142_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...