hap13 Опубліковано 4 Травня, 2007 в 16:19 #1 Опубліковано 4 Травня, 2007 в 16:19 У пошуках сплінтера, частина 1 У пошуках сплінтера, частина 1 Артефакт ейпріл Повернення борців за справедливість Тривалість 88 хв. Хтось діток має, і може про них думає, і скаже мені заливати чи ні???
Artem! Опубліковано 4 Травня, 2007 в 21:51 #2 Опубліковано 4 Травня, 2007 в 21:51 это тот мультик новый который рекламируют, если да то заливать конечнос меня респект
BiMW Опубліковано 5 Травня, 2007 в 08:00 #3 Опубліковано 5 Травня, 2007 в 08:00 канечно заливай ёмаё!!!
ursa Опубліковано 5 Травня, 2007 в 08:47 #4 Опубліковано 5 Травня, 2007 в 08:47 Залить, конечно, можно Но... Хтось діток має, і може про них думає... Ты считаешь, что дети должны расти на мультиках типа этого? Это скорее мультик для подростков или для взрослых, которые никак не могут повзрослеть Я вообще считаю, что ребёнка надо растить отдельно от телевизора и компа. Потому как ничего хорошего эти вещи не несут. Мне страшно смотреть на потерянное поколение совеременных детей - повёрнутых на "покемонах" и "каунтер-страйках". Намного лучше научить ребёнка играть в футбол или теннис, взять с собой в поход или даже просто выйти с ним на природу и научить разжигать костёр
silia Опубліковано 5 Травня, 2007 в 09:35 #5 Опубліковано 5 Травня, 2007 в 09:35 Намного лучше научить ребёнка играть в футбол или теннис, взять с собой в поход или даже просто выйти с ним на природу и научить разжигать костёр Гг, при нинішньому поколінні йому буде сумно самому грать в футбол, теніс ітд адже решта буде сидіти дома і лупити кантру ))))
ursa Опубліковано 5 Травня, 2007 в 09:51 #6 Опубліковано 5 Травня, 2007 в 09:51 Я всё-таки надеюсь, что не один я так думаю, и не один я буду дитё воспитывать вышеописанным образом Жаль мне тех, кто "буде сидіти дома і лупити кантру". Глобальная компьютеризация - это глобальный звездец! Кстати, кто из вас ещё помнит, как выглядят звёзды? Когда вы последний раз смотрели ночью в небо?
hap13 Опубліковано 5 Травня, 2007 в 10:00 Автор #7 Опубліковано 5 Травня, 2007 в 10:00 Ты считаешь, что дети должны расти на мультиках типа этого? Это скорее мультик для подростков или для взрослых, которые никак не могут повзрослеть Я вообще считаю, что ребёнка надо растить отдельно от телевизора и компа. Потому как ничего хорошего эти вещи не несут. Мне страшно смотреть на потерянное поколение совеременных детей - повёрнутых на "покемонах" и "каунтер-страйках". Намного лучше научить ребёнка играть в футбол или теннис, взять с собой в поход или даже просто выйти с ним на природу и научить разжигать костёр В більшості я з Тобою згідний, але: - в мене є племінник, йому 6 років, його улюблені мультики про цих черепашок, інші його нецікавлять. Так як їх небагато серій, випусків то недумаю, що він буде просиджувати цілими днями біля ТВ чи компа. В контрі я взагалі нічого поганого не бачу, якщо не цілими днями а по годинці через дві, щоб очі непортились в дітей. Наприклад зима, і нещодня ж дітям ліпити баб снігових (снігу майже немає) чи гуляти в темноті (темно вже в 18.00), то що дітей в ліжко в 18.00 ложити? Можна звісно найти заняття для дітей, так само можна посадити дивитись мультик, ВСЕ МАЄ БУТИ В МІРУ. за годину буде ссилка Дякую за увагу! Глобальная компьютеризация - это глобальный звездец! Кстати, кто из вас ещё помнит, как выглядят звёзды? Когда вы последний раз смотрели ночью в небо? ГЛОБАЛЬНА КОМПЮТЕРИЗАЦІЯ буде позволяти нам з Вами більше приділяти уваги дітям і свому відпочинку (захочеш сам їсти звариш, захочеш робот, так само все буде на ВИБІР і ТВІЙ ВИБІР Кожного вечора, коли я іду додому, і коли нехмарно я дивлюсь (чи автоматом зір наводиться) на сузір'я великої медведиці, так як воно мені нагадує перше закохання .
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.