Перейти до змісту

Куплю акваріум від 100 л і більше для хлопчика 11 р

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Новий , або бв разом з консультаціями щодо догляду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А-ха-ха-ха-ха :smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot: Оригінально придумано 11-ти річних хлопчиків в акваріумі тримати!!!!! :D Соррі за флуд, не втримався..... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А-ха-ха-ха-ха :smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot: Оригінально придумано 11-ти річних хлопчиків в акваріумі тримати!!!!! :D Соррі за флуд, не втримався..... :D

як побачив тему то теж не втримався то написати, але відкрив і вже ти випередив)

маю досвід тримання в хаті акваріума 30 літрів... більше не хочу...

а тепер без флуду, якшо не цікавився в будинку природи то полходи подивися на ціни, розміри, вартість рибок, фільтра, компресора... там спитай ше чі роблять під замовлення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відповідь, малось на увазі щоб міг доглядати за ним 11 річний хлопчик ,і щоб йому дана комплектація була максимально цікава.

Я не дуже маю на це часу.

Хто хоче позубоскалити, будь ласка в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, можу склеїти під ваші розміри. Приклади робіт тут.

Також проконсультую по обладнанню. Можу привезти з ІМ "Арована" весь комплект. Буде дешевше як в луцьких магазинах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100л то є надто забагато для дитини... прикинь які то розміри... а ше як воду міняти раз в 1-2 тижні... дитина стільки переносить води... для дитини краще вже шось 25-30л з гупі і меченосцями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

102л = д65*в45*ш35

базова заміна води в такому акваріумі - 20-30 л на тиждень...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заміна води)) я воду місяцяями не підміняю, й нічого живуть плодяться ще й ростуть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...