Перейти до змісту

LightScribe

chip

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Недавно купив собі привода ASUS з технологією LightScribe.

На самому сайті Asus скачав дрова до привода, і якусь прграмку вродіби як для малювання на дісках, але щось не можу з нею роздуплитися.

Може хто має якусь нормальну програму для створення зоображення на диску, або знає де її можна зкачати.

Опубліковано
Недавно купив собі привода ASUS з технологією LightScribe.

На самому сайті Asus скачав дрова до привода, і якусь прграмку вродіби як для малювання на дісках, але щось не можу з нею роздуплитися.

Може хто має якусь нормальну програму для створення зоображення на диску, або знає де її можна зкачати.

NERO ПЛЮС GOOGLE. :)

Опубліковано

А разве обязательно на Неро ставить какой-то плагин?

У меня была ситуация - просто поменял привод обычный на ЛайтСкрайб - и Неро (6.6) сам определил, что есть данная фича и в меню добавился новый пункт "Печать этикетки", ничего при этом от меня не требуя...

Опубліковано

а я купив багатофункціональний пристрій з можливістю кольорового друку на дисках (а також прямого копіювання зображення з одного диска на інший) і забув, що кодись хотів DVD-RW з підтримкою LightScribe ;)

Опубліковано

Накінець вдалось розібратися з функцією LightScribe.

Допомогла переустановка Nero 6 і без ніяких плагінів (можливо в самих дровах до різака були якісь доповнення до Nero).

Ставив Nero 7 там є ця функція але шото глючило і не випалювало диск.

Всім дякую за допомогу.

Опубліковано

Plum, підкажи модель і виробника, шось хочу собі таке притарити, вот тільки чогось нормального ше не знайшов... ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...