Casper Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 18:10 #1 Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 18:10 Пропоную створити ше одну тему про фікси а то в одній шото троха тісно...Не всі толком знають шо таке фікс, тому хочу написати і розписати шо це таке, як його скласти, з чого ліпше складати. Отже основне в фіксі стелет - рама. В основному фікси як і трекові велосипеди робляться з трекових рам. Тобто жостка геометрія для великих бугаів, які розганяються до 80 км на годину. Звичайно дисциплін на велотреку куча і для кожноі своя особлива геометрія. От наприклад в темпових гонках рама довша і кермовий стакан на рамі малий. У спрінтерських навпаки, там сила на раму більша і для більшоі жосткості рама коротша і стакан відповідно довший. Якщо помиляюсь нех трековики підправлять). Отже я вважаю шо для фікса, який іздитиме по вулицях, краще брати темпову але це не суттєво! Якщо ж немає можливості взяти за онову трекову раму, то не треба засмучуватись, бо інколи люди іздять на шосе рамах. Але є одна обовязкова дрібничка! Потрібно звернути увагу на дропаути, вони мають буди максимально горизонтальні. Щоб можна було натягнути лацюг. Сучасні шосейні рами робляться з вертикальними, тобто з них фікс зробити толком не можна. Але є альтернатива! Можна поставити натягувач ланцюга як на тріальних вєліках. Але є один недолік з натягувачами не можна скідити (блокувати колесо на ходу-гальмувати. Отже висновок з цього такий: рама має мати горизонтальні дропаути, щоб натянути ланцюг і звичайно розмір рами має відповідати росту людини).Наступна важлива річ - задня втулка. Хто не знає в трекових втулках з одноі сторони 2 різьби. Одна більша права для зірки без вільного ходу, друга - менша ліва для контргайки (локрінга). Контргайка для того, шоб не відкрутилась зірка). Втулки можна ставити різні за бюджетом. Звичайно можна і шосе ставити, але тоді не поставиш контргайку!Є ше багато важливоі дурні, але мені впадло писати.Питайте пишіть!Розберемся
Staiger Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 18:26 #2 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 18:26 Чи правильно я тебе зрозумів що ти складаєш фікси на замовлення ???
Casper Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 18:51 Автор #3 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 18:51 На замовлення за грошіА так можу чимось допомогти
Staiger Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 19:08 #4 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 19:08 Ясєн красєн шо за гроші)) Просто питаю шоб знати,бо деякі знайомі невпевнено хотіли собі..якшо шо,то зв"яжу вас..
byjok Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 19:11 #5 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 19:11 є пару питань:1.Чи реально найти систему під клин ХВЗ чи простіше поміняти каретку і шукати під квадрат, і що дешевше(якщо ставити під квадрат то яку)?2.Якщо є винос але там немає якоря і болта зверху чи можна так катати чи треба інший?
Casper Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 06:04 Автор #6 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 06:04 1. Можна поставити під клинВ мене є, але це минуле століття)2. А як він буде фіксуватися без болта і якоря? Міняй
Lexx_Giant Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 09:56 #7 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 09:56 Полюбе міняй.Закрути картрідж і не будеш мати проблем ні з клинками, ні з підбором шатунів.А взагалі.. з старими рамами є багато нюансів.. частину з яких описав Каспер в 1 пості.
Casper Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 12:56 Автор #8 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 12:56 Каотрідж він то закрутить!Але де візьме нормальні шатуни? З харкова?Вони там 400 грнБумаю шо простіше буде поставити під клинкиЯкшо іх правильно забити будуть служити не гірше ніж під квадратВ мене десь валялись нові харківські і клинки рідніЗвертайся!Мінус цих шатунів шо вони стальні і тому важкі
byjok Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 14:33 #9 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 14:33 на вагу якось похбуду в Луцьку в кінці місяця тре буде побачитись може заберу систему під клин,+які треба інструменти щоб зібрати фікс ?
Casper Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 15:00 Автор #10 Опубліковано 7 Жовтня, 2011 в 15:00 Головні інструменти - руки і голова
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.