Перейти до змісту

Майдан 22.11.11 ?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

то буде Майдан на мой День рождения или не буде?

ато всё спорите...

звать гостей или нет ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 185
  • Створено
  • Остання відповідь

Кстаті... елемент Петриківського розпису намальовано відомою художницею і безкоштовно передано організації "Калинова гілка" з метою розповсюдження

Футболки "Я люблю Луцьк" я продавав з виплатою роялті дизайнеру малюнка. Інші футболки-чашки розроблялись з використанням відкритих джерел самотужки. Сувенірку з лого рестлерів та інших "патентованих" не друкував :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то буде Майдан на мой День рождения или не буде?

Організовуй! :lol:
з метою розповсюдження
Участь в акції передбачає використання власниками, директорами, менеджерами і просто співробітниками підприємств і організацій на своїх вітринах, сайтах, рекламних носіях тощо логотипу акції.
Сувенірку з лого "патентованих" не друкував :)
А як же мої бокали?

Та темка не про Ді.

Згідна з:

Цей штруль порушив права - порушив. От вони його показово і разстрілять.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

годний срач, друззя, інтєрєсно почитать :ok:спасіба :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як же мої бокали?

Ну раз ти так акцентуєш на цьому увагу... а у вас торговий знак зареєстровано ващє? Нє? А я зара знайду схожість вашої бочки з якимось німецьким будвайзєром і саабщу куда треба, а там хай розбираюцця!

І вапщє... якшо наприклад кур"єру дадуть пакунок(із бомбою) і скажуть занести в супермаркет і оставити у людному місці, то він не стає терористом ні де факто ні де юре, якщо він не знає, що в тому пакунку є. Так само і з друком символіки - якщо друкувати якийсь "Пивний запас", то фіг його зна, а от логотип ЕУРО2012 - то вже все одно , що сказати тому кур'єру, що в пакунку бонба, тоді він буде саучасніком - коню ж зрозуміло, що торговий знак зареєстровано і треба получити права на його друк.

Але взагалі я б акцентував увагу на іншому: якщо ти в будь-якій країні будеш відкрито махати прапором... (навідь прапорами! На центральній площі!!) "Наш президент - АНАНАС!", то в найкращому випадку тобі загрожує конфіскація всіх твоїх прапорів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів, що дискусію я виграв, оскільки в опонентів закінчились аргументи і вони перейшли на особистості, обзиваючи мене тупим та наводячи такі аргументи, як "а в мене піпіська зато довша я тут з дня заснування форуму".

Якщо людина пише, що один логотип - то фіг зна, а другий - не фіг зна, то вона, канєшно, не тупа і дуже обізнана у правових питаннях, ага. Нє, я серйозно питаю, народ, як ви уявляєте собі перевірку логотипу? Це куди взагалі звертатись треба? Скільки це часу займе? Розкажіть мені тупому. І ще розкажіть, які такі документи зобовязують це робити людей, які займаються такими послугами.

І да, хто там писав про мої пости?) Я щиро радий, що мене так уважно читають і ще й памятають, що я пишу. Я писатиму далі, чекайте незабаром.) А за паддєржалки не хвилюйтесь, у вас все рівно їх більше, якщо хочете і це технічно можливо, можу і своїми поділитись - я на них не дрочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів, що дискусію я виграв.

:lol:

Це куди взагалі звертатись треба?

Наприклад, сюди

Волинська обласна друкарня, ВАТ

43025, Луцьк, просп. Волі, 27

(03322) 40530

Розкажуть як вони перевіряють на авторські права те, що друкують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Фердя, что за движок на твоем танке? - фюрер ласково похлопал по плечу своего любимца. Порше начал объяснять свою систему электротрансмиссии. Фюрер слегка переменился в лице.

- Электрический? Фердя, у тебя крыша поехала? Да на твоего слона батареек во всем Рейхе не напасешься? Какова у него дальность хода? 50 км??? А потом что, зарядную станцию к нему подгонять? Ах бензомоторы? ФЕРДИНАНД, ТЫ ЧТО, ИДИОТ??? Два мотора на танке??? Не два? ШЕСТЬ??? ПОдайте мне ковер!

Фюрер сгрыз принесенный адьютантом половичок, слегка успокоился и дал рыдающему Порше свой носовой платок:

- Ну ладно, не плачь, все равно я тебя люблю. Это ты просто переутомился. Съезди в Альпы или Париж, отдохни, а потом я тебе другое дело поручу, есть у меня одна задумка... "Мышонок" называется, - фюрер захихикал и подошел к Адерсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З питаннями про авторські права звертатись у Волинську друкарню?)

А якщо серйозно, то хотілось би почути це від тих, хто так гаряче і зверхньо писав про необхідність такої перевірки. Раз писали, значить знаєте про що. Не ідіоти ж.

Ді, це ти навів приклад порушення авторських прав? Не боїшся, що борду закриють, а тебе згвалтують слідчі і примусять підписати зізнання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дискуссия с тобой всегда скатывается до "они пид;расы! какое имели право!...", за что тебе ставят кучу "поддержалов" не вникая в сам предмет беседы и игнорируя разумные доводы твоих оппонентов.

А знаєш, чого так? Бо мені є що сказати і люди, які розділяють мою думку, виражають це паддєржалками. А тобі нема чого сказати, тому ти постійно або когось просто обсираєш, або постиш якийсь накурений брєд і хомячки ставлять твої паддєржалки.

Ну не комплексуй, маленький, зато в тебе паддєржалок більше. Ширпотрєб завше користується більшим попитом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о,у нас новий дартаньян :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як же мої бокали?

Ну раз ти так акцентуєш на цьому увагу... а у вас торговий знак зареєстровано ващє? Нє? А я зара знайду схожість вашої бочки з якимось німецьким будвайзєром і саабщу куда треба, а там хай розбираюцця!

Якраз тому і акцентую, що товарний знак зареєстрований. :P

Ясно, що це не логотип ЄВРО, але ж від того закон порушується не менше, а однаково :) .

На цьому діалог вважаю для себе завершеним.

Волинська обласна друкарня, ВАТ

В них також друкувала дещо для роботи. Сьогодні замовила - завтра забрала. Цікаво, коли вони встигли все перевірити, вночі?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul, ти абіділся? Забєй!

Про шо ше з тобою пагаваріть?

А хіба такі наїзди починаються не з ініціативи правовласників? Звідки, бляха, ті ж панове міліціонери знають, що порушує авторські права, а що — ні? Якщо вже наїхали за євро, то чому не наїхали за решту?

у випадку з вікном міліціонер може цілком аргументовано на власний розсуд зробити висновок про неправомірність дій. А у випадку з авторським правом? ЯК? У нього в голові база ВСІХ зареєстрованих у світі логотипів і торгових марок?

Хто тут блєать говорить про всі логотипи?! Ти панімаєш разніцу між торговою маркою "Руна" і "ЄВРО21012" ? Ти паніма, шо за використання без дозволу першого в гіршому випадку призведе до дрібного судового процесу зі штрафом 1000 грн, а з другим будуть проблеми у держави? Нє?

я такого ще не чув, щоб міліція, поліція, жандармерія чи хто там в будь-якій країні З ВЛАСНОЇ ІНІЦІАТИВИ вирішувала конфлікти, пов’язані з порушенням авторського права.

ноу комєнт... наркоман штолє? У ВСІХ країнах таке, у всіх. А в деяких унікальних країнах це навіть дуже весело і задорно виходить :) Ще раз: "Михалков РАО охуели"

Zeuss (Сегодня, 17:20) писал:

Перш ніж друкувати потрібно вимагати всіх документів, або самому робити експертизу інакше друк на власний ризик.

Ти це серйозно?

Представ собі - ДА!

Я так зрозумів, що дискусію я виграв, оскільки в опонентів закінчились аргументи

Так тобі ж все пояснили, які в ж*пу ше аргументи?

З питаннями про авторські права звертатись у Волинську друкарню?)

Вот жеж чукча-пєйсатєль

Ти балабол, тобі на всі питання дали відповіді і спростували твої хибні ствердження, навіть Толік з поп-корном посидів скраєчку! Шо ісчьо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти балабол, тобі на всі питання дали відповіді

То як все-таки перевіряти логотипи?

Розказали. "Та хоч плакат на всю стіну з логотипом борди".

У вас якісь адекватні думки будуть, окрім обзивань і посилань в друкарню?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul, а шо чувствуєш, коли виграєш дискуссію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel, шо всьо равно ідіот. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абісняю ше раз, па буквам: ніхто не буде перевіряти логотип "Пивного Запасу", якщо його використають для друку на двох бокалах.

А тепер ще раз, про ЄУРО 2012, канкрєтна і по полкам.

Наголошую - як не крутіть, а значимість захисту інтелектуальних прав на лого і т.п. ЄВРО 2012 не йде ні в яке порівняння ні з чим іншим. Так, я не помиляюсь.

Ідем на оф веб-портал служби інтелектуального захисту і бачим там:

Спеціальне законодавство України у сфері інтелектуальної власності

1. Спеціальне законодавство України у сфері промислової власності
  2. Спеціальне законодавство України у сфері авторського права і суміжних прав
  3. Нормативно-правові акти та методичні видання щодо захисту прав інтелектуальної власності УЄФА

ясно, нє? Інтелектуальна власність УЄФА стоїть окремим , третім рядком у загальному законодавстві. Тепер питання будуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів, що дискусію я виграв...

Да ти пабєділ! Вітаю.. Очевидно ти цього чекав? Чи твоє повідомлення має бути останнім і тоді ти пабєділ? Поясни нам, нєвєдующім :)

P.S По останньому питанню. Всі процеси щодо прав інтелектуальної власності регулює державна служба інтелектуальної власності. Зайди на сайт, там зразу на головній сторінці купа семінарів і пояснень щодо нормативних актів до Євро-2012.

Абісняю ше раз, па буквам: ніхто не буде перевіряти логотип "Пивного Запасу", якщо його використають для друку на двох бокалах.

Або хтось не звернеться до суду з матеріалами про незаконне використання логотипу..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абісняю ше раз, па буквам: ніхто не буде перевіряти логотип, якщо його використають для друку на двох бокалах.

Або хтось не звернеться до суду з матеріалами про незаконне використання логотипу..

Бокалів могло бути і більше та й замовляти їх могла не я.

Це все було до:

Перш ніж друкувати потрібно вимагати всіх документів, або самому робити експертизу інакше друк на власний ризик.

А взагалі я зрозуміла... Всі логотипи - фігня, а от ЄВРО - це круть.

І до Олєйникова, звичайно, ніхто не дої..вся доколупався. Він порушив закон, на відміну від прикладу в пості №121.

Мій останній пост на цю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій останній пост на цю тему.

я би не зарікався:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оксан, ти так піаришся?

Шо тобі не зрозуміло по свому питанню?

Ти звернулась до Ді за послугою друку. Ніхто не вимагає обов'язкової перевірки від Ді. Він може зробити принт на власний ризик (читаємо процитоване тобою моє повідомлення). Потрібно також враховувати масштаби замовлення і ваші відносини (нафіга тобі підставляти когось?). У випадку, якщо логотип і торгова марка належали комусь іношому. Цим іншим були зібрані матеріали і оформлено все згідно чинного законодавства, то той (умовний) міг би звернутись до наших правоохоронних органів, взяти ордер і нагрянути до Ді. Тоді би і замовник (ти) і Ді (згідно того, що він вчинив дії, які наносять шкоду авторському праву) були притягнуті до відповідальності (адміністративно).

Ну вже зовсім на пальцях.

Тобто. Перше - така торгова марка повинна бути зареєстрована, друге - хтось повинен почати процедуру захисту свого права.

І перше і друге є в варіанті Євро-2012. В твому варіанті я не знаю як на рахунок першого, а друге - для чого??

Порівняння мало того що не вдале, так і не приший рубасі хвіст..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття 9. Забезпечення прав інтелектуальної власності УЄФА

1. Україна забезпечує захист прав інтелектуальної власності УЄФА та його комерційних партнерів відповідно до законів України і міжнародних договорів, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України.

2. Під час організації та проведення чемпіонату забороняється:

пряме та непряме використання у будь-який спосіб без дозволу УЄФА об'єктів права інтелектуальної власності УЄФА;

недозволений маркетинг.

Не допускається реєстрація юридичної особи (у тому числі інформаційного агентства), друкованого засобу масової інформації, найменування (назви) яких повністю чи частково відтворюють торговельні марки, символи, найменування чи інші об'єкти права інтелектуальної власності УЄФА.

3. Центральний орган виконавчої влади з питань правової охорони інтелектуальної власності під час організації та проведення чемпіонату забезпечує:

проведення експертизи заявок на інтелектуальну власність УЄФА спеціалізованою групою експертів невідкладно, з тим щоб державна реєстрація цієї власності здійснювалася протягом шести місяців з дня надходження відповідної заявки;

термінове виявлення заявок, що суперечать будь-якій заявці або реєстрації УЄФА, невідкладний розгляд спеціалізованою групою експертів заперечень проти зазначених заявок та прийняття в установленому законом порядку відповідних рішень.

Оксана, в тебе є спеціалізована група експертів? А в УЄФА - є :) І є вплив на Верховну Раду по цьому питанню.

ЗІ а для початку - грамотні власники ТМ ставлять поруч зі своїм лого знак ©, щоб належність лого чи символіки до торгового знаку було видно зразу ;) Приймай до відома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто не дої..вся.

Оксаночка, ви ж інтелігентна жіночка :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, афігєть, ви проспались і таки додумались навести якісь офіційні документи.)

Ну я поняв, перед законом всі рівні, але є рівніші. Пивний запас — то фігня, а УЄФА — афтарітєт. Просто, треба знати усіх афтаритетів і не переходити їм дорогу.

Власне, логічно, шо наїхали, вони тут тихенько відмивають гроші на будівництві стадіонів, ремонті всього підряд і т. д., а якийсь лопух мало того, що друкує всілякі опозиційні лозунги, то ще й матрицями штампує центнерами футболки з символікою ЄВРО. От і попав чувак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони тут тихенько відмивають гроші на будівництві стадіонів, ремонті всього підряд

кстатє, а шо там про презупцію невинності, чи вона у тебе тільки для "своїх"?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...